51

РЕСТО

преди 12 години

Ще паднат като дам 2лв и ми върнат ресто с бели стотинки.

50

Имат мозък тия от..

преди 12 години

Истамбул--да не са балами да си развалят достлука с Иран , ...когато цялото гориво за Европа идва от там ....та през Турция...за Европата...!Ако сме малко по-умни и практични можем да се вържем с тях и да бием шута на Лукойл! !

49

CENATA PADA AMA..

преди 12 години

CENITE PADAT AMA...DRUG PUT.MILI4KIQ V.ZLATEV DOSEGA RABOTI NA ZAGUBA. I SEGA E MOMENTA DA VUZVURNE OT ZAGUBITE DETO MU PRI4INIHME KATO SI SIPVAME PO 10 LEVA NEKOI I DRUG LITUR BENZINEC. NALI SA SI DRUJKI S BOIKO MOZUKA I VALKATA NE OSTAVA DLUJEN I PLA6TA REDOVNO, TAKA 6TE OBEDNEE I BOIKO. KAK DA OSTAVIM TOVA IZSTRADALO MOM4E GLADNO, BEZ ZAPLATA? NQMA KAK. I TAKA DOKATO NE SE VDIGNEM I NE IZMETEM CELATA 6AIKA UPRAVNICI - LUJCI I KRADCI. INA4E 6TE SI PI6EM PO FORUMITE I ZAREJDAME NAI-SKUPOTO GORI

48

таня

преди 12 години

Така ли?

47

викон

преди 12 години

Ами то заради такива тъпири като теб сме на това дередже!

46

КОМШУЛУКА ....

преди 12 години

...СА ГОЛЕМА РАБОТА!!!ВСИЧКИ ПЪТИЩА НА БЪЛГАРИЯ , ВОДЯТ КЪМ ИСТАНБУЛ!ТОВА Е ИСТИНАТА .....КОЛКОТО И ДА НЕ ВИ СЕ ВЯРВА!ЗАПОМНЕТЕ :..КОЙТО НАВРЕМЕ НА ВРАТАТА ПОЧУКА---ВИНАГИ Е ДОБРЕ ПРИЕТ ВЪВ КОМШУЛУКА!!!!НЕМА КАКВО ДА СЕ ПРАВИМЕ НА "ВЕЛИКИ", ЩОТО СМЕ СИ ЗА *** ...И ЦЕЛ СВЕТ ГО ЗНАЕ!

45

Сульо

преди 12 години

Евала на турците

44

Анонимен

преди 12 години

ДА ВИДИМ ДА ЛИ ЩЕ ПАДНАТ ГОРИВАТА И У НАС ЗАЩОТО СЕ ОПРАВДАВАТ С ЦЕНИТЕ НА БОРСАТА

43

Анонимен

преди 12 години

Иран на практика спечели още 1 година за бъдеща война след изборите в САЩ през есента и евентуално ще успее до пролетта на 2013 г. да направи своя ядрена бомба. Догодина петролът ще поскъпне до 200 долара и повече.

42

цифромания

преди 12 години

...Цената на петрола потегли надолу...В БЪЛГАРИЯ ТАЗИ ТЕНДЕНЦИЯ НЕ СЕ ОЧАКВА. Дори напротив...ОЧАКВАЙТЕ НОВАТА ИГРА ПО БЕНЗИНОСТАНЦИИТЕ наречена ЦИФРОМАНИЯ !!!

41

teo

преди 12 години

Аре бе Златев, сваляй бензина. Веднага!

40

Лукоил

преди 12 години

Ааа, нагоре-надолу такива да си ги нямаме - за нас е все нагоре !

39

nikolon

преди 12 години

още повече, че в Германия в цената на горивото е включен и пътния данък . там няма и винетки. с тяхното гориво разхода е приблизително с 15-20 % по -нисък. Затова след като се внесе кола от Германи,започва да дава голям разход и да се развалят помпите и дюзите и др. подобни

38

Значи нагоре....

преди 12 години

Жалкоооо... А аз си мислих че ще поевтинее.Значи у нас става точно обратното ---- ще поскъпне!Помните ли цената на барела когато беше стигнала 160..170долара.Тогава цената на горивото у нас се покачи.Оправданието беше че цената на суровия петрол се покачила в Америка.А когато спадна на 40...50долара тогава цената спадна само с около двадесет стотинки,и оправданието беше че не купуваме от този петрол,а купуваме от Солун и от средиземноморския петрол.....Така че сега очаквам да поскъпне над 3 лева

37

Ален Делон Одеколон

преди 12 години

Значи след 10 дена ще се качи яко нагоре!

36

Аз

преди 12 години

До 37, в Германия достигна миналата седмица 1.67 дори сега беше 1.58 горе долу :).Кофтито, е че соц. помощите в Германия са от 400 нагоре + поета квартира, че и 200 ако имаш куче :).А в България за 1.30 не зимаш и 200 помощи, то някои хора и заплата не докарват до толкова.Цифрите са в Евро.

35

До 38

преди 12 години

По-добре тая рафинерия да се закрие. Не плаща никакви данъци от 5-6 години защото работела на загуби. Акциза и ДДС се плащат от обикновенния човек и не е заслуга на рафинерията. И без това цената на горивата е колкото в Европа, а качеството е трагично.

34

папа

преди 12 години

Актуални цени на горивата - да не спорите: shofior/fuel_prices.html

33

до 33

преди 12 години

В грешка си туй няма да е изгодно за чичо Сам.

32

typija BYLGARIN

преди 12 години

perola v BYL, se vnasja ot RYSIJA trjabva da razbere typija BYLGARIN