33

за Витков!

преди 11 години

Как може тези така да извиват ръцете на държавата!? Значи държавата ще обработва пистите, а те ще прибират паричките от лифтовете! Защо не изнесат инфо. за колко пари са приватизирани тези лифтове?

32

Анонимен

преди 11 години

Правилно. Държавата ще поддържа, а "Витоша ски" ще ***. Ще има и Миро-мършата и за Фандъка, и за всички на клончето. Само за обикновените хора няма нищо.

31

Мирчо Найденов

преди 11 години

Този хубавец на снимката, известен повече кото Миро мършата, да каже колко гушна от приятелчето си Цеко като комисионна, че държавата да му оправя пистите! Защото нещо много надебеля напоследък, значи - много *** човечецът! Нахалници и безпардонни наглеци! Това не е правителство на България! Това е правителство на мутрите и олигарсите, което всъщност е едно и също!

30

Анонимен

преди 11 години

Ски сезон ще има, успокоиха министърът и Фандъкова....ot sega ni vurzaha kunkite i ni namazaha skite ahahahaaa...prokleti mytri-komynisti

29

Анонимен

преди 11 години

Концесионерът си прибира лифтовете и ще трябват поне 4-5 години за чертежи и строителство на нови лифтове. Без лифтове няма ски, но нали Бойко Борисов и Софиянски подариха лифтовете.

28

lyka

преди 11 години

kradci dolni izvinavam se na vsi4ki balgari 4e glasyvah za gerb

27

Господин

преди 11 години

26,ще плащаш *** на Тома и разрухата на неговите организации, които направиха!

26

Зари

преди 11 години

Зелените и техните организации да подпомогнат! Те имат предостатъчно кинти!

25

възмутен

преди 11 години

Махайте се от властта, некадърници! Значи държавата ще работи за Цеко, така ли бе! Вие вече прекрачихте всички граници!

24

анонимен

преди 11 години

герб са вредители да се махат.лошото е че всички в парламента са такива и няма кой но така или иначе по-големи беди никой не е нанасял на страната ни от герб.

23

End GreenLand

преди 11 години

ДКЕВР/Цени/Електроенергетика/ - за информиране на нацията

22

End GreenLand

преди 11 години

Найденов ... .ЕЦ работещи с биогорива!1. ЕЦ, работещи с отпадна дървесина до 5 МВт2. ЕЦ, работещи с отпадна дървесина до 5 МВт с комбиниран цикъл3. ЕЦ, работещи с отпадъци от земеделски култури до 5 МВт - 192,29 - 200,04 лв.4. ЕЦ, работещи с енергийни култури до 5 МВт - 182,86 - 190,58 лв....

21

Анонимен

преди 11 години

Оставка и съд за мутрите от герб! Няма да ви се размине престъпници!

20

Анонимен

преди 11 години

Е добре де как така, държавата ще е в услуга на частна фирма? Да се прекрати концесията незабавно и да се осъдят за пропуснати ползи мутрите от Витоша ски, на Борисков да се потърси сметка как е дал тази неизгодна за София концесия! Оставка на цялото некомпетентно правителство на герб!

19

Гогата

преди 11 години

ГРОБАРИ ЧУВАТЕ ЛИ СЕ КАКВИ ГЛУПОСТИ ГОВОРИТЕ ???!!Държавата им е дала пистите и лифтовете на концесия и досега "Витоша ски" не са дали и един лев за това,вече треат година!!!На всичкото отгоре са спрели всички лифтове от 2 г.!!!!!!!Сега Тиквите искат да им плащат за това,че сам им дали безплатно Витоша ???!Като няма да строи кръчми на Витоша,Цеко си иска директо парите от държаватаГроб разтвори кесията,но не за народа ами за чорбаджиите

18

kuku

преди 11 години

Даже предлагам изобщо да не качваме на лифтове, а направо да изпращаме парите по сметката на Цеко. Примерно, ако реша да карам два последователни дни да превеждам на Цеко стотина лева. Така ще е най-чисто и безболезнено за всички. Ония от ВС ще лапат всичко, комисионните съответно за посредниците и законотворците ще са максимални, а ние ще сме предпазени от травми, измръзвания и др. зимни опасности, а и държавата ще спести пари.

17

kuku

преди 11 години

Миро май я е измислил сделката и вероятно и комисионната,Държавата ще прави разходи, а Цеко ще си събира приходи без разходи."Хвала" на такива министри - *** кратуни!

16

anonimen

преди 11 години

Koi li Glupav Kmet e skljcil tozi dogovor

15

Национализация

преди 11 години

Поради неспазване на приватизационния договор - липса на поддръжка и спиране на лифтовете за дълъг период от време последният да се смята за нищожен и да се търсят неустойки от виновните лица.

14

БРАВО

преди 11 години

На Найденов подкваси млякото омеси хляба сега и ски ще кара,не го ли заболяха устата да лъже и маже толкова време тоя търбух.....