61

представяте ли си

преди 11 години

колко наивен трябва да е човек за да вярва в съществуването на бог , и като го питаш ами къде е бог защо никой не го е виждал ,и той да ти отговори ,ами бог не се вижда ,той е в душите на хората ??!! СВЕТЪТ ЩЕ СВЪРШИ , ГЛУПАЦИТЕ НЯМА ДА СВЪРШАТ , казал го е известен учен !!!

60

Анонимен

преди 11 години

АМИ ТАКА Е , КАТО ПРОМИХА МОЗЪЦИТЕ НА ХОРАТА С ТЕЗИ ТВ. ПРЕДАВАНИЯ ЗА ВРАЧКИ ,ГАДАТЕЛИ И ЕКСТРАСЕНСИ !!! ОВЦЕ ТРЯБВАТ ,ОВЦЕ !!!! ДА ВИ СЕ СМЕЕ ЛИ ЧОВЕК ИЛИ ДА ПЛАЧЕ - ЗАДЪЛЖИТЕЛНА РЕЛИГИЯ И ТО В 21 ВЕК ?! ОВЦЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ !

59

Ъц

преди 11 години

Късно е Сидерчооо, късно е чадо! Кой ще учи децата на Вярата Християнска, поповете атеисти?То семето на вярата се полага в семейството, после иде ред на Църквата и обществото. Но, кое общество, на мутрите и мутресите, на чалга певачките и кръшните кючеци, на сводниците и проститутките, на наркодилърите и наркотиците, на бездушието и безразличието, на гейовете и лесбиянките...Християнска нравственност и морал в Содом и Гомора??? Късно е чадо, къснооо...

58

гурбетчия

преди 11 години

Абе махнете я тази религия бе ! Религиите правят хората по-*** и немислещи ! Какво хубаво и проспериращо може да очаквате от министър ,който вярва ,че в министерството му има някаква "зла сила и някой му е направил черна магия"?! Човек когато е честен и добър ,той си е такъв и без да вярва в измишчьотини като бог и аллах ,а когато е лош си е лош дори и да е религиозен ! ГОЛЯМА ТЪПОТИЯ Е В 21 ВЕК ХОРАТА ДА ПРОДЪЛЖАВАТ ДА ВЯРВАТ В ГЛУПОСТИ !

57

aisiktir

преди 11 години

Значи етичните норми за едните деца ще се изграждат въз основа на приказката за Адам и ***, говорящата змия, лошата ябълка на познанието, и добрия старец с бяла брада, а другите от законите които трябва да спазва едно цивилизовано общество независимо от религия и други окултни традиции. Атакистите в атака.

56

Изненада!

преди 11 години

Избират децата между двете дисциплини, правят се списъци, оформят се групи... Накрая се оказва, че директорът е наредил и двете дисциплини ще се водят от учителката по музика, защото нямала достатъчен брой часове.

55

Анонимен

преди 11 години

Първо да научат Десо Чуколов на Етика.

54

Китайчето

преди 11 години

Поредната простотия на "Атака". Каква "Религия" да се изучава в училище? Пълни глупости! Виж, "Етика" - това е друго нещо. Абе умряха тези, дето пълнеха касичките на алчните попове по църквите. Първо научете поповете да не крадат и да не са на държавна заплата, а да вземат пример от монасите от Гигинсикя манастир, дето си гледат биволици, правят си мляко и го продават за да съществува манастира! Прекрасен пример за миряните, а не да се возят у линкъли подарени им от "архонти".

53

от 67

преди 11 години

От тебе ме прихвана, виж и аз колко грешки допуснах :Д Смях!

