216

Анонимен

преди 11 години

"Ти обичаш българската природа, българските обичаи, българските герои, не немските такива."*** балканска, обичам френската природа, френската култура и обичаи, българските обичаи са ми противни, мразя българската народна музика и българския манталитет, от България ми липсва само българската кухня!

215

Волф

преди 11 години

Спокойно,едва ли ще се разбере истината за атентата.Гледайте,четете,сравнявайте и си правете изводи.Нещо много наготово ни поднесоха и изпълнителя,и версията,и какво ли не...Просто в момента трябва да се стегнем,за да не ставаме шахматна дъска за играта между араби и евреи.Доверявай,но проверявай-такъв трябва да е подхода и към двамата играчи.

214

Анонимен

преди 11 години

Ако след този атентат службите не респектират ***, нищо добро не ни чака. На кого да вярвам-на журналистите от световните медии, които казват че у нас има клетки на ислямски екстремисти, или на смехоранчовците ни политици, "експерти" по сигурността и всякаква друга ***, която ни пее приспивната песен за мирния етнически модел и толерантността между религиите. Не е ли този атентат ясна мюсюлманска провокация срещу християниете и евреите?

213

Анонимен

преди 11 години

ami da hodat da go tarsat Terorista v Iran

212

Magistlata

преди 11 години

kakvi ti Magistrali , qa vij kvo e po selata , kato prez Vizantia Parvo po4ni ot selata posle Magistralite

211

до гурбетчия

преди 11 години

Ислямски екстремист , мюсулманин - все едно и също е.Ислямът ги превръща в *** жадни за убииства и терор. Няма мирен ислям и няма мир там където има ислям.

210

до гурбетчия

преди 11 години

Ха наздраве, аркадаш. Продължавай и не си нарушавай кроткото битово пиене с *** размисли за това, кой бил по-достоен - радикалните мюсулмани или евреите. Не се излагай, не е за теб.

209

гурбетчия

преди 11 години

Само евреите не поемат отговорност ! Като убият някой ирански ядрен специалист и отричат ,че са го убили те ! А сме свидетели на много атентати ,за които Хизбулла и "терористи" от Иран официално поемат отговорност, т.е. са много по-достойни от евреите ,не крият ,признават ,че са те и казват защо са го сторили !

208

Анонимен

преди 11 години

Гат се извършва атентат, то атентаторите (организацията им) поема отговорност т.е. ясно казва кво и що. Сега щом никой не поема отговорност остава вероятността за кво ? За манипулация.

207

Анонимен

преди 11 години

от 280 го има Израел и ще го бранят със зъби и нокти , за да могат да имат своя държава и да не са зависими от прищевките на другите народи , които винаги в период на криза са търсили външен враг и са си го изкарвали на тях , могат да се разберат с палестинците и това някой ден ще стане за историята 60 години са миг , францизи и англичани са се клали 1000 години и какво от това.

206

Анонимен

преди 11 години

До 279 , добре това е твоето мнение , не знам защо реши че държавата им е измислена , тя се създаде след танталови мъки там където си е била преди 2000 години , ние българите донякъде си приличаме с тях и нашата държава възкрусна след 500 години , разликата беше само в това че ние си бяхме останали по нашите си земи докато те са били разселени по целия свят а Хлокоста изигра роля на катализатор и преди е имало геноцид особено в Русия и Испания но никога толкова масов като при Хитлер , за това

205

Крис

преди 11 години

Аз не съм расист. Не съм против евреите като хора, против съм измислената им държава. Против съм това, което техните лидери правят със света, защото в тях е властта и те правят и спират войните, за тях човешкия живот не струва нищо, било то еврейски , американски или мюсюлмански. Обикновените хора като мен и теб , искат просто да живеят живота си.

204

до 274

преди 11 години

кой има рак на сърцето бе?

203

Анонимен

преди 11 години

Крисчо , не всики евреи са богати капиталсити и финансисти , че държат Капитала на света държат го , защото го могат , дръж го и ти но не можеш , но освен това те са и лекари , най-добрите в света , учени - 25% от Нобеловите награди , хора на изкуството - примери колкото щеш и най- важното те са дали религията / монотеизма / на 2/3 от човечеството - християни и мюсулмани , когато запалиш свещичка в черката ти ч палиш пред евреина Христос или майка му Мария или всички евреи около него , яснно ли

202

гурбетчия

преди 11 години

Абе да ви попитам : защо при толкова много работници евреи във взривените кули в САЩ ,нямаше нито един на работа в деня на атентата ?! Като че ли са знаели за атентата ?!

201

Хахо

преди 11 години

Я ВСИЧКИ ВИЕ С РАКА НА СЪРЦЕТО СИ ПРИЗНАЙТЕ , КОЛКО ОТ ВАС ОБИЧАТ ЕВРЕИТЕ.

200

Анонимен

преди 11 години

До 270 напротив Крис пак нищо не си разбрал , за народ който следва максимата , че един изгубен човешки живот е все едно изгубена цяла вселена , живота струва адски много , това не са ти руснаци или китайци , обърни внимание следващия път когато има някакъв катаклизъм по света независимо къде и с кой народ кои спасителни отряди ще се оргнаизират може би едни от пътрвите , така е било вибаги досега , дори и при последните земетресения в Турция независимо от обтегнатите отношения спасители имаше.

199

Крис

преди 11 години

в Палестина. Да, успяха да спасят своите хора през 2001 в кулите. Факт, който неможе да бъде отречен. Но този път , трябваше да паднат жертви , за да се обвини Иран. Евреите не са първи път правят това. Сещам се за постановката при Пърл Харбър , после за постановката с уж взривения кораб до Виетнам , после различните атентати през 90-те включително и този в Кения, после върха на сладоледа взривените кули през 2001г. Станаха твърде много , дано светът се събуди , иначе унищожението е близо...

198

Анонимен

преди 11 години

И за да не си блъскате главите с това което не е за вас , ще ви пусна нещо наистина за размишление , в Сирия се води гражданска война , Асад губи все повече привърженици , а Хизбула е негов съюзник и защо да не организира спонсорираната от иран групировка едно атентатче , хем да се отклони за миг вниманието от Сирия , хем и Израел които така и така са си кибритлии да се подпалят и ако може в калабълака Асад да оцелее , руснаците ще са доволни че са си запазили базата и така , това например не ви

197

Крис

преди 11 години

До 267 - За тези , които управляват света , човешкият живот не струва нищо. Ако тези евреи , милееха толкова много за своите граждани , както ти твърдиш, нямаше да ги хвърлят на Хитлер през Втората Световна война. Защото, ако се поинтересуваш малко по-дълбоко, ще видиш, че на богатите евреи (като Ротшилд), хитлеристите не само не са докоснали имуществото им, ами то е било защитено от всякакви посегателства. Ако толкова милееха за народа си , нямаше да изпращат млади момчета по фронтовете в