20

Анонимен

преди 12 години

Dano ubieza da legi v zatvora zjal givot!! No stiga samo za negovata vina, nai-vinovna e ubitata, kojato pijana se e tarkaljala v hrastite s trima maje !! Ne e zaslugila smartta si, no e predizvikala !!

19

pantudi

преди 12 години

- правенето на секс в пияно състояние не е наказуемо- намерени били нови ДНК доказателства - че той Чеци не отрича горните две деяния- разследването се води от нашта милиция - държавата е Българиятака че едва ли някога някой ще бъде осъден ... срамно, жалко и тъжно !

18

Doctor Horror

преди 12 години

не може ли само Николай Русинов? Какъв е тоя Цечи? Не знам защо трябва да се пишат и прякорите на хората все едно са някакви важни особи от подземния свят.

17

до 4

преди 12 години

Господин Русинов, не може да се защити, по обвинение за изнасилване и убийство по-особено жесток начин, защото неговата защита е(цитирам): "Не помня"....смесицата от алкохол и наркотици не е оневиняващ фактор

16

Ali

преди 12 години

Е..ати гнусната свинчуга, да му изгният костите в панделата , дано !

15

n

преди 12 години

Що не сложите още по-голяма снимка на тоя психопат!!! Направо не се гледа вече!Да влиза в затвора най-после!

14

я

преди 12 години

искаш да кажеш "бесепарско"

13

справедливост

преди 12 години

Залагам всичко ! , че този *** е убил това хубаво момиче ! Пожелавам му никога да не излезе от панделата ! В някои щати нали знаете ...щеше да поседи в затвора за т'ва, па после да си избира хапче или ток ...тук дано да е доживотен ! като онова седесарско синче садистче от Варна.

12

никой

преди 12 години

Тази ДНК експертиза доказва ИМПОТЕНЦИЯТА на Бг следствието.

11

АЗ

преди 12 години

Вкарайте го тоя грозник в затвора и да се престане да ни занимавате с тоя грозник - извратеняк.

10

с.

преди 12 години

Наистина аман от тоя Чеци или какъвто е там!Все едно са арестували новия френски президент!Чеци в ареста,Чеци излезе от ареста,Чеци не знам какво си!Боли ме к.ра!

9

Анонимен

преди 12 години

Аве докога ще пишат за тоя грозник.Явно има проблем със секса , щом е утрепал момичето.

8

Rezil

преди 12 години

Е то е безумен довода с който изобщо го пуснаха първия път : "Той каза, че е невинен". Утре и аз ще утрепя някой, и ще кажа че съм невинен, това достатъчно добро основание ли ще е да ме пуснат ? Хвана ги страх ЦвъЦвъ и тъпите ни куки от некадърния дебелак Карбовски и самоукия адвокат Марковски, хвана ги страх да не си навредят на рейтинга и айде - свинята на свобода. Бил казал, че е невинен...

7

Анонимен

преди 12 години

99% бях сигурен още като стана убийството че това е извършителя. Много неща говореха за това, чудно че полицаите го разбраха 1 година по-късно от всички останали, които следяха случая. Оставям ДНК експертизата настрани, въпреки че тя е безспорен факт. По интересните неща са, че човека в деня на убийството се покрива в Турция? Както се казва гумен не гонен бяга. Второ и до момента отказва да се подложи на полиграф и трето, много хора са я видяли за последно жива с него, което често е убиеца.

6

kjbg.

преди 12 години

АКО ИМА ПАРИ ЩЕ СИ ПЛАТИ И В КРАЙНА СМЕТКА НЯМА ДА ВЛЕЗЕ В ЗАТВОР.НАЛИ ЗНАЕТЕ 4Е В ЗАТВОР ВЛИЗА ОНЗИ КОЙТО НЕ МОЖЕ ДА СИ ПЛАТИ.4УДЯ СЕ КАК ТОЛКОВА ГОДИНИ ЕДИН ПЪТ НАШИЯ НАРОД НЕ ИЗЛЕЗЕ НА ПРОТЕСТ ПРОТИВ СЪДЕБНАТА СИСТЕМА.НЯМА И ДА ИЗЛЕЗЕ.ПОНЕЖЕ СМЕ *** НАРОД,ТОВА Е ИСТИНАТА.ОТВСЯКЪДЕ НИ ГАЗЯТ-***,ЧИНОВНИЦИ,РАБОТОДАТЕЛИ,ПОЛИТИЦИ.....А НИЕ ПОКОРНО ПРИЕМАМЕ ТОВА.МИ НЕКА НИ Е!!???

5

Разумен

преди 12 години

Невинен човек не тръгва да се крие по чужбина, преди всъщност да са почнали да го търсят и гонят... Тая свинкя колкото и да ***, сама си наби автогола. Лошото е, че сега като разбере накъде вее вятъра, изведнъж ще си признае, и ще почне да сътрудничи, та повече от десет години няма да му дадат. Ще лежи 5, ще го пуснат за добро поведение, и ще бастиса още някое девойче. А дано го оправят по погрешка в панделата, и да се реши проблема...

4

Червен наркоман

преди 12 години

Мярката за неотклонение не е присъда, а вие не сте съдници. В България си има съд и той решава, дотогава г-н Русинов е НЕВИНОВЕН!

3

frugo

преди 12 години

само хлъзгави сапуни да му дават дано

2

!!!

преди 12 години

Долна ***, дано гниеш в затвора!

1

Koko

преди 12 години

Чеци, Чеци в затвора койт те хване, той ще клеци!