164

1

преди 11 години

нашите "специалисти" и ръководители на отговорното министерство да отидат на специализация в грузия и тайланд,а не в америка и водещите европ.държави.да се започне от долу-нагоре.а ако материята в посочените две държави им е сложна,да започнат от централна африка,патагония и полюсите.

163

до 179

преди 11 години

Чекистите са хора тежко заболяли от омраза към цялото човечество. Те обичат единствено себе си.

162

чекист

преди 11 години

Споделям до голяма степен коментара на 174ти. Върхушката от Израел, а и тази в САЩ направиха така, че цял свят да мрази евреите. Всичките беди в Близкия Изток изначално са предизвикани от Израел. Сэщевременно трябва да признаем, че еврейската общност е родила и много хуманисти и филантропи. Та и Исус е евреин-разпнат по волята на тогавашната еврейска върхушка.

161

Анонимен

преди 11 години

Такаааа, вече всичко е ясно и се потвърждават предположенията на Израел. Няма какво да се бавят повече, вече на всички е ясно, че радикалния ислям е обявил джихад на неверниците т.е. на нас християните. Трябва да се удари Иран възможно най-скоро до като не е произвел ядрени бомби и да се стигне до ужасяваща ядрена война, каквато е целта на *** с широките *** и дългите бради! Не трябва да се повтаря грешката от Св. война, когато пацифистите се надяваха да се размине и не спряха Хитлер на

160

Анонимен

преди 11 години

дрън-дрън, та пляс. Едно време събираха подписка, лъжейки как американските учени не искали да публикуват нещата им. И много хора наивно се подписаха. А всъщност работата е била съвсем друга, сега се разбира. Не е добре хора, заплашвайки други хора заради възгледите им, да притежават средства за тяхното унищожение. Това е моето мнение. Като искаш да наложиш само твоята култура и твоята воля над останалите- по добре е хората да внимават с теб. Каквото търсиш-това намираш.

159

Анонимен

преди 11 години

До 174 много си млад и зелен в Европа през 70 беше пълно с атентати , организираха ги разни ултра леви движения ИРА , ЕТА и какви ли не , цяла западна Европа страдаше , ПСВ избухна след атентат на сръбски националист срещу Австрийския престолонаследник , винаги е имало врагове от както свят светува , израело-палстенския конфликт е много млад само на 60 години , това е нищо за Историята , преди мюсулмани и евреи са живели приятелски и след години ще бъдат пак , виж Германия и Франция или Англия

158

Анонимен

преди 11 години

162, не знам да ти кажа. Мюсюлманите не обичат християните, докато християните са толерантни към всички религии. Винаги ми е било неприятно да гледам как ходят жените им. Абе не съм почитател на културата им.

157

До Тъпанар

преди 11 години

Ако някой си е спечелил за врагове половината свят, може би той трябва да помисли за сигурността на гражданите си, а не да изисква от целия свят да му ги охранява. Аз познавам само един народ, който се е докарал до състоянието неговите граждани да са заплашени навсякъде по света и който да вменява в задължение на целия свят да му ги пази. Не познавам много такива народи, познавам само един ! Не съм сигурен, че всички нации са задължени вечно да вардят представителите на една единствена нация. Сетете се сами кой е този

156

До Тъпанар

преди 11 години

От Библията (Стария завет) книга Числа гл.16,4 може да прочетете как още ционистите на Мойсей са всявали страх срещу опозицията всред старите израели. Това е историята за Корей син на Исаара, който заедо със своите 250 привърженици, без да подозират, биват живи взривени и разкъсани на парчета заедно със семействата им и домашни животни. Атентатът от Бургас показва почерк на МОССАД. Всичко друго е пропаганда за сметка на България.

155

Анонимен

преди 11 години

Do 167 не съм амигото но не смяташ ли, че има нещо вярно в това което казва , може би не всичко но в основата си , доктрината на Иран е създаване на обща ислямска държава управлявана от законите на шериата и то навсякъде докъдето се простира исляма , за това Запада се притеснява от ядрените им разработки , едно е ядрено оръжие в сега притежаващите го с едно две изключения друго е в Иран и Северна Корея.

154

ТЪПАНАР

преди 11 години

Дрън дрън та пляс ,намерили пръстов отпечатък и тези идеоти мислят ,че залъгват бебета със залъгалка .Не спряха да лъжат и да заблуждават хората със техните игрички,имали още абдали да им се връзват на приказките и да им вярва ,хизболах-мизболах няма такива тези сами се трепят и после обвиняват някого за тяхното престъпление " крадеца викал дръжте крадеца"

153

Анонимен

преди 11 години

Имат отпечатък,,,,няма публикуван име....нещо не се връзва!!!!Помислете върху това!!!

152

Анонимен

преди 11 години

в исраел нямат вилни зони по съображения за сигурност, а ние имаме . Хемо какво ще ни препоръча? един грузински евреин щеше да каже "има исраелски туристи- има проблеми..."

151

до 162

преди 11 години

Шегуваш се, нали?! Не може да го пишеш това сериозно?!Ако обаче верно го мислиш, май имаш сериозен проблем! Трябва ти доктор, амиго! Ментален доктор...

150

Ура!

преди 11 години

Да, преди да станем съюзници на дявола България беше една спокойна и слънчева страна и хората се движеха свободно из по летища, гари и автогари, за ужас на този ***! Туристите също идваха спокойни и си тръгваха отпочинали и доволни!Заради 100-тина хил. *** годишно вече сме фронтова държава! Свиквайте и се променяйте, сънародници! Успокоявайте се, че неколко нереза от управляващите ще получат потупване по рамото за вярна служба под знамето с шестолъчата звезда! Ура!

149

Кашчей Безсмертний

преди 11 години

До 162И какво е една атомна бомба? Американските ти кукловоди взривиха две в Япония, после хиляди на полигони, заедно с руснаците, и к'во? Друг е въпросът, че бобмата (ако въобще има такава...) ще е слабичка. Но да се надяваме, че ще изгони плъховете, нанесли се в хамбара!

148

Свещеника

преди 11 години

Ае да си гледат работата ,нещо взеха много да ни се месят и акъли да дават.Започват да дразнят вече.Щом БГ им се струва рискова да ходят в Иран на почивка !!!

147

Анонимен

преди 11 години

"Тук всичко е свободно..." - ей това е най-страшното - Свободата. Най-добре ще е, разбира се, да живеем зад телени мрежи и да *** по команда. Ай сиктир бе, ***!

146

Анонимен

преди 11 години

Иран иска да унищожи западната цивилизация. Затова Иран са създали терористичната организация Хизбула - да прави атентати в Европа и да избива невинни цивилни граждани. Иран трябва да бъде ударен в най-скоро време, защото както не веднъж техния аятолах се е заканвал, след като се сдобие с атомна бомба, Иран ще изтрие планетата земя от слънчевата система. Израел и САЩ трябва незабавно да ударят Иран и да спасят планетата от атомната бобма на ислямаските фанатици, защото ако Иран се сдобие с атомна бомба ще бъде твърде късно, това ще бъде краят на планетата земя.

145

до 155

преди 11 години

Непонятно ми е как успяват да използват слабостите и страхът на хората, за да ги манипулират. Уж сме свободни, но е само уж......И повечето са интриганти. Ами да кажеш ли нещо или инакомислещ ли си- още в зародиш трябва да те обезопасят. Игричките на тъпите к.о.м.у.н.и.с.т.и. Пък не били такива! Ха! Демократи били и мразели комунизма. По-добре да мразят демокрацията и да са демократи.