8

Анонимен

преди 12 години

До 6 вече изнасях лекция на тема що е то ционизъм и имали той почва у нас , само ще повторя че това движение , което на практика не е и материализирано в някаква кон кретна партия по нищо не се различава от революционните комитети у нас преди особождението , БРЦК например или ВМРО което е отишло в днешно време още по напред защото в Македония беше управляваща партия а у нас присъсътваше в парламента в даден момент.

7

Анонимен

преди 12 години

До 5 гледа ли репортажа на журналиста от Панорама от границата на Турция , аз там терористи не видях , но видях две момиченца които поздравяваха със знака на победата , знаеш там двата с двата пръста , ад те е *** че и последните остатъци от твоя свят се разпадат.

6

Анонимен

преди 12 години

Израел има ядрено оръжие. Израелският Ционизъм е пагубен за света.Всички държави трябва да се обединят и да унищожат Ционизма за да настане мир.Където има евреин има проблем.

5

до 2 от славянин

преди 12 години

Асад воюва с терористи-талибани зомбирани примитиве, трябва да си разнообразиш поне малко източниците на информация, за да го знаеш, и най-вече да си смениш клеясалия чип в тиквата!

4

бг журналист

преди 12 години

"Скъд" е руско бе, , севернокорейското се казва "Хуасонг" ...

3

анонимен

преди 12 години

то и Садам уж имаше химически оръжия, ама после нещо не ги откриха

2

Анонимен

преди 12 години

Башар Асад воюва със собствения си народа ***.

1

Патриот

преди 12 години

Да му мисли който иска да напада Сирия!