11

Генерал Луков

преди 11 години

Имам един такъв въпрос към управниците от ГЕРБ.... ЗАЩО НА 2 ЮНИ Е БИЛА ОТМЕНЕНА ЗАРЯТА В ГРАД КЪРДЖАЛИ ОТ ВАШИЯТ ОБЛАСТЕН УПРАВИТЕЛ ИВАНКА ТАУШАНОВА,БИВША ДАСКАЛКА ПО ИСТОРИЯ И ГЕОГРАФИЯ Е СОУ "ЙОРДАН ЙОВКОВ" В ГРАДА?!?! ЗАЩО ДАМИ И ГОСПОДА ОТ ГЕРБ?!?! ЗАЩО ТОЧНО В ГРАД КАТО КЪРДЖАЛИ ГО ПРАВИТЕ ТОВА ДАМИ И ГОСПОДА ТУРСКИ *** ТОВА ИСКАМ ДА ЗНАМ?!?! ЗА ТАУШАНОВА ВСИЧКИ ЗНАЕМ ЧЕ Е ДОЛЕН *** И ПРАВИ КАКВОТО И НАРЕДЯТ НО ИСКАМ ДА ЗНАМ ЗАЩО ТАКА И Е НАРЕДЕНО?!? ПЪЛНО БЕЗУМИЕ И БЕЗОБРАЗИЕ !!!..

10

до7

преди 11 години

Напълно си прав, учителю. Тестовата система за проверка на знанията до това води. Децата наизустяват чужди мисли, неуверените играят на тото 1 от 4 и не могат да съставят смислено изречение.

9

Oleee

преди 11 години

Игнатов разкарай се от министерството, нещастно некъдърно и корумпирано човече! Спри да съсипваш образователната система! По-добре не рпави нищо отколкото да правиш каквото и да било!

8

Анонимен

преди 11 години

Dani нека нека... Иначе няма да ги интересува училището, но като знаят , че има голям изпит ще се стегнат :)

7

Иван Пешев

преди 11 години

:) ами то това е идеята да са трудни задачите , и не всеки да може да ги реши , нали искаме да открием най-добрите.Нещо не мога да разбера родителите какво искат - искате вашите деца да са най добрите ? Чудесно пуснете ги да се борят при равни условия и престанете да ги толерирате , подкрепата е важна, но да не я бъркаме с толериране

6

Учител до 3

преди 11 години

Спокойно бе, хора! Защо се плашите, ако има два или три свободни отговора? Знаете ли, че има деца, които четири години са седяли на чина, а пък не могат да свържат 4- 5 смислени изречения в текст. Нека реално да се установи кои са можещите и мислещи деца. Свободните отговори не са затруднение или пречка. Че какво е това оценяване като ще заграждаме само кръгчета, което въобще не може да установи кой колко е грамотен.

5

DANI

преди 11 години

Защо трябва да се затормозяват децата с тези тестове!Това е напълно излишно, както и матурите по тези предмети в седми клас! Освен оценките по математиката и БЕЛ в 7-ми клас децата нищо друго не ги вълнува! Дето се казва, кипи безмислен труд!

4

Анонимен

преди 11 години

Какъвто министърът такова и образованието!

3

ГРАМОТЕН

преди 11 години

Едно е тАлпа , друго е тЪлпа. И ти си за външно оценяване по БЕЛ, ама няма да събереш максимум точки.

2

Анонимен

преди 11 години

Време е талпата да се поразходи по паланките и да намери некой друг министър

1

Анонимен

преди 11 години

ето ви youtube/watch?v=qFOC5qN_-H0