174

anonimen

преди 12 години

Dali znae Fandakova kak deistva edin Hirurg kogato ustanovi Gangren prosto Reze taka i sas pomiarite iasno e ce Gangren ZNACI TRIABVA DA SE REZE

173

papi

преди 12 години

Тук нещо съвсем сте се объркали - кое закон, кое наредба....Интелигентността на статията обаче точно съответства на тази на коментарите.

172

край

преди 12 години

Така отърваването от кучетата ще ни струва - 300 -400 хил лева. И никой не може да ни обвини в нехуманност. Ако искат и англичаните да ги обгрижват в тия открити заграждения.

171

пешо

преди 12 години

Туко що видях по панорама "инж. Павлова" - жалка специалиска въжраждаща предприемчивостта в строителството.След това се появи Фандъкова , да каже колко обича като Найденов кучетата, и че ще се вслуша в съветите на неправителственните организации.Хора, от тези ли чакаме да ни спасят. Те могат ли да мислят.

170

Анонимен

преди 12 години

Бойко не прикривай кражбите на "Четири лапи " ами им изпрати данъчните и сметната палата. Я ги виж какви са се ояли. Кучетата гладни на глутници тръгнаха по улиците да се хранят с човешко месо, а те грабят милиони от ЕС. Е затова не ни вземат в ШЕНГЕН.

169

Край

преди 12 години

сложните въпроси се решават просто. Едни хора искат и обичат кучета други повечето /не щем да ги храним да ни заразяват и да ни хапят. Ограждаме по 200-300 декара земя до софия. Лоэвят се кучетата и се пускат там. Вътре кучелюбите ги обгрижват както могат и искат - хранят ги с торти ако щат, коват им колибки и пр. с техни пари. Така ние не сме лоши- не ги убиваме -даваме им ги да си се грижат за тях. Ако кучетата са много прави се още едно заграждение от др. стрна на софия. това е справедливо.

168

перспектива

преди 12 години

В приютите трябва да се дават само животни, които са се родили в къщи. Така хората няма да ги изхвърлят.Как може да има контейнери за ***, а да няма место, където да се оставят новородени котенца и кученца. Ще трябва да има и котешки приюти.Много скоро въпросът с кучетата ще бъде решен.Ако общината не се справи , то хората тихомълком ще ги ликвидират, защото вече във всяко семейство има пострадали, а и хората научиха за опасностите от кучешката тения.

167

Млади хрантутници

преди 12 години

Тези природозащитници, особено от "Четирите лапи" представляват лапачи на средства от ЕС - годишно оттам се отпускат за грижи за животните над 10 млн лв и на практика повечето от тези псевдозащитници или се хранят от тези пари, или с тях си докарват допълнителни доходи. Нагли, млади и вечно пищящи хрантутници - нещо подобно на съдийската маса, които имат като основна дейност разпределянето на парите от трапезата. Изчакаха да премине няма и една седмица от разкъсването на проф.Тачков и веднага около 200 човека се понесоха по софийсикте улици с тенекиите, плакатите и виковете. Огладняли хора, а друга работа очевидно си нямат: събират се на тумби и се понасят в пореданта нагла акция. А пък министрите от кабинета Борисов седнали да им обръщат внимание на тези търтеи!

166

Анонимен

преди 12 години

Докога кметовете на общини ръка за ръка с кучешките организации ще източват общинските бюджети.Няма да плащам данъци и такси докато Фандъкова е кмет, за да не й дам и стотинка , защото тя не знае какво да прави с парите. Тръгнала да ги дава на кучкарите. А бездомните хора бе кметице, те умират от глад по улиците, а и за децата няма пари за детските градини. Ще си платя данъците чак когато сменят кметицата и край.

165

Анонимен

преди 12 години

знаете ли защо протестират тия на снимката - ами искат да им закрият фирмата. а знаете ли кой е шефа на фирмата - бай миро мършата...

164

Не сме народ а мърша

преди 12 години

Защо другите държави са решили отдавна и окончателно въпроса, а ние все не можем? Дядо Славейков е отговорил преди доста време!

163

Анонимен

преди 12 години

Жената от снимката със страховата невроза не си е пила лекарствата и е излязла на улицата, но личи че не знае къде се намира изобщо. Как може да излизат на протест срещу хората тия извратеняци. Тяхната кампания е изцяло негативна ,насочена е срещу хората , а това е подсъдно по наказателния кодекс. Такива като тях няма да ти се притекат на помощ, ако те нападне куче, а ще се радват и както обикновено ще кажат:Така му се пада. То ,кучето, разбира кой е добър. Те одобряват убийствата на хора.

162

Земеделка врачанка

преди 12 години

Найденов, подай оставка докато е време! Виж какви неща излизат за теб, засрами се!

161

Анонимен

преди 12 години

ДО 222 - МИРО НЕ ГО Е СТРАХ ОТ ПРОТЕСТИРАЩИТЕ - МИРО Е ШЕФ НА ПРОТЕСТИРАЩИТЕ!!!

160

Анонимен

преди 12 години

219, хубаво предлагаш, но тези животни са свикнали по-лесно да се прехранват / ако се наложи- и с човешко месо!/, та няма да мине много време и ще се завърнат на същите места по градове и села и от най-затънтения пущинак! Няма друг изход освен ПРИСПИВАНЕ! Нека да е хуманно, безболезнено, съгласни сме.

159

пирамиди, фараони

преди 12 години

Найденов е едно с тия кучешки организации, които са начин да се крадат пари от ЕС.При такова единомислие става ясно само едно - Миро Найденов го е страх , защото кучкарите го шантажират с нещо от миналото му на началник на скандалното Екоравновесие в София и затова сега им прави мили очи. Абе Миро тия няма да мълчат, нали ги виждаш че не са в ред. Вече разправят наляво и надясно че делите заедно парите, които кучетата няма да видят никога.

158

Анонимен

преди 12 години

до 219 предложение - *** ли ви бе, нали ще изядат де що има сърничка, зайче, прасе, лисица и всичко дето мърда, после ще се организират на глутници по 150 и ще ловуват планинари!@%$

157

Предложение

преди 12 години

И в този ред на мисли бездомните кучетата трябва да бъдат уловени, кастрирани и пуснати поетапно на свобода сред дивата природата - извън населените с хора места, където ще са част от естествените закони на природата. Тогава човек ще се чувства защитен в своята територия, а те ще се намират в тяхната, където като другите хищници (мечка, роднината им вълк, лисица и т.н.) ще се борят за своето място. Това може да не е най-правилното решение, но е по-добро от това да отнемем насилствено живота им.

156

Ясно ли е, Данче?

преди 12 години

Ето тези на снимката да дадат парите за приюти за бездомните кучета! Аз не давам!

155

Анонимен

преди 12 години

Тази "природозащитничка" на снимката има вид на жесток човек, много по-страшна от кучето. Да не я срещнеш нощем!