36

:)

преди 12 години

Относно спора - София срещу Другата България: Сите сме селяни. В момента София е празна. Нама никой. "Столичани" са по родните села. За това пък е яко да се джитка по парковете и градинките.

35

мафия

преди 12 години

Защо толкова време прикриваха хотела???????

34

Кирилов

преди 12 години

А защо разправяха журналята, че дечицата пили вода (изворна) и най-вероятно от там е заразата? Дали пък някой не им е дал някой левец (примерно от хотела)? ***!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

33

до 36

преди 12 години

Вярно е, че в много градове като Разград и Търговище има много турци, но *** са в Западна България, Пловдив и София. Покажи ми едно *** село в Източна България, умнико! Отделно от това турците работят и си плащат данъците, а *** живеят на гърба на всички българи!

32

Анонимен

преди 12 години

Като видите регистрация КН /Крайно Некадърен/, бягайте надалеко! Имам чувството, че в Кюстендил, Дупница, Перник и Петрич е събрана изметта на България!

31

do 34

преди 12 години

братлееееенце източна българия се състой от 50% турци и ***!!!Западна България е 5 милиона,аиде да не почваме *** теми, и нека да не се връшаме 1000 годнин

30

Анонимен

преди 12 години

Кюстендил е дал на България видните интелектуалци и честни бизнесмени Васил и Жоро Илиеви! Имайте малко уважение :-)

29

до 30

преди 12 години

Точно при соца това нямаше как да се случи, защото кухненския персонал се проверяваше не на 6 , а на 3 месеца! И защото за такова натравяне някой щеше така да го отнесе, че да забрави за работа в сектора.

28

към 31

преди 12 години

Извинявам се - отнася се за 29

27

ДО 25

преди 12 години

За твое сведение, Кюстедил си има кмет нито от БСП нито от ДПС.Това не пречи, обаче да е същия като тях.И бай-село не е решаващия глас на изборите.Да не говорим, че и ти си някой пишман софиянец с дълбоки провинциални корени.

26

Ish

преди 12 години

Не е тайна, че на децата винаги се дават най-големите ***. Това схващане е остатък от соца - тогава битуваше мнението, че децата трябва да изтърпяват всичко (и да ядат всичко, колкото и да е гадно)."Какво като е развалено - те са деца, няма да забележат."

25

do 25

преди 12 години

Навсякъде в провинцията кметовете са или от БСП или от ДПС ... затова навсякъде провинцията пропада.Но как да очакваш от бай-село да гласува разумно ?За да гласуваш разумно трябва да имаш поне зачатък на елементарна култура или образование, което не е случая с българския селянин.

24

Софиянец

преди 12 години

човека дава просто пример ... , а ти се научи да пишеш кюстендилец се пише с малка буква!!!Комплексите си избиваи другаде!!!

23

Анонимен

преди 12 години

Здравия човек яде всичко. Понеже мюслитата не ядат свинско, там никога, ама никога не са регистрирани хранителни отравяния... А стига религиозни простотии...

22

Калин

преди 12 години

И КАК ЕДНО ДЖИ ПИ ЩЕ ПРЕГЛЕДА ЧОВЕКА С ЗДРАВНА КНИЖКА..ПРИ ПОЛОЖЕНИЕ, ЧЕ ИЗСЛЕДВАНИЯТА СА ДОБРИ ? КАКВО МОЖЕ ДА НАПРАВИ.. ДА НАРЕДИ .. МАГНИТЕН РЕЗОНАНС ЗА ЗДРАВНА КНИЖКА ЛИ .. ХРАНАТА Е БИЛА ГАДНА .. ПРОБЛЕМА СИ Е НА ВЕТЕРИНАРИТЕ .. КОИТО НЕ СЛЕДЯТ КАКВИ ПРОДУКТИ СЕ КОНСУМИРАТ.. АБСОЛЮТНО НЕЕФЕКТИВНИ

21

Анонимен

преди 12 години

Нормално за Кюстендил. Там си имат един местен дерибей - кмета Паунов. Пълен *** хитър, който докара града до пълна мизерия. Този случай ще удари и по туризма в града. Дано сега АТАКА влезнат в ОБС да го РАЗСИПЯТ !!!

20

аз до 13

преди 12 години

незнам за какво правила говориш, но има т.нар. правила за правопис и те ти куцат много !

19

Грухчо

преди 12 години

СВИНСКОТО Е ВРЕДНО И ОПАСНО!

18

az do 15

преди 12 години

Какво намесваш Варна и Сливен бе Кюстендилски бек, какво са ти виновни другите градове ?!?

17

софиянка

преди 12 години

НЕ СИ ПЛЮЙТЕ ГРАДА, КЮСТЕНДИЛЦИ!ГРАДА ВИ Е ЕДИН ОТ НАЙ-КРАСИВИТЕ.И СПА ХОТЕЛА ВИ Е ХУБАВ.ЛОШОТО Е, ЧЕ ИМА НЕЩО МНОГО СБЪРКАНО В УПРАВЛЕНИЕТО НА ГРАДА И ИНСТИТУЦИИТЕ.