100

Вагнер

преди 12 години

Не е ли виновния Боко бе?

99

Djuro, obushtar, 89

преди 12 години

kolko leva struva tozi "polet" - smetnahte li gi na bg narod?

98

Анонимен

преди 12 години

Браво, че момците са живи, а бат Бойко ще им купи друг самолет ( умишлено не пиша нов ).

97

bg

преди 12 години

зтребител МиГ-29 се разби край Пловдив. Очевидец твърди, че причината са извънземниНЛО изпратил лъч, който довел до смущения в управлението на изтребителя МиГ-29 и той се разбил край село Голям Чардак, Пловдивско.чевидецът разказа своята версия в социалната мрежа. Там описва как всичко станало изключително бързо, но все пак успял да види един обект с изключително причудлива форма, който стоял горе в небето. От тялото се показал лъч в посока срещу изтребителя. За стотни от секунда МиГ 29 вече бил на земята.Разкрития.ком потърсиха експертно мнение. Полк. Теодор Чолев от Военна полиция в Пловдив коментира, че евентуалната причина за инцидента може да бъде различна. Докато не се извърши пълна експертиза на ситуацията може само да се гадае. Например аварията може да е породена от грешка на пилота в командването. Грешка може да е допусната при изпълнение на съответната фигура във въздуха.Възможно е да се е появила повреда в машината. Полк. Теодор Чолев допуска дори грешна команда, която е подадена от Командния център.Полк. Чолев отрича този инцидент да е опаснен за живота или здравето на населението от региона. Той обяснява породената мистерия с факта, че мястото е оградено и държат любопитните зяпачи на страна, за да не пречат на огледа или да унищожат някоя улика.Полк. Теодор Чолев е категоричен, че в този случай няма намеса на извънземни!

96

морски

преди 12 години

29-ките дойдоха в база Равнец(край Бургас) 888-89 г.Лично съм се кефил на виражите им,докато ги пилотираха над поля и баири..Беше си вълнуващо....Бяха хит

95

Анонимен

преди 12 години

Очевидец: Самолетът гореше като ракета-------------------------------------------Каква е тази дАлбока мисЪл? Самолетът си гори като самолет.

94

USIN

преди 12 години

Винету е летял повече от всички пилоти взети заедно.Не може пилотите да имат летателни часове,по-малко от колкото кормилните часове за шофьори.

93

нормален

преди 12 години

твероятно си неграмотен. до момента сме загубили поне 45 машини. най-много МиГ-15 и Миг-23. големия син на бай Добри Джуров загина при такава катастрофа с МиГ-21. А точно този учебн МиГ е на поне 25 г. и е с удължен ресурс. Ресурса в русия се удължава с няколко каси водка.

92

Българин

преди 12 години

Самолета беше свален умишлено! Нали знаете че преди време ни се предлагаше сделка за Ф-16 втора ръка,И ОЩЕ СЕ ПРЕДЛАГА! ;)Ще купуваме скрапа на западняците,ще пуснем шеврон,ще си затворим АЕЦ-а,абе дупедавска история! Само за сведение, досега не съм чул пилот и то не само български,който да не похвали МиГ-29 и СУ-35.Истината е че машината е била или неизправна или нарочно повредена!

91

барри

преди 12 години

До 26Ти си гений, мой човек. Я предложи на американците или на европейските държави да си закрият армиите. Те не са се сетили. А за какво да се дават за болници и училища? Я по-добре да нямаме и болници и училища. Да си *** хората необразовани. Ще орем с магарета, коне и волове. Що трябва да се харчат пари за това? И ток не ни трябва. Ще си светим на свещи. За какво ни и компютри? За оране с волове не ни трябват. Ти си истински корифей на научната мисъл!!!

90

Калин

преди 12 години

ХАХА.. ОТ КОМУНИСТИЧЕСКИ БАЦИЛИ ЛЕТЦИ НЕ СТАВА .. РЪЖДАТА НЕ МОЕ СВАЛЯТ!!

89

Анонимен

преди 12 години

Самолетът се е разбил, защото му свършил бензина или бензина му е бил източен или разреден с вода.

88

Муню

преди 12 години

Добре е ,че поне пилотите поне са учили за такива, а не като разгащената команда наречени войници в момента: 80% са омачкани,мръсни, мързеливи, с перманентен махмурлук тлъсти тумбаклии. Навремето ме бръчкаха 3км да бягам за 8 мин у казармата тези юнаци май могат на сприт да мушнат 3, ама не км а дамаджани двулитровки бира!

87

Анонимен

преди 12 години

Ако селскостопанската авиация нападне ВВС на България, познайте кой ще е победителя?

86

Анонимен

преди 12 години

Много е неприятно, когато си живял във възхода и да станеш свидетел на падението.

85

Кашик

преди 12 години

И кво, пазил ни е учебно-боен аероплан? Не пишете простотии бре!

84

до Барри

преди 12 години

Ти къде виждаш Българска армия?Къде ти е собствената армия?2-3 счупени самолета 10 повредени танка една полупотопена фрегата и 10000 хиляди наемни войници,изпратени като пушечно месо да защитават американските интереси в АЗИЯ!

83

на некадърните

преди 12 години

българи каквито и самолети да им дадат ,те ще им е.... майката !

82

въпрос

преди 12 години

С кого правиха напоследък съвместни обучения.....нещо забравих?!?

81

Анонимен

преди 12 години

Едно *** пише-"руски ***".Пръдльо-няма по-добри от руските изтребители!