60

qwer

преди 12 години

И какви пари е наливал този *** и престъпник Ганчев,всички знаете,че са крадени или от престъпни счетоводни гимнастики и когато това секна,спира *** да дава вече на отборът,за този явен престъпник ли се застъпва некадърното треньорче от снимката или за това,че не може повече да печели парици с некадърноста си,за която Ганчев със своята пословична простотия не може да различи добрият от некадърният треньор,такива са бандюгите какво да ги правиш,не случайно се раждат постоянно вицове за тях

59

Оня

преди 12 години

Боли ме "шпе.а" за имената във футбола. На нашта улица има езеро с лебеди!Разнообразявам се с новините, чета коментари и незнам, да плача или да се смея!?Поздрави на всички - оттървали се...

58

ББ

преди 12 години

Ето какво не доволстваш от Цветанов? Почна да бърка в кацата на Литекс и хоп - " Маминко... яз сам се посрла"...

57

до 62

преди 12 години

Браво, точно на 24 май си показа грамотността! Скрий се някъде и не се показвай никога!

56

До 61

преди 12 години

Много точно казано!

55

паметлив

преди 12 години

Този същия рекламираше ВИС2 по телевизията.Той и Жоро Илиев даваше за спорта от наркопарите.

54

:)

преди 12 години

Футбол значи мафия

53

Анонимен

преди 12 години

СТОИЧКОВ СПРИ ДАСЕ ИЗЛАГАШ , ПРИБЕРИСЕ МАЛКО , НЕ ПАРАДИРАЙ ЧЕ СИ ПРИЯТЕЛ НА УПРАВНИЦИТЕ И ВИДИШЛИ ,ЩЕВИСЕ СЛУЧИ НЕЩО , ,НЕСИ ПРИМЕР ЗА ПОДРАЖАНИЕ

52

Ице

преди 12 години

Симпатизирам на Стоичков, защото е толкоз ***, че говори истината директно. И е толкоз глупав, че е супер надъхан и наивен, че БГ футбола има оправия. Но такива хора ни трябват за да се запази надеждата!!!!

51

cveti

преди 12 години

Това че е велик футболист благодарение на дарбата дадена му от БОГ и на къртовския му труд не му дава правото да защитава престъпниците.Кой каквото си е надробил това да си сърба .

50

пурпур

преди 12 години

Закона си е закон и еднакъв за всички.Какво значи - срещу пари да призоваваш за снисхождение.Това е корупция!

49

Анонимен

преди 12 години

otkakto bobi mihailov e 6ef na bfs,nqmame uspehi nito na klubno,nito na nacionalno nivo,tova e istinata.bateto be6e kitka pred toq kradec perukan!a ina4e EDIN E HRISTO STOI4KOV!

48

БСФС с мръсни ръце

преди 12 години

Господин Стоичков е пределно ясен и напълно прав за БСФС. Цялото футболно първенство бе подредено от тях. И така: Миньор даде на Лудогорец, играейки с юношите; Локомотив Пловдив падна от Миньор, за да излезе Левски на трето място и бе възнаграден от Лудогорец, за да играе в евротурнирите. Съдията Майничка бе пристрастен в наказанията срещу ЦСКА - за осакатяването на Галчев - никакъв картон, а само за едно настъпване на играч от Лудогорец, бе изгонен Грънчов. Пълна пародия на съдия послушко.

47

смех

преди 12 години

А значи да бръкнат за далавери в БФС,обаче щото Гришата наливал пари във футбола да не го пипали.Е некой по-смешно нещо да е чувал?Закона е закон,ако някой го нарушава трябва да си носи последствията.

46

T.N.T.

преди 12 години

DO 45-MARTIGNUSA GAN4EV NE E NI6TO POVE4E OTKUKLA NA KONCI S KOQTO SI IGRAEKRADLIVATA NORA KRA4UNOVA--ANANIEVA.LICEMERNA KRADLIVA(KATO SVOITE SABANDIUGI)AL4NA KOMUNISTI4ESKA KARPA ZA BARSANE NAOAKANI 4ERVENI MODERNI LEVI ZADNI TELOSLUJENIQ.

45

Охранител

преди 12 години

Човек, на който когато говори за когото и да е, първото за което се сеща е майка му, няма как да израстне до треньори е по-добре да си остане на нивото на много добър футболист и да не продължава да се излага! Представям си какво може да говори тоя на футболистите, за да ги "мотивира" преди мач...сигурно се сеща за майката на всеки персонално...ами какви резултати очаквате? Иначе съм ЦСКА-р и се гордея с него, за това, че е футболист от този отбор, играл на световно и европейско...но до там!

44

Barcelona ES

преди 12 години

Доктор хонорис каузата май съвсем изтрещя. Стоичков за няколко години унищожи целия си имидж като футболист. Когато се опита да става треньор на Селта медиите в Испания доста го подиграваха, но това бе подминато и сега истината лъсна.

43

Анонимен

преди 12 години

който не храсва Стойчков да ми яде на майка си лихвата

42

жалък Стоичков...

преди 12 години

Стоичков излезе без *** срещу ЦСКА, а претендира за феърплей.Смешно и жалко!

41

qwer

преди 12 години

до 37: ***,пиши с бг букви,толкова ли си ***,че нямаш кирилица,проличава си и от словонареждането ти,но ако беше поне малко по-умен от тъпакът Стоичков нямаше да демострираш тук простотията си.Хайде сега легни си,но преди това попитай майка си,дали не е това наследствен ген,***.