50

Гогата

преди 12 години

Отново ГРОБ кара гражданите да изпаднат в тих ужас!!!.Какво става с хората,които работят в тези агенции??!Трябва да се преместят да живят в Русе или Кърджали или ще бъдат уволнени???!Какво става с хората,които трябва да използват тези агенции??! Трябва да се грабнат и да пътуват до другия край на България за нещо,което става за половин час.ТРАГИКОМЕДИЯ!!!ДЪРЖАВА НА АБСУРДА!!!

49

до 54

преди 12 години

Местенето на централните администрации на агенции не решава проблема с децентрализацията :)))) Дценетрализацията е процес, при който се намаляват централните администрации и тяхното влияние в живота на хората.Т.е в конкретния случай с агенцията по рибарство, означава закриване на тази агенция, и даване право на общините и областите да регулират тази дейност по своя преценка :)

48

Анонимен

преди 12 години

Аз съм твъдро за децентрализация на държавната администрация. Ако имах власт веднага щях да преместя дори столицата в друг град. Не е задължително всичко да е в столицата на една държава и не е заължително столицата да е най-големия и най уреден град само заради това. Централизацията води до това което е сега София и ще става още по-зле.

47

до 51

преди 12 години

Нелогичното е че въобще има такава агенция :)))

46

mondo

преди 12 години

Идеята е интересна. Поне ще се отворят нови работни места в провинцията, а на част от софиянци ще се наложи да работят нещо реално :). Смятам че е справедливо. Данъци се плащат не само в София. Колкото и да им е тъжно на комунисто - седесарите и на академичния елит, живот има и извън столицата. Ако *** плащат най - много данъци по линия на рибарстви и аквакултури, то съответната агенция трябва да им улеснява работата. Регулацията трябва да улеснява, не да затруднява.

45

Анонимен

преди 12 години

44 написа: А пък е супер логично Държавна агенция по рибарство и аквакултури да е в София. От Искъро по дълбоко нема. Варна кво имат, едно море до колене и тва е. Сигнализирахте за неуместен коментарИ веднага му лепнахте минусите, а? Какво нелогично е казал? Или това са минуси от ЧИНОВНИЦИ в тази агенция :)

44

Прав е Мартин

преди 12 години

Разпарцалосването на администрацията от агенциите в различни райови на страната изобщо нява да реши проблема с безработицата, а само ще усложни, затрудни и оскъпи услугите на гражданите. Това би имало някакъв смисъл евентуално само за двата най-големи 300 хилядни административни центрове Пловдив и Варна, в които има и чужди консулства.

43

Do 24

преди 12 години

Да бе! Даже си и вярваш :D Забрави да кажеш че доматите ги РУЧАМЕ со колците и картофите ги вадимЕ со бомби! Ще ти кажа ли кое е най-хубавото на София: табелата за край на София! И много странно как искате да се разкарат "провинциалистите" ама като стане въпрос да се махне нещо от София - джангър до бога! Оставете някакъв поминък и на "провинцията", че да не се тъпчем да прескачаме трамвайни релси!Хубаво се каза - колко земеделеца има в София? И къде са рибарите и аквакултурите в София?

42

Офицер

преди 12 години

А агенцията за защита на класифицираната информация сигурно ще е към Сливен - Ямбол.Стига са плакали държавните служители, ще отидат. Другата специална категория държавен служител - офицера от БА, как смена по 4-5 пъти в живото си гарнизоните и не роптае. Нали за това се води държевен служител и взема бонуси и в повече за да е на разположение на държавата и народа. Тогава да им премахнат бонусите и категорията държавен служител в агенциите.Ако е за Брюксел няма да роптаят.

41

do 38

преди 12 години

*** имат ВСИЧКО повярвай ми ... само не е видно! ББ голям го вадеше преди ама изведнъж замлъкна. Никой никога не споменава за тях, и дори да се спомене е все едно не притежават половината държава.

40

Анонимен

преди 12 години

При 20% безработица това ли е най-важния проблем?!

39

до 42

преди 12 години

Принципно няма значение къде ще е централната администрация на една агенция, но като се замисли човек затова държавите имат столици :))) не за друго, а защото там са седалищата на централните администрации и по-този начин се цели намаляване на разходите :)))Представи си например НАП е в Търново, а НОИ и Здравната каса в София :))) по закон през НАП минава събирането на осигурителните вноски, представи си какъв хаос ще настъпи, да не говорим за охромните разходи за командировки и пътни :)))

38

Анонимен

преди 12 години

А пък е супер логично Държавна агенция по рибарство и аквакултури да е в София. От Искъро по дълбоко нема. Варна кво имат, едно море до колене и тва е.

37

до 33

преди 12 години

Астана е обявен за столица на Казахстан от 1997г. Не го строят сега, нито е бил най-големият град. Хайде не ни образовай, моля.

36

Анонимен

преди 12 години

Аз пък съм за преместване на агенциите. Защо всичко трябва да е в София.

35

dan

преди 12 години

не знам колко от вас помнят че навремето имаше едно животно което се казваше СОФИЙСКО ЖИТЕЛСТВО и тогава софиянецът умен глупав имаше предимство ама на някои щяло да му бъде неудобно в цял свят хората вървят след парите затова нямат 90% жилищна собственост не знам колко Мартинчо е софиянец

34

Анализатор

преди 12 години

Има 3 варианта:- герберите пускат "новини" за отвличане на вниманието. - герберите искат да махнат хора на БСП в администрацията и да си назначат техни... Калинки - герберите са на кофти дрога и не знаят какво точно правят.

33

Дядо Петър

преди 12 години

"Управляващите" ни в момента разбойници не е необходимо да "цъкат белот" по нощите, за да измислят идиотщини.Особено когато начело им стои една медийна креатура, която може да изтърси по няколко десетки кръчмарски лафа на минута.

32

Анонимен

преди 12 години

*** ще си имат и "Държавна агенция по рибарство и аквакултури" вече във Варна.

31

Прави са сините !

преди 12 години

Наистина това е най-*** "творение" на ГЕРБ, а те всеки ден "творят" ! В условие на криза такива неща не се правят, защото трябва да се похарчат милиони евро за тази олигофрения.