52

до 66

преди 11 години

Братле, препоръчвам ти да се научиш да пишеш грамотно. Благите от това са много. Ще те разбират хората, няма да изглеждаш ид*от пред другите, ще има едно нещо по- малко от което да те е срам, ще изглеждаш по уверен, хората ще те вземат по- сериозно. Хайде, учи се сега :)

51

Анонимен

преди 11 години

Много ясно, че полицията си затваря очите пред безчинствата на ***,защото тя защитава властимащите, а те винаги се нуждаят от гласовете им при избори.Вие обаче,беззъби,плешиви,оядени егоизтчета,тупащи се в гърдите,че сте смелото бийтълско поколение, защо сте се наврели във вмирисаните панелки и сте си исоставили безпомощните родители на село,дето ги ограбват,изнасилват и тормозят безнаказано ***. Спите ли спокойно, обажда ли се кръвното, май само лаенето би е останало.Къде отиде другот

50

муспи

преди 11 години

В ада не може да се преподава религия и морал. Първо трябва със средствата на ада - разтрел, да се очисти всичко това от 20 години, и на тази база вече без евреи, комунисти и всякакви мутри, без *** и турски проблеми да се помисли за религия и етика. В сегашни условия това ще бъде - джамия за всяко училище и ремсистка Ложа.

49

ан

преди 11 години

ТИЯ АТАКИСТИ СЛЪНЧАСАХА ЛИ БЕ? КАКВА РЕЛИГИЯ КАКВИ 5 ЛЕВА БЕ? ОТ НАРКОМАНИ РЕЛИГИОЗНИ СТАВАЛИ БЕ? ПОГЛЕДНЕТЕ ПРЕД УЧИЛИЩАТА КАК ЗАРИБЯВАТ ДЕЦАТА С НАРКОТИЦИ. А ТИЯ МИ ГОВОРЯТ ЗА РЕЛИГИЯ. *** ПРЕСТЪПНОСТ ЩЕ СПРЕ ТОГАВА КОГАТО ИМ СЪЗДАДЕТЕ РАБОТА И ИМ ЗАБРАНИТЕ ДА ИМАТ ПОВЕЧЕ ОТ 2 ДЕЦА. ИНАЧЕ СЛЕД 20 ГОДИНИ ЩЕ ВИ ОПЪВАТ ***. ПОМНЕТЕ МИ ДУМАТА.

48

Гюбреджия

преди 11 години

Може ромската престъпност за Цветанов да е пълен провал, но измислянето на най различни глоби и събирането под най различна форма на повече пари от народа за Дянков си е пълен успех!

47

Анонимен

преди 11 години

Аз съм за ГЕРБ, но казаното е вярно за Цветанов и *** престъпност!

46

Аллах

преди 11 години

Волене, девиците, които ти обещах - дадох ги на други. Ти може да получих 5 ***, друго не мога да ти дам. Също така, аз, като най- млад бог от 3те религии за овце, искам веднъж завинаги да решите спора, че исляма е изтрепал по- малко хора от католици и православни и също така е много по- съвършен. Буда само ме измества, мамка му, на него джихад да направите. Пращам ти 1 ***, бонус. Да си го ползваш със здраве.

45

Анонимен

преди 11 години

Религиозни будали. Като сте тръгнали да въвеждате религия, искам също така наркознание, кои наркотици са с физическа зависимост, кои не, как да разпознаваме дилърите и другите наркомани; също така курвознание, важно е, моля ви се! Добре ще е да учим децата си и на политика, след като за 20 години 1 политик нямаме като нормалните хора. Алкохолознание, днешната младеж пие по литър без мезе, това е нечувано! 12 клас да си изберат изучаването на 1 западна култура, за да е по- лесно емиграцията. Thnx

44

мисионер

преди 11 години

Коя религия иска "Атака" да се изучава....?Ако е Религията на народите, аз съм ЗА !!!

43

Анонимен

преди 11 години

Волен е откачил!!! Религията е отделена от държавата!! Че нали мюсюлманите от вън дават луди пари, да вкарат в нашите училища религията, за да хванат в желязната хватка на Корана доброзорлем децата и да им промиват мозъците?!Религия и етика не са две страни на един медал и никога няма да бъдат. Религията отдавна е просто средство за манипулиране и управляване на масите, начин за определяне на зоната на влияние и преброяване на стадото.

42

Да живей

преди 11 години

Да живее ГЕРБ!!!Цъкайте минуси колкото си искате!Ще ги броя.Хи хихихи