21

до 18

преди 11 години

Всъщност да, игра е! Между два конкурентни сайта за видеоигри. Едните са 9gag, откачалки на Прозак, които живеят пред компютрите си. Часове преди това откаченото идиотче е писало "утре ще изпотрепя всички на премиерата на Батман в слава на армията на 9gag"... и са го окуражили!

20

Анонимен

преди 11 години

Днес.бг, защо изтрихте коментара ми? Защото не сте достатъчно грамотни да потърсите интересни факти за случая и ви дразни, че читателите ви са по-осведомени от илитератите, които наемате за жълти стотинки?

19

Анонимен

преди 11 години

Логично последствие от ежеминутното "бомбардиране" от филмите с насилие. Тези които сега чудят "ама защо така" - единствено лицемерят.

18

harbringer

преди 11 години

Както вече Нетаняху каза, сигурен съм че и затов нападение Иран са виновни :) То нали в САЩ 50% са евреи.

17

666666

преди 11 години

Откачалка с автомат?! Знам само че да има право всеки да носи оръжие е супер тъпо и не е в интерес на никое общество! Защото дори и на нормален човек някой *** му пада "пердето". А какво остава ако си луд?!

16

Ъц...

преди 11 години

Каквито филмите, такива и зрителите!

15

Анонимен

преди 11 години

АКО СА ЕВРЕИ Е (ТЕРОРИЗЪМ) ,АКО НЕ СА ЕВРЕИ ТЕРОРИЗМА НЕ СЕ СМЯТА ЗА ТЕРОРИЗЪМ ......ЦИОНИСТКА ЛОГИКА ,НА ЦИОНИСТКА МЕДИЙНА ЗАВЕСА ,КАКВО ДА СЕ ПРАВИ

14

Анонимен

преди 11 години

Няма признаци инцидентът да е свързан с тероризъмВъоръжен мъж откри огън в кино в Орора *******************************************Ако не е терор какво е ? Истинска игра на убити и убийци ?

13

batman

преди 11 години

3D

12

Милен

преди 11 години

САЩ,са заразно зло те изнасят тероризъм по цял свят,това е нация която не може да живее без война и кръв и скоро света ще се чуди как да се излекува от тях.........

11

Nosferatu

преди 11 години

Големи сте професори ама поне като някой влезе вкъщи мога да го оставя на място и няма да отида в затвора. А тук *** ще влязат, ще ме пребият, ще ми изнесат къщата и после ще ги наградят дори.

10

Анонимен

преди 11 години

Абе вие сте ненормални бе.В класацията за най- много убийства на глава от населението САЩ са на почти 20-то място.Далеч напред са страни..А нашата мила страна е със само ДВОЙНО по-малък резултат от САЩ.В САЩ всеки *** с малко кинти може да си купи автоматично оръжие.Тук това не е възможно а и да е цените стартират от 2 годишни средни заплати нагоре.Тоест само за мафиоти или богоизбрани.И въпреки всичко сме само със 100-150% назад от тях.Те били ненормални.. ?

9

Изненада... НЕ!

преди 11 години

Голяма страна, с голям брой психопати имащи лесен достъп до оръжие... какво сте очаквали да се случи ?!?

8

до 9

преди 11 години

Странно, защо тези терористи в Сирия платените медии ги наричат "борци за свобода", а мирните граждани на Абхазия и Южна Осетия, които бяха бомбардирани от Грузия, ги наричаха "сепаратисти". Двойни стандарти?

7

Анонимен

преди 11 години

Това вероятно са борци за свобода, като тези в Сирия...

6

До 3

преди 11 години

Абсолютно вярно. Най-много убийства, изнасилвания и кражби на коли. Най-много затворници на глава от населението, най-много наркотици използвани от гражданите. Най-много оръжия на глава от населението и едновременно най-религиозната псевдохристиянска държава.

5

Анонимен

преди 11 години

Предполагам стрелеца е персиец или някой демократ.

4

Анонимен

преди 11 години

При соца у нас се публикуваха статистики: в САЩ на всеки 5 мин.(примерно) се извършва грабеж,на еди колко си убийство,изнасилване и т.н. Всеки трети бил с психични отклонения! Дрога се продавала на всеки ъгъл! Ние тук си мислехме,че ни заблуждават,пък то какво излезе...

3

ТОТО

преди 11 години

Америка ох А мерика !!!!!!!!!!!!!!

2

Анонимен

преди 11 години

Когато в една държава всеки има право да притежава оръжие а половината нация е с някаква форма на психически откронения и фобии това което в България би стъписало всички в САЩ е ежедневие. Имаше една статистика на престъпленията и САЩ държи първото място, като втората страна след нея, не помня ЮАР ли беше или Бразилия но помня че престъпленията бяха на половина. Само в Ню Йорк стават по 2000 убийства годишно.