23

Анонимен

преди 11 години

Пак се открива топлата вода. Доказано е, че в домове където има домашен любимец, хората не боледуват и са с по-силен имунитет.

22

До 38

преди 11 години

Не катастрофирах с кола, а с туристически автобус. И съответно имаше доста пожарникари, полицаи и кучета, освен това не беше в България, а в чужбина кучетата често се използват при спасителни операциис доста пострадали.

21

до 35

преди 11 години

Акъл не се взема, а се гради, на базата на знания и трупане на опит.Това с фунията е мит, както дядо Коледа!!!Само да не се разплачеш сега, само ти обяснявам. За вичко се полага труд!!!! Нищо не идва наготово!

20

как го мислихме, то

преди 11 години

заради коментари като на 35 все повече се обеждавам, че ни трябват много спешни реформи в началното образование смЕтам

19

до 36

преди 11 години

Милото то, жал ми е за теб. Не знаеш какво изпускаш...

18

Анонимен

преди 11 години

Някога като дете ме беше страх от кучетата, докато едно куче не спаси живота ми! Претърпях катастрофа и полицейското куче помогна на спасителите. От тогава много уважавам тези животни и знам, че каквото и да говорите те са наистина умни! Помислете си само за служебните кучета, за кучетата спасители и за водачите на слепи хора!

17

до 32

преди 11 години

даааааа а жирофите абортирали китове, я мисли с тая глава , не е само за хранене и псуване!!!!!!!!!!!!!!!!!!

16

кифлааа

преди 11 години

То ако си си *** по природа, с или без кучо при някои е все таяИ стига с тая кучешка тения, много повече има заболели от свинска тения. Някой да спрял да гнете /гнусна думичка/ свинско, или да спре да го коли в дворо на село .... тази тения идв от мно` кофти хигиена и кучетата нямат нищо общо

15

за 28

преди 11 години

"чифтето и да насолиш"Похвално за речника ти. Моя *** грешка да мисля, че във форум може да има нещо интелигентно , което да си защити позициято по умен и обосновон начин. Хайде хващай чиф.... ,както там си го написал, и се спасявай.Лек ден

14

до 20

преди 11 години

"... домашно животно, чието място е на двора да пази вързано на верига! " И как по-точно ще те пази на верига?С бейбифон ли?

13

До 21

преди 11 години

5 килограмов пудел? Интересно как ще ме изяде?! И не, определено не беше моя робиня. Имало е моменти в които си е покозвала зъбките, особенно когато стана стара, но и двете си се обичахме и си се уважавахме. Смело мога да кажа, че гледах на нея като на по-малката си сестра, защото порастнахме заедно. Когато ми я подариха, тя беше на 1 месец, аз- на 13 години и тя ме научи да съм отговорна, да се грижа за някой друг освен за себе си и в замяна имах най-вярната подкрепа! До сълзи ме е разсмивала!

12

Пич

преди 11 години

"Хора, явно не сте гледали куче и за това говорите глупости. Ако полагате грижи за кучето си, водите го на ветеринар 2 пъти годишно за ваксина, давате "Напротив, гледали сме кучета. Колкото и да си го обезпаразитявал това куче, когато донесе от улицата една бълха, която се е назобила с яйца от кучешка тения, и тази бълха попадне в детето, нали знаеш какво се случва? Да, вероятността не е голяма, но е по-голяма отколкото ако го няма кучето. Отново ще го кажа - гледането на животни в апартаменти е мъка и за хората и за животните. Гледал съм голямо куче 13 години и повече никога няма да си взема куче. Кучето трябва да бъде гледано в двор, да може да се движи когато поиска, да е свободно. А пък комбинацията с малки деца ... това вече е мърлява история. Кокото и да чистиш, навсякъде има косми, които влизат в устата на детето и т.н., и т.н. Изобщо не ми обяснявайте как ако се поддържала една добра хигиена това не било така, и други подобни. Малки деца в коминация с куче, е мърлява история от страна на родителите.

11

продължение на 15

преди 11 години

В замяна на грижите получаваш нещо уникално. Някой, който наистина те обича с цялото си сърце! Ще кажете мъжът ми/жена ми/детето ме обичат, разбира се, но не по този начин! Кучето буквално е готово да си даде живота за вас! Само като се прибереш от работа и видиш как миличкото ще се пребие от радст защото си се прибрал и в мигом забравяш за всичките си проблеми. В такъв момент нито разходките ти тежат, нито другите грижи за него. Просто е уникално! Освен това учи тийнеджърите на отговорност!

10

за 16

преди 11 години

Много заблудена овца/овен си...

9

Анонимен

преди 11 години

Хора, явно не сте гледали куче и за това говорите глупости. Ако полагате грижи за кучето си, водите го на ветеринар 2 пъти годишно за ваксина, давате му таблетка против *** на 6 месеца и т.н. няма никаква опасност от тении и други болести, но разбира се си трябват грижи. Моята и се миеха лапичките след всяко излизане, къпеше се с шампоан веднъж на 2 седмици и мога да ви гарантирам, че за 16 години нито аз нито тя е изала проблем с ***, тении и т.н. Но трябва да сте отговорни!

8

Анонимен

преди 11 години

До всичките противници на кучета, говорещи за хигиена и прочее - вие за обезпаразитяване и къпане не сте ли чували? Или още живеете в Каменната ера? И двете ми деца са израстнали с кучета, при това по времето на соца - когато беше много по-трудно да се намират читави препарати за обезпаразитяване. И не е имало проблеми с тях. Внуците ми също растат в момента, в компанията на кучета. Най-малкото една животинка възпитава у детето чувство за отговорност и обич към животните, а не неоправдан страх..

7

Анонимен

преди 11 години

Да ама хората живеят в къщи не в панелки.

6

Анонимен

преди 11 години

Да им дадем мако кучета от нашите

5

Пич

преди 11 години

"Imam I dete, I kuche. Deteto mi e na 2 godini, ne e boleduvalo, a nai-dobriqt mu priqtel e kucheto."Ами чукай на дърво и се радвай, че детето е с добра имунна система и не е предразположено към алергии. За мен е пълно безумие да се гледа малко дете и куче, още повече ако един от родителите страда от алергии. Изобщо не говорим за хигиена, всякакви болести разнасяни от животните и т.н. И само да кажа, че съм гледал куче 13 години и обичам животните. Гледането на куче в апартамент в градски условия е един огромен компромис и с хигиената в жилището, и със здравето на децата, и не на последно място и със здравето на кучето и неговия относително щастлив живот.

4

уъ

преди 11 години

Откритиеееее!!! Чак и проучвания правили!!!! Ест., че е по здравословно да играеш с животно отколкото на пилещи комп.игри или да гледат тъпо анимация със залепен *** за стола.