148

Да, ама НЕ !

преди 12 години

Това, което правят министрите, не е никаква иснпекция, а чиста проба предизборен PR. Едва ли трезвомислещ човек би де усъмнил в обратното. Така ги вижда Бойко нещата, така ги прави. Друг е въпроса дали това е правилно или не. Малко хора са наясно, колко средства от бюджета пряко и косвено струват така наречените "инспекции". До сега не съм видял някой да испектира нещо с кортеж от НСО и цяла тумба спец-ченгета. И после криза имало. Кризата е в главите на електората, който е проста жертва.

147

АНОНИМЕН

преди 12 години

Едно време имаше ЦК на БКП и другарски съд-сега имаме 20 партии с ЦК без другарски съд,защото всички лочат от едно канче.

146

inspektor

преди 12 години

Не е нужен контрольор там където трябва контрольор на контрольора

145

Анонимен

преди 12 години

Елементарна, поръчкова статия! *** цвилят от радост, че отново имат повод да напишат и те някоя простотия...

144

до ЩЕ ХОДЯТ МИНИСТРИ

преди 12 години

Зо комунистите на Бойко ли става Въпрос? Така е прав си! Много са и са безкруполни. Всичките са като него-мутри! Прости и алчни!

143

Анонимен

преди 12 години

И гърците имат безброй агенции, комитети, комисии...и какви ли още не контролни органи, пък накрая се наложи неонацистите да тръгнат по пазарите да правят проверки и да въдворяват ред.

142

до 184

преди 12 години

"НЕСКОПОСАНО СЪЧИНЕНИ И ПОРЪЧКОВИ СТАТИИ...." Поръчкова, това е да си ***?! Защо храним хиляди некъдрни администратори, ако не си вършат работата?! Ама то акъл трябва, не да ходиш да риташ по паланките с бековете, мачлета. "Всичкото ГЕРБер е ***!" :) Това го чух от *** :)

141

Анонимен

преди 12 години

Без да броим министерствата - над 170 Комитети, агенции, комисии, институти и др. :Държавна комисия за енергийно и водно регулиранеДържавна комисия по сигурността на информациятаДържавна комисия по стоковите борси и тържищата (ДКСБТ)Държавна комисия по хазартаДържавна комисия за енергийно и водно регулиране (ДКЕВР)Държавна комисия по сигурността на информацията (ДКСИ)Държавната комисия по хазартаДържавна комисия - за конфликт на интересиКомисия за защита на конкуренциятаКомисията за защита на потребтиелите (КЗП)Комисия за регулиране на съобщенията Комисията за регулиране на съобщенията (КРС) Комисията за защита на конкуренцията (КЗК)Комисия за защита от дискриминацията Комисия по опрощаване на несъбираеми държавни вземанияКомисия по финансов надзор (КФН) Комисия по транспорт, информационни технологии и съобщенияКомисия по правата на човека, вероизповеданията, жалбите и петициите на гражданитеНационалната комисия за борба с трафика на хораПарламентарна комисия по вероизповеданията и правата на човека

140

Иван

преди 12 години

Щом драскачите на Кутев така яростно беснеят и вече се обезводняват от плюене 100% означава че нещата са си добре.Кой реве - който го мързи чака "мутрата" "тиквата" или друг да му намери работа/ако може такава че да не работи/ или да получава помощи от държавата.Н е съм прочел един коментар от читав българин,работещ,знаещ че за да получава трябва да работи здраво,да се развива,да има поглед за бъдещето. .Тука само мрънкащи озлобени хорица - ами поискайте от Кутев да ви вдигне хонорара.

139

Анонимен

преди 12 години

БРАВО! БРАВО!ТАКЪВ БЕШЕ И МАНТАЛИТЕТА НА ДИРЕКТОРИТЕ ОТ ВРЕМЕТО НА СОЦИАЛИЗМА.ПРОВЕРЯВАХА КАК ВЪРВИ:БОЯДИСВАНЕТО НА ОГРАДАТА НА ПРЕДПРИЯТИЕТО,САДЕНЕТО НА РОЗИТЕ И ПРЕКОПАВАНЕТО НА ГРАДИНКАТА В АЛЕЯТА НА ОТЛИЧНИЦИТЕ........ВСЕ НЕЩА ВАЖНИ И НЕОТЛОЖНИ ЗА РАЗВИТИЕТО И СТАБИЛНОСТТА НА ПРЕДПРИЯТИЕТО.ПИШЕХА СЕ ПРОТОКОЛИ ОТ ЗАСЕДАНИЯ,ОПЕРАТИВКИ,ИМАШЕ И ИНСПЕКТОР ПО ПРОВЕРКА ИЗПЪЛНЕНИЕТО НА ЗАДАЧИТЕ/ПО ЦЯЛ ДЕН СИ КЛАТЕШЕ К-РА/ И Т.Н. И Т.Н.УРОКЪТ Е ДОБРЕ НАУЧЕН.

