115

iii

преди 12 години

Българи, бог ще накаже всички комплексари гласували за ГЕРБ!

114

ГЕРБ срещу ДЕЦАТА

преди 12 години

Проблемът с места в детските градини в София не е от днес, а е от години. РЕШЕНИЕ НЯМА. Факти - 20300 деца кандидатстват за приемане в детски заведения в София, а свободните места са около 2200. Какво да правят майките? Да си гледат децата, но когато доходите НЕ стигат, когато бащата получава 600 лв , имат заеми, а ако майката е сама.....просто трябва да умира. Местата са за привилигировани - с баби , родители работещи в детски заведения, училища, институти, в министерства . ДОКОГА ГЕНОЦИД?

113

фцас

преди 12 години

Бойко-*** пак си смени мнението. Със сигурност има фурнаджийски лопати, които през цялата си експлоатация не са се обръщали толкова пъти, колкото гусин премиера за има-няма 3 години. Закривай!

112

факт

преди 12 години

Напред,назад,наляво,надясно,нагоре,надолу и така до откат...ГЕРБерастите си раздадоха "БОНУСИ" за десетки и стотици милиони пък върнаха 600 000/шест стотин хиляди/Преди се казваше: хубава работа,ама ***...сега хората казват : хубава работа,ама ГЕРБерастска...пп Министър-председателят ни само като го види човек и се сеща какъв е бил и какво представлява...Мутрата си остава,мутра,а фамозният му птякор"ТИКВАТА" говори достатъчно...Бог да пази България.

111

фен

преди 12 години

*** все забравя какво е изръсил, нали е *** като полицейска фуражка е все се налага да му напомнят.

110

Анонимен

преди 12 години

Лъжат на поразия, след 3 дни ще измислят, че парите трябват на друго място. Да оправят и паметниците и на децата да дадат или май бюджета издиша до немай къде, и се чудят как да си правят PR с нещастиего на хората.

109

Анонимен

преди 12 години

Волен Сидеров президент.

108

Анонимен

преди 12 години

Ооооо тигре тигрееее имаш ли пааари?Имаш ли париииии,на децата ги дари!

107

Българин

преди 12 години

"Дай ми куклите на ти парцалите". Това е управлението на ГЕРБ."Кажат ли ти добро утро гледай слънцето" Наслушахме се и се нагледахме на "изпълненията" им.Нищо не ни изненадва.

106

Анонимен

преди 12 години

Борисов , последно кажи къде отиват бонусите?Утре какво решение ще вземеш?

105

Анонимен

преди 12 години

А бе дайте ги за унищожаване на червени вредители,който се събират на Позитано 20 даже днес ще имат конгрес на червени вредители...

104

анонимен

преди 12 години

Като нема аргументи праим голи комплименти!

103

Верен Другар

преди 12 години

Бате Боби ние сме след теб до пълната победа ! Герб още два мандата !

102

анонимен

преди 12 години

Не знам за какви записки се дървите,но едва ли са по-очевадни от задигането на цели чували,в помощ на бременни жени,ако се сещате за какво говоря.

101

evgeni

преди 12 години

До: minister***mvr.bg, webmaster***gdbop.bg, PRIMEMINISTER***GOVERNMENT.BGОтносно: do Vlastimashtite-"Trimata"Дата: Събота, 2012, Май 19 05:38:55 EESTЦветанов,Флоров и Борисов,това,че прикрихте убийството на Мирослава,няма да ви донесе добро. И го писах в предишен е-мейл,ще ви донесе "резултатите" на времето си.Това момиче умря,при което имаше замесен и полицаи,като вие тримата няма да убегнете Божието наказание.Засега сте О,к и тези буквички не ви се "такива",но някога смисълът им ще влезе в употреба при "обстоятелства". Борисов,когато идва Въртоломей на нестолични летища,не му обещавай нещо ,което не можеш,защото не зависи от тебе,нито от мерзавеца наречен "вселенски патриарх". И нещо конкретно за тебе сега.Бог ще въздаде на поколението ти,когато няма да си жив вече.

100

ТР

преди 12 години

Поздрав за Слави ТрифоноФ със записите от Сливен.

99

Анонимен

преди 12 години

МАЧКАЙ БОЙКОКОМУН ДА НЕ ОСТАНЕ

98

Борисов

преди 12 години

Бой по червените червеи.

97

Браво Герб

преди 12 години

Евала Бойко....

96

Анонимен

преди 12 години

ТОВА БЕЗГРЪБНАЧНО И БЕЗМОЗЪЧНО НЕЩО БОЙКО,ДОКАЗА ЗА СЕТЕН ПЪТ ЧЕ Е ***,***,ГЛУПАВ ***.ПРАВИ ЦЯЛ НАРОД НА ***.ОТВРАТЕН СЪМ ОТ НЕГО И ЧЕ ОЩЕ ГО ТЪРПИТЕ.