66

Avatar

преди 12 години

Реват ли червените шопарчета, реват ли? ;) Само така, туй е едва началото. Още един мандат на Борисов и после един на Дянков и съвсем ще се затриете, мама ви червена крадлива!

65

Анонимен

преди 12 години

BOIKO MNOGO SI SME6EN I JALAK BE MAI4E,Q SI POGLEDNI SKAPANATA FIZIONOMIQ KATO NA PINGVIN:(

64

anonimen

преди 12 години

Boko a koga ste gi uvedomish za razgovorite sas Tanov za Misho Birata

63

Анонимен

преди 12 години

ВИЖТЕ КОИ РЕВАТ САМО?ЧЕРВЕНАТА КРАДЛИВА ПАСМИНА.

62

Анонимен

преди 12 години

До 83.Сложих Ви минус,защото утре същото това безумно управление ще каже,че жилището в което живеете (по държавна оценка) струва над 250 000 и жална Ви майка тогава.Бог да ни пази от това управление.

61

До 83

преди 12 години

А кой ти е казал,че този закон ще засегне Милионерите!? Я издумкат един-двама дето "НИ пречат", я не! Тези много добре са си опекли филията и ще им хванат Фантофките!Теглото ще го теглят по-обикновените хорица, като стават жертва на "добри" съседи,приятели,конкуренти и т.н! Дори и да докажат произхода на парите(имуществото си) има да ги размятат с години и да им съсипят живота!

60

познай кой

преди 12 години

Щастие за мързеливите, пияниците,неудачниците,завистливите и смотаняците, гласуващи за ГЕРБ!

59

mafiata

преди 12 години

dano Romiteit Fakulteta da okradat tiva Golf igri6te

58

Анонимен

преди 12 години

Хайде сега Бойко и Цвъ-Цвъ и Андрей Иванов първи да докажат произхода на пари и апартаменти и множество имоти,без обясанения от сорта " 150-годишен трудов стаж". Или този закон ще служи само за рекет срещу неудобни на властта хора.

57

Анонимен

преди 12 години

Те трябвало да бъдат информирани, че първата стъпка е направена4e toi parvata stapka Bai To6o a napravi

56

50 gogini krajbi

преди 12 години

A kradenite pari ot 50 godini nasam koi 6te dokazva

55

Справедлив

преди 12 години

Браво, Бойко! И сини и червени се биха по гърдите 22 години, но никой не поиска това, което всички (целият народ) иска: да види как се става милионер за отрицателно време. Защо бе, господа депутати, се опъвахте толкова против този закон? А? Гузни, гузни!?

54

Десен

преди 12 години

Това ще бъде поредният удар за дребния и средния бизнес.

53

Анонимен

преди 12 години

На 05 май (събота) премиерът Бойко Борисов и световноизвестният състезател по голф Пол Макгинли ще открият обновеното голф игрище "Св. София" в село Равно поле.Комплексът разполага с голф игрище с 18 дупки, тренировъчно игрище с 21 бази, зона за къса игра и др. В голф академията се предлагат уроци, както за начинаещи, така и за напреднали играчи.На официалното откриване ще присъстват министърът на физическото възпитание и спорта Свилен Нейков, председателят на Българския олимпийски комитет Стефка Костадинова и президентът на Българска голф асоциация Красимир Гергов.

52

до 78

преди 12 години

Защо тояга като има гръцки моркови за 120 млрд. евро .

51

цирк

преди 12 години

Какъв красавец,какъв чар,какво излъчване.....?!?

50

Анонимен

преди 12 години

Ето как леко полеко Европа ни вкарва в релси. Като добичето оттук го почукнеш оттам, па накрая влезе в пътеката. Тоягата сега е Шенген :)

49

Анонимен

преди 12 години

samo raztrel, nishto drygo.

48

запознат

преди 12 години

Ама вижте само какъв премиер имаме. Четете какво е казал на заседание в министерски съвет:За трите години управление на ГЕРБ с една година средно се е вдигнала продължителността на живота в България. Това казва премиерът Бойко Борисов по време на заседанието на правителството тази сряда."Да, точно така е и аз се радвам, че от сектор Здравеопазване" има с нещо, с което да се похвалим", добавя здравният министър Десислава Атанасова.

47

Губиш ми времето

преди 12 години

ББ цирк в хореографски стил Кушлев , какво стана с бентлитата дето ги проверявахте или пък снимането на имоти от хеликоптера ?