110

Кърджалиец

преди 11 години

Това правило може да се тества по градове като София и Видин , Но не и в Кърджали!!!! В Кърджали за камшика принадлежат само тези които не владеят турския!!! А аз я владея перфектно.

109

Кърджалиец

преди 11 години

Моля ви за извинение ,заради правиписните ми грешки... Не разумйам добже Булгарскийа...

108

до 118

преди 11 години

Кви планове те гонят? Аз идеята я казах в 106-то мнение като несъгласие към предложеното от теб решение в 105-то. От тогава насам дискусията е само спам и нищо градивно - все едно чета писано от деца в детска гадина. Или кажи нещо против унификацията или в полза на толеращината или мълчи за да не флуудим. Знам, че иначе можем да си играем на думи с часове, ама това може и в скайп да се прави - не е нужно да занимаваме всички.

107

Кърджалиец

преди 11 години

Това си е българска национална политика от 80 годинио..... Но няма ефект и няма да има.... Поради простата причина: ТУРЧИН НЕ СЕ АСИМИЛИРА!!! От 1990г.А и од 90-те насам турския език се развива на север, йуг,исток и запат..... Тоест втория предпочитан чужд есик в регийона!!!!

106

ГЕРБ

преди 11 години

опсс пардон сбъркал съм сайта извинете

105

ГЕРБ

преди 11 години

Как сте комунисти пак скимтите срещу Бойко а? Само ГЕРБ!

104

_Ястреб_

преди 11 години

114-Нещо не ти хареса отговора ми май. Казах ти, че съм съгласен с тебе! И ти казах как ще я постигнем тази цел! Но ти нещо взе да увърташ! ;-)Добре, кажи ми сега твоя гениален план, но ако може - по по-простичък начин, че и глупав турчин като мене да го разбере.

103

бен ладен

преди 11 години

абе мюсулманикакво да ги праишобичат да се избиват докато помежду си се наричат братя :)

102

До 115

преди 11 години

ОК - виждам какво имаш в предвид. Прав си до известна степен. Това, обаче не противоречи с изказаната от мен идея, няма значение и под каква конкретна форма ще е предложена реализация. Фундамента си остава незасегнат от определенията за териториално деление.

101

До 110

преди 11 години

Да, да, в тълковния речник добре са го написали.------------имаща организирано правителство и притежаваща вътрешен и външен суверенитет------------Вътрешният суверенитет е продаден на банките, а външният - на ООН и подобни.

100

До 112

преди 11 години

Такааа - виждам че се опитваш да ме затапиш с още по-неадекватен отговор. Виж - ако не си раздвижиш малко ръждясалите чаркове в главата няма да стане. Прочети мнението ми, осмисли го. После виж как как да го обориш. С писане на изуст не става, колкото и да го обръщаме на чат.

99

Анонимен

преди 11 години

религията съхраняват ценностиа второсигналната нервна дейност (езика) ни дава възможности

98

_Ястреб_

преди 11 години

111 - Без да си го опитал, не можеш да знаеш дали се е получило или не! Явно, ти не си го опитал още! ;-)

97

до 109

преди 11 години

Доста тъпо изказване. Определено не ти се получи сарказма.

96

До 108

преди 11 години

Доколкото се информирах последно държава е "политическа общност, заемаща дадена територия, имаща организирано правителство и притежаваща вътрешен и външен суверенитет." В момента официално съществуват 193 такива формирования. Разбира се можеш да обясниш какво ти виждаш?

95

До 106

преди 11 години

Много са ти хубави разсъжденията. Само да попитам: Къде видя Държава? Защото аз държави вече не виждам.

94

Анонимен

преди 11 години

DO doc. N. K. Ти да не си тъпия Стефан Солакофф,че пишеш (мислиш)като него.

93

До 105 Ястреб

преди 11 години

Не съм съгласен. Точно асимилацията е необходима, за да се постигне траен мир и развитие. Няма значение българи, турци, англичани и т.н. - всяка държава трябва да е еднонационална с един език и религия. Който не е асимилиран да се асимилира или под ножа. Видя се какво става с Толеращината дето я насаждат. Целия свят ври. Разрушение навсякъде. За да има успехи хората трябва да са единни - да се конкурират естествено, но да няма раздори за глупости като националност религия език и т.н.

92

_Ястреб_

преди 11 години

Имам много познати и приятели българи. С изключение на много-малка част от тях, ДЕЦАТА ИМ ВЕЧЕ НЕ МОГАТ ДА ГОВОРЯТ БЪЛГАРСКИЯ ЕЗИК!!! Особено тези, дето са родени в чужбина или са били на няколко годинки тогава - сега младежи и моми! - не могат да говорят майчиния си език! Аз им говоря на български, те ми отговарят на английски или френски!! Ей, народе, българи или турци, интегрирайте се където сте, но не се асимилирайте! Научете чужди езици, но не забравяйте майчиния си!

91

Анонимен

преди 11 години

Щом някои от *** успяха да направят евреи, може да се окаже, че българите сме древни елини.