36

до 40

преди 12 години

конфликта е на ниво Израел - Иран. Атентат срещу американци не носи конкретиката, необходима в случея. Може да са ... всъщност по-добре да пишем кои не може да са. При инсцениране на атентат, организиран от иранци (бегли намеци за Сирия) определено без израелска кръв няма да стане. Относно кръвта...тези хора не се спират от подобни расови приумици. Провери в миналото колко подобни, толкова необходими атентати са станали срещу израелци.

35

до 38

преди 12 години

Nie taka ili ina4e shte sme publika...--Днес сме публика - утре сме в центъра на оркестъра. При война между Европа и Мюсюлманите от Близкия Изток и Северна Африка, ние сме на самата бойна линия. Ние сме на границата с мюсюлманския свят. В БГ 10 % от населението са мюсюлмани. С такива е пълно в Гърция, бивша Югославия....Ще стане много напечено в страната ни.В този атентат загина също и българин. При един сериозен конфликт ще загинат стотици хиляди българи.

34

6 6 6

преди 12 години

Говорете си,никои не ви вярва.ЦРУ И ИЗРАЕЛСКИТЕ ТАЙНИ СЛУЖБИ са главните организатори на този атентат.А Борисов и Цветанов са съдействали за тази АКТ !!! На тяхната съвест ще тежи тази смърт на тези невинни хора.Те въвлякоха България в този мерзки акт и трябва да се отстранят от власт и да им се потърси отговорност.Мястото им е в затвора за дълги години.

33

Крис

преди 12 години

Колкото и да се опитват да говорят глупости , не Хизбула и ислямисти са виновни. Атентатът е подготвен от ЦРУ и Мосад и изпълнен от тях. Мисля, обаче че идеята на терориста не е била да се взривява и да бъде камикадзе , просто е прецакан. Взривен е от разстояние, вероятно малко преди да се изнесе. Защо ли?! Ами просто е, за да се прекъсне всякаква връзка с тези , които са го организирали... За тези , които казват "ал-кайда" , тази измислена организация не стои сега на дневен ред :)

32

Анонимен

преди 12 години

това не е въпрос за български глави

31

Пожелал анонимност и

преди 12 години

Подкрепяна от САЩ и ЦРУ групировка най-вероятно стои зад атентата в Бургас!

30

до БГ източник *28

преди 12 години

БГ източник, признавам те че си източник на съвъшенно малоумие.. Ако израел са си организирали атентата за да убедят Америка да нападнат Иран щяха да го направят срещу американски туристи и пак да обвинят Иран. Малко е малоумно да го правят сркщу свои. Ти много поценяваш евреите, За тях техната кръв и техния живот са най скъпи.Друг път не мисли с дупето си а използвай най горната част на тялото !

29

Анонимен

преди 12 години

от кога се разпространяват с такава сила определени анонимни източницисигурно има други неанонимни източници защо ли се тръби само за този анонимен източникзадачка за *** българи

28

до 32

преди 12 години

Хизбула е в Ливан не е в Иран--Така е, но официално се приема, че Иран покрепя финансово и с оръжие Хизбула, ерго те са тяхна тайна бойна група, и Иран е отговорен за тероризма на Хизбула.

27

до анонимен БГ източ

преди 12 години

Това е само подготовка с малко инцидентче за атака срещу Иран. Една от последните речи на Обама е, че ако нещо се случи по време на игрите в Лондон, няма да има време за разследвания и преговори ами директно Израел напада Иран. Според вече публикуван документ се знае и точния брой на жертвите... прочетете за скандалите във връзка със сигурността на събитието. Всички са готови за слаба сигурност и атака на лошите чичковци от Иран. Естествено има много коне с капаци- ще броя минусите.

26

анонимен БГ източник

преди 12 години

Евреите са добри прогностици и знаят много добре, че ако Иран има ядрено оръжие може да ги изтрие от лицето на земята. Израел също има ядрено оръжие, но паритетът в този регион рязко се променя. Арабите и иранците са много, мюсюлмани са, имат ядрено оръжие - всички срещу малкия Израел. Нямат шанс. Затова те ще нанесат удар срещу ядрените инстталации на Иран и бързат! Търсят повод. Не би било изненадващо наистина те да са организирали атентата, дори манипулирайки арабска терор. групичка.

25

Вучката,авер Тиквен

преди 12 години

Божествената Премиерка на РъБъ какво мисли по въпроса????

24

OPS.

преди 12 години

Хизбула е в Ливан не е в Иран. Наскоро може да видим пушек между Израел и северната й съседка Ливан. Говори се че асад от Сирия прехвърлял химично оръжие към Ливан.Защо л атентата беше в България ? Много просто там има израелци и контрола е нисък. Това можеше да стане във всяка друга страна където има израелски туристи. Страха и психическия тормоз са най силни

23

чичката

преди 12 години

Аз едно не мога да разбера. То че всички искат да хвърлят вината на удобния Иран е ясно. Само не разбрах защо говорим за самоубийствен атентат. Взрива е станал около багажното. Как решиха, че въпросния от снимката е атентатора? Заради фалшива книжка ли? Може ли да се докаже, че бомбата е била в неговата раница? така като гледам снимките от камерите едва ли му е под палтенцето. Изобщо как този индивид е стигнал до автобуса, посрещащ пътници и за какви багажи говорим.

22

анонимен БГ източник

преди 12 години

Ако става въпрос за хипотези, защо да не предположим, че атентатът е извършен от израелските тайни служби. Израел от доста време се опитва да убеди САЩ и др. държави да нападнат заедно Иран, но засега нямат подкрепа. Един такъв атентат е изключително удобен за Израел. Още в първите минути след атентата Нетаняху обвини Иран и отново заговориха за нападение над Иран.И още - дългата ръка на Мосад може да контролира някоя аутсайдерска групичка на Хизбула за свои нужди.

21

!!

преди 12 години

Тук става въпрос за поредната съвместна операция на Мосад и ЦРУ с цел провокация на общественното мнение против Иран за психическа подготовка за поредната петролна война на САЩ и Израел. Пропаганда машината е вече в действие. По българските медии дават кадри от Хисбулах, Хамас и нзнам си какви още (който не бяха чували за България до вчера) и дезинформационната кампания на ционистите тече с пълна сила. Забравят само че Иран е съюзник на Русия и Китай... Израел + САЩ = световен елит в тероризма

20

6 6 6

преди 12 години

Aйде стига с тези глупости,и малките деца разбраха че това е работа на ЦРУ И НА ИЗРАЕЛСКИТЕ ТАЙНИ ЛУЖБИ

19

Анонимен

преди 12 години

Нес.биджи, подигравате се с интелигентността на голям брой интернет потребители случайно попаднали на дезинформационния ви сайт. Откога новините трябва да се позовават на анонимни източници. По- точно откога уважаващи себе си новинарски медии, се позовават на анонимни източници.Или вашата роля е само да повтаряте една лъжа 100 пъти.

18

STARBUCKS-USA

преди 12 години

Такива сценарии се спрятат тук от болни мозъци .Така било,онака било,очевидно било.Започвам да се притеснявам,че ще изядете хляба на Стивън Спилбърг.Хотови сте за Холивуд.

17

Анонимен

преди 12 години

Възможно ли е да са толкова *** да си мислят ,че и ние сме толкова ***.