19

Томас

преди 12 години

17Глупци - кой ще оценява, колко струва германската собственост - френската собственост и т.н. - тези страни имат трилиони дългове.

18

Лидия

преди 12 години

Мите, кой те излъга, че само Судан, Сомалия и Занзибар са спрели да плащат дълговете си? И Аржентина спря да плаща дълговете си и сега е далеч по-добре от БГ. Не мога да повярвам колко лесно ви промиват мозъците!

17

До 6

преди 12 години

Аз имам опит и от двете държави.Много се спекулира с 13-та и 14-та заплата в медиите.Истината е следната:Ако в Германия за една год. вземаш 12х1000?=12000?, в Гърция тази год.сума се разделя на 14 вноски-12х857=10284?.Ако си работил цялата година при един и същ работодател ти се полагат 1/2 заплата за Велик ден, 1/2 заплата платен отпуск и една заплата за Нова год.1/2х857+1/2х857+857~=1716,10284+1716=12000?.Твърдо раб.време има само в дър.сектор в Г/ия.Не се пуши в сградите и мотаене няма!

16

до Митко

преди 12 години

Да, е , да -дълг срещу собственост. Големи анализатори сте с разбирания о 18 в....Къде в ЕС "дълг срещу собственост" и някоя държава ще си претендира за земи на друга държава от ЕС?! Като почнете някои с разсъждения как немците щели да си вземат острсови, направо се чудя какво работите с това мислене, в кой век сте...Някои сте чували само че има икономика ...

15

рая

преди 12 години

Какво се мотаят тези гърци ще забатачат цяла Европа.Да се стегнат ,да икономисват и да ра-ботят друго спасение няма.Толкова пари се изсипват за спасението им а те нищо не променят .Профукаха ги и сега какво?Даже си раздаваха от парите на европейците Коледни.Теглят ЕВРОПА надолу.Да се вземат в ръце,да затягат колани и да променят начина си на живот по-бързо иначе зле за всички.

14

Митко

преди 12 години

Момчета, не се ядосвайте. Следващата част от оперетата е замяна на дълг срещу собственост, като германците ще оценяват колко струва гръцката собственост. А иначе, един от служителите на МВФ беше казал:" Досега само 3 страни са отказали да плащат на МВФ - Занзибар, Судан и Сомалия. Когато решиха да не плащат, те все още бяха нормални страни...".

13

грък

преди 12 години

глупоцти.

12

Българин

преди 12 години

А при нас всичко е наред. Ние сме фискалните отличници на Европа с 250 евро заплати и цени като в Германия. Затова едвам връзваме двата края, а злобата си я изкарваме върху хора, които не са балъци като нас.

11

онбашията

преди 12 години

най-тарикатско от гърците е да се преструват че са съгласни с всички условия на запада, но да си карат по старому и да го доят докато може. ако си изиграят правилно картите, могат да ги мотат до края на толерастката ера, който едва ли ще е по-рано от 20 години.

10

Анонимен

преди 12 години

Върти - сучи. Върти - Сучи. Гърците разиграват цяла Европа и пак техното ще си стане!! Тия са номер 1 :)))))

9

Анонимен

преди 12 години

Забележете че най- малката сума която са дали на гръцка банка е по голяма даже от нашият национален резерв!!!!! Докога ще наливат? Никой няма да ги върне! Всичко това е печелене на време, нищо повече, и в удобен момент , когато всичко е готово, тоест и другите планове са в синхрон, ще натиснат копчето! Тогава вече ще има финансов драХмагедон

8

..

преди 12 години

Само СИРИЗА ще ги оправи гърците... пари от никаде....хиперифлация....80 % безработица..

7

OK

преди 12 години

Дано здравият разум надделее. Емоциите и поддаването на популистки обещания са много лош съветник и в дългосрочен (а може и в краткосрочен) план ще са пагубни за Гърция и гръцката икономика.

6

онбашията

преди 12 години

агонията ще се проточи явно...

5

ХРИСТО ВАСИЛАКИС

преди 12 години

искам българите да са наши слуги и дасове и робове за РАБОТА...И НЯМА ДА ПЛАЩАМ НИЩО НА ВУЛГАРИТЕ..А САМО С КАМШИКА ЩЕ ГИ БИЯ НА ФОНА ВЕЛИКАТА ГРЪЦКА МУЗИКА!!

4

Анонимен

преди 12 години

не е луд този, който яде баницата ... Щом им дават, защо да не взимат?! Още да им наливат, за да могат да се величаят и да си празнуват с 13-та, 14-та, а защо не и 15-та заплата, премийки разни и т.н.Само искам да споделя, че имам наблюдения как се работи и живее в Германия. Повярвайте от 8 часов работен ден, работиш 8 часа. Няма цигара, тоалетна, мотаене. Плащат ти на час и искат максимума. Никой германец не си позволява стандарта, който си позволяват гърчолята. И пак казвам - те са си ок ...

3

Анонимен

преди 12 години

"Лидерът на радикалната левица СИРИЗА Алексис Ципрас заяви, че ако дойде на власт, първото, което ще направи, е да анулира програмата за икономии и да се опита да вдигне пенсиите."***! Пенсиите в драхми може да ги вдигне и четворно, но в евро едва ли би могъл да плаща и сегашният размер ако му спрат кранчето!

2

Анонимен

преди 12 години

Дано гърците проявят разум, че и на нас лошо ни се пише при фалит на Гърция!

1

Анонимен

преди 12 години

Да крадеш 20 години и Европейският съюз пак да ти дава пари,че да те спасява,е няма такова нещо на света,такава наглост!!!