68

Анонимен

преди 12 години

Всички алчни и некомпетентни бивши седесари,които Костов изгони сега вият по-силно и от комунистите.Никой не си тръгна с достойнство.Никой не обясни аргументирано в какво го обвинява, само жлъч и общи приказки,А единствено на него дължат това,че изобщо ги познаваме.

67

Анонимен

преди 12 години

избирателите на ДСБ са поне 4 пъти повече от тези на СДС

66

sin4ec65

преди 12 години

Представяте ли си колко е правилно решението,щом Малинов съжалява за Мартин.Той беше член на костов в СДС

65

Хасму

преди 12 години

Ауу, *** т`ва Чер Иван ли е или Мефистофел!?

64

Анонимен

преди 12 години

Сега Костов трябва добре да се огледа за честни и некомпрометирани хора за стабилизиране на партията и връщане доверието на хората.Вярвам,че ще успее.

63

Демон

преди 12 години

Мони Паси се е задвижил и иска да привърже СДС към Мегленка Кунева и НДСВ. Резултата обаче ще е едно голямо нищо, защото просто Мегленка е един изхабен политик. Със стари к...и нов бардак не се прави!!!

62

ИЦО

преди 12 години

През 1997 г., след сериозна икономическа криза, довела до хиперинфлация, правителството на Българската социалистическа партия (БСП) с министър-председател Жан Виденов пада от власт две години преди края на мандата си. На последвалите парламентарни избори Обединените демократични сили (ОДС) коалиция, водена от Иван Костов, печели мнозинство в българския парламент, и той заема поста министър-председател на Република България. Кабинетът е изправен пред трудната задача да поднови забавените от кризата икономически и социални реформи в България. Костов е първият министър-председател след 1989, който остава на поста пълен четиригодишен мандат. Правителството на Иван Костов стабилизира финансовата система, въвеждайки финансов режим на валутен борд, провежда мащабна,повсеместна приватизация и поставя началото на период на устойчив икономически растеж.

61

Грешка???

преди 12 години

Извинение на 81! ----- 83 до Спонги---

60

Анонимен

преди 12 години

Костов ще си върне позициите след разочарованието на електората от ГЕРБ. Има едни хора, които са електорат на дясното пространство и се лутат и вече не знаят на кого да се доверят. Сега ще си направят равносметка и ще изберат отново Костов, особено ако се обедини със СДС.

59

До Спонги

преди 12 години

В ДСБ няма нито идшн доносник ? Това майтап ли е или *** Виц ? ДСБ няма нито един който да не е бил Доносник - мойто момченаправи си справка - Какво ще кажеш за Асан Агов ? А за бившият шеф на НССАтанасов ? Да,да Точно същият който назначи Алексей Петров за секретен служителХоди се снимай в някое ляво фото Ве ***

58

Спонги

преди 12 години

"Десен ", Ченгето Виктор - Петър Стоянов легитимира ББ като десен, а не Костов. Коалицията с "царя" беше принципно невъзможна.

57

Спонги

преди 12 години

Мирена е точна и ясна. Ченгетата газ пикаят като чуят за Иван Костов. В ДСБ няма нито един доносник и затова ченгенцата от СДС не желаят коалиция с кристално ясната дясна партия - ДСБ. Мазохисти са българите. никога не гласуват за тези които могат да осигурят просперитет на държавата и за тях.

56

Десен

преди 12 години

Уважаеми костовисти чуйте ме сега внимателно. Костов е най -успешният премиер в най успешното правителство до момента това никой не го оспорва. Но този човек през 2001 като отказа коалиция с царя поднесе властта на Доган, който беше фалирал тогава. След това се сърди известно време и после реши да се спасява като разби СДС и синята идея. Отчаяният и объркан десен избирател чрез як ПР бе накаран да припознае ГЕРБ за дясна партия. Това напрви Иван Костов и никой не може да го отрече

55

Анонимен

преди 12 години

Хубаво

54

шт

преди 12 години

А ако не стане,както казваш,ще се гръмнеш ли?

53

ликтор

преди 12 години

ДСБ ще имат добър резултат на изборите догодина ,та на изборите в Кюстендил нали се явиха сами и имат един мандат !!!Електоратът на ДСБ е твърд и непоклатим,докато на СДС е по-рехав,не толкова стабилен !В София ,Пловдив,Варна ,Русе ,Перник ,Бургас - СДС са малцинство при доминацията на ДСБ !Не мислете за ДСБ ,мислете за ГЕРБ ,че с тези резултати в Кюстендил ,не се знае догодина колко % ще съберат !!!А само електората на ДСБ в София ако се мобилизира ,ще стигне да са парламентарно представени !!!

52

Анонимен

преди 12 години

***!!!

51

време е

преди 12 години

Гаргамел да се готви за пандиза.

50

Мирена

преди 12 години

Българите имат нужда от психиатър. На тях Костов им е все виновен. Избраха си царя крадец, избраха си тройната коалиция, и пак Костов им виновен. Това си е чиста патология.

49

ДС-КГБ-БКП

преди 12 години

Е тва *** не мой се интегрират!И *** мавър въпреки ,че е от ДС-ГРУ не мойм го интегрираме!