100

до 119

преди 11 години

Обаче като кажеш Кипър,по света го свързват с Гърция, а не с Турция. Турците са пришълци в тази част на света и Балканите.

99

Анонимен

преди 11 години

Ей гадове, съсипаха го тоя човек. Това не е Кадафи или някакъв полуцивилизован шейх, човекът е интелигентен и възпитан. А от всички арабски държави, сирийците бяха най- проевропейски настроени.

98

Анонимен

преди 11 години

От 12 век насам Кипър е вил всякакъв, но не и гръцки.Кипър се намира на 80 км от турския бряг и на 450 км от последния гръцки остров, но тези неща не са валидни за антинатовската пропаганда.

97

man

преди 11 години

пълна лъжа,,,25000 убити немогат да бъдат обявени всички (включително, жени и деца) за терористи ,,Асад е терористът срещу собсвения си народ,,,както Сталин преди,,,да гори в ада дано!

96

Не може така !

преди 11 години

Християнството е започнало от Сирия. Държавата е с история повече от 2000 години.Днес терористи с неясни религии (САЩ и Израел), появили се преди 200 и преди 65 години мачкат държавата символ на световната история и култура. Защо останалите нормални държави стоят и гледат, как демократични терористи рушат държава създадена преди векове ? Асад не може да се справи сам, нека веднага да иска помощ от Русия и Китай !

95

Анонимен

преди 11 години

Истината е че васалните арабски държава нещо почнаха да командват бившите и господари в лицето на Англия и Франция и това вече става нетърпимо, така че старите родове просто са решили да поначупат малко каски и да ги призимат, като ги направят отново свои колонии. Така че скоро всички арабски държави или ще ги въвлечат във военни действия или ще слушкат и ще козируват.

94

Циник по принуда

преди 11 години

Пич, прав-неправ ще станеш курбан на обстоятелствата. Просто си много малък и беден, за да отървеш кожата, така че не ти остава друго освен да се пъчиш с войнствени приказки. Ясно е, че некрологът ти отдавна е отпечатан, играта е загубена. Въпросът е ще имаш ли смелостта да посрещнеш смъртта си с оръжие в ръка или позорно ще увиснеш на въжето като Саддам, а не дай аллах да ти плющят шамари и да ти бият шутове в *** като на Кадафито. Поне бъди мъж, а не рядка диария като другите ти колеги.

93

Анонимен

преди 11 години

Вижте, нито американците ,нито Асад, а още по- малко Алкайда дава пет пари за вас или вашия живот. Така че помислете кого подкрепяте.

92

Анонимен

преди 11 години

Смачкай ислямските терористи ,Башар !Българските патриоти сме с теб ! Бой по плъховете от Ал кайда и прозападните мишки !

91

Анонимен

преди 11 години

Бой по канчетата на наемниците и американцките интеесчии-завоеватели Башар.Всички мислещи хора сме с теб и сме наясно със завоевателната подмолна политика на САЩ, желанието им за война за да подпомогнат военната си индустрия независимосимо колко хора ЩЕ УБИЯТ в Близкия Изток.Само блъфове от НАТО и военолюбците-американци.Няма да се опитат на поведат война.Ще действат подмолно партизански мръсниците.Победа за СИРИЯ.

90

Анонимен

преди 11 години

Афродита е кипърски остров аз имам даже камъчета и мидички от там хохохоххо

89

Анонимен

преди 11 години

Вижте, хора като Асад и Неджат само легитимират ционистите. Те са опасни само когато имат общ враг поради тази причина и съчиняват и Холокоста. В момента в който ги оставят на мира те сами ще се унищожат от злоба и завист, затова на тях им трябват подобни режими, които да ги обединяват. Цялата история трябва да бъде ревизирана, защото почти всичко което пише в учебниците е нечия пропаганда .

88

Анонимен

преди 11 години

102 Мооля? не е бил гръцки остров,островът на Афродита ли? нещо май си прекалил със слънцето днес. Какви са имената Никозия,Лимасол,Фамагуста и мног други още? може би турски? След като Осм.империя е създадена в 1299 г,а Елада има история от поне 8 века преди новата ера?

87

Анонимен

преди 11 години

До100"Железни клещи?" Че именно благодарение на Великите сили, турците имат излаз към Европа. Те нямат интерес България да управлява Босфора, в противен случай по време на балканската война много лесно щяхме да ги изтласкаме в Азия. Не разбирате ли че всичко е в ръцете на по големи играчи от нас и е на тяхното благоволение кой какво да владее.

86

Анонимен

преди 11 години

Напред Асад! Смачкай мръсните ционистки ***!

85

Анонимен

преди 11 години

Американците окупираха Сърбия след бомбите и бомбите бяха точно с тая цел. да наложат на сърбите капитулация и приемането на чуждестранна окупация.

84

Анонимен

преди 11 години

98 Войната във Виетнам завърши около 30-31 март 1973 г с подписването на парижките мирни договори. А окупацията на Кипър стана през юли 1974 г. Имаше и британски бази в Кипър. Нито янките нито британците попречиха на Турция. Армиите им тогава бяха вече с развързани ръце след Виетнам. Вее 40 години Турция владее кипърските земи и може би за поне още 500 години или до края на света. Българите по някакво чудо успяват се измъкнат полумъртви от мъртвата хватка. От железните клещи на турците. А докога

83

Анонимен

преди 11 години

Американците не окупираха, а бомбандираха Сърбия и то защото, ние като добри съседи си дадохме въздушното пространство. Нали от придатък на Москва сега сме придатък на Вашингтон, и после искаме някой да ни уважава...

82

Анонимен

преди 11 години

До 93 Все пак по това време американците бяха ангажирани с войната във Виетнам, едва ли им е било до Турция и Кипър. Също така в момента Турция се опитва да стане член на ЕС и не виждам как ще стане, ако влезе в конфликт и с България.

81

Анонимен

преди 11 години

Бият се добре платените американски наемници срещу редовната сирийска армия