138

Анонимен

преди 12 години

ТВЪРДЕ ЧЕСТО ВЗЕ ДА МИ СЕ СЛУЧВА ДА ЧЕТА ПОДОБНИ, НЕСКОПОСАНО СЪЧИНЕНИ И ПОРЪЧКОВИ СТАТИИ.... Ако не проверяват подобни важни за България неща и се получат издънки, тогава за обратното ще ревнат ***...

137

Анонимен

преди 12 години

Без да броим министерствата - над 170 Комитети, агенции, комисии, институти и др.Държавна агенция за българите в чужбинаДържавна агенция за закрила на дететоДържавна агенция за метрология и технически надзорДържавна агенция за младежта и спортаДържавна агенция по туризъмДържавна агенция "Държавен резерв и военновременни запаси"Държавна агенция за бежанците при Министерския съветДържавна агенция за информационни технологии и съобщенияАгенция за икономически анализиАгенция за информационни технологии и съобщенияАгенция за метрологичен и технически надзорАгенция за държавна финансова инспекцияАгенция за държавни вземанияАгенцията за икономически анализи и прогнози (АИАП)Агенция за приватизацияАгенция за следприватизационен контролАгенция за социално подпомаганеАгенция за финансово разузнаванеАгенция за хората с уврежданияАгенция за ядрено регулиранеАгенция по вписваниятаАгенция по енергийна ефективностАгенция по заетосттаАгенция по кадастъраАгенция по геодезия, картография и кадастърАгенция по обществени поръчкиАгенция по обществени поръчкиАгенция "Митници"Агенция Държавен резерв и военновременни запасиНационална агенция за оценяване и акредитацияНационална агенция за приходитеНационална агенция за оценяване и акредитацияНационална агенция за професионално образование и обучениеБългарска агенция за инвестиции

136

анонимен

преди 12 години

до клакьра браво,що реши , че те са комунисти , бе ***.Та вие управлявате вече цял мандат и това са ваши хора.Иако има за какво да се каже "браво" , то е за признанието , че сте НЕКАДЪРНИ.Земеделието-лош Здравеопазването-лошОбразованието-лош и....

135

Анонимен

преди 12 години

Цялата тази *** от правителството на Мутрата ходи на инспекции само за да задоволи уникалния си егоцентризъм! Че то си е друго да те чакат ошашкани шефове на агенции, фирми, всякакви там експерти, да слезеш от колата тежко-тежко и да чуваш: "Заповядайте госпожо министър!", "как пътувахте гусин министър?", "Даааааа, ние можемЕ да изпълнимЕ това и да го построимЕ за три дни, нищо че трябва да са строи 30 дни - кво от това, че качеството ще е друго, важно е гусин Премиерът да се пъчи по TV-то!

134

анонимен

преди 12 години

а..аз си мисля..че ще е по добре..да вземем и ги уволним на изборите всичките до един..и да се свършва вече с тия МАГИСТРАЛИ..че на българина му писна да му говори премиера само за пътища

133

до 176 и 177

преди 12 години

Стига де :) разбахме, че беснееш, казах ти, безсилието вече Ви личи много. Толкова много, че започнахте да сваляте звезди от небосклона, само и само народът да Ви повярва. Ама мутро, знаеш ли, че Българите не са прости. Простите сте Вие ГЕРБерчета!

132

до коня 175

преди 12 години

СъСЕЛ

131

до коня 175

преди 12 години

Личи колко повече знаеш

130

до 173

преди 12 години

Вярвай, повече знам от теб. А ти не се коси, не се ядосвай, безсилието и ядът са кофти съветник, мутрагенче:)

129

МБ

преди 12 години

Благодаря ти М. Папазова, че си написала тази достойна за запълване на свободното ти време статия. Нямащите смисъл журналисти явно са много повече от безмислените инспектори. Нищо не създавате освен помия, хайде потърсете си истинска работа, България е относително малка страна, такова количество неграмотни журналисти не са необходими.