321

Венелин

преди 11 години

Е какво е това законодателство!?Аз в собствената ми гора не мога да сека без разрешение от държавата, а бай Цеко ще сече в държавната на воля...

320

Radiacionen tip

преди 11 години

От Орлов мост преди 5 години започнаха протестите си срещу застояването на горите и по-специално на Странджа неправителствени организации.Тогава на управление беше тройната коалиция, но дори нейните представители се свеняха да правят такива подаръци на олигарсите. Ще изсече горите, прави по 3км магиктрали, взима комисионни от тук- от там... Не иска АЕЦ Белене, мутри му досаждали... Алоуууу- ти чуваш се, бе, Вождеееее....

319

Медии лизачи

преди 11 години

ГЕРБ разрешават шистовия газХората масово протестиратПолицията биеТелевизорът мълчи

318

hagen

преди 11 години

А къде бяха така наречените "природозащитници"при заменките на гори срещу пустеещи земи.Или тогава мислеха че горите няма да се секат ли.Защо не погледнат тези които ги свикват на тези протести че станаха милионери.И защо вместо да протестират да засадят по едно дръвче като са толкова загрижени за природата.

317

до Radiacionen tip

преди 11 години

ОК, щом те е грижа за АЕЦ, направи нещо. Мен ме е грижа за горите и аз ще протестирам за тях. Ти имаш пълното право да протестираш за каквото си пожелаеш. Успех в твоето начинание.ПП Не желаем да се политизира протеста!

316

Radiacionen tip

преди 11 години

до 377 Не знам за какво подменяне говориш? Естествено, че горите трябва да се опазят, но както казват самите протестиращи- Извинете ни за причиненото неудобство, но правим опит да спасим едно от малкото останали неща в България! Е, АЕЦ Белене не е ли също едно от малкото такива?

315

до 375

преди 11 години

Поне ще ни забележат. А ако си седиме и се правим на мишки като тебе, нито дърво ще остане нито неотровена река. Седи си в старат си кола и се моли бурята да не те отвее

314

но комент

преди 11 години

Не се опитвайте да подменяте темата и да заблуждавате и манипулирате!не става въпрос за никакъв АЕЦ-става въпрос за БЪЛГАРСКАТА ГОРА!Става въпрос за абсолютно лобистката поправка в закона за горите, с която се подаряват на определени лица и фирми хиляди декари българска гора!

313

гуил

преди 11 години

е добре така е създават неудобство,но щом живота ти е менте и всичко в него включително-сам си си виновенче така ги виждаш нещата,не се фиксирай толкова на лошото.а те че дигат шум..ми няма лошо по безполезна работа от претеста няма :D абе поне е нещо,поне на някой още му пука

312

Анонимен

преди 11 години

Айде блокирайте още веднъж орлов мост и ще видите колко хора ще ви намразят

311

Анонимен

преди 11 години

Цената на електроенергията от АЕЦ ще стане ясна когато рециклираме поне един реактор - за справка това струва над един милиард евра.

310

Анонимен

преди 11 години

Скъпи еколози надявам се че не знаете за ползването на първи и втори реактор на АЕЦ Козлодуй като депа за радиоактивни отпадъци. Нали не знаете защото ако знаехте и бяхте с такава активна гражданска позиция трябваше да направите многохиляден протест.

309

pimpalicious

преди 11 години

До 369, а кой ще плаща цената на тази електроенергия на ВЕИ, която ще бъде с пъти по-скъпа от атомната? Плюс това не знам как ти го изчисли, че след 10 години ще има достатъчно не знам..Според мен ще е нужно много, ама много повече време. Да не говорим, че сигурно ще спрем и износа, защото няма да произвеждаме достатъчно..

308

Анонимен

преди 11 години

Другари и другарки еколози за да ви повярват хората пренесете своя протест на площад НС само на 400 метра на северозапад - на жълтите павета.

307

Анонимен

преди 11 години

След 10 години ВЕИ ще дават достатъчно енергия за да затворим предсрочно радиоактивната клоака АЕЦ Козлодуй и после ще плащаме милиарди да се рециклира отровената земя.

306

Анонимен

преди 11 години

писнало ми е от ментета - дрехи ментета, храна менте, политици ментета, еколози ментета, гориво менте, живот менте; и защото еколозите ментета прецакват обикновенните хора които се връщат съсипани от работа плувнали в пот? щели пак да блокират някое кръстовище - менте протест от километри намирисва на менте

305

pimpalicious

преди 11 години

Защото след 10 години, когато затворим и последните действащи реактори на АЕЦ Козлодуй, тия еколозчетата, които много много протестират срещу АЕЦ Белене, ще се чудят и маят как ще си плащат сметките за ток, който ще бъде внасян от държави като Румъния или Турция и ще бъде на 8 пъти по-висока цена. Тогава, когато това стане, като са толкова зелени, нека стоят на свещи и нека се проклинат за глупостта ми да протестират срещу отказа от една нова атомна централа с продължителност на живот от 50 год.

304

pimpalicious

преди 11 години

До 354, ама какви еколози сме, бре? Та, те хората се чудят от къде да купят храна за децата си, пък ще мислят за природата. С цялото ми уважение, тия природозащитниците могат да сме метнат от някой мост и на никой няма да му пука изобщо. Въпреки това, аз подкрепям в този случай техния протест, защото този закон е поредното произволие на това правителство. Приемането на този закон е почти на съшото равнище на глупостта както отказа от проект като ''АЕЦ Белене'' и ще ви кажа защо..

303

хамстер

преди 11 години

ей еколог, ти разписа ли се за белене?искаш ли да имаш работа и топло?искаш ли да сме енергиен център на света?дайде да дадем

302

но комент

преди 11 години

Мощна държава като Франция загуби навремето битката с еколозите от грийнпийс и беше принудена да спре ядрените опити в тихия океан, тука някакви цековци и боковци си мислят че могат да си правят каквото си поискат.