63

Анонимен

преди 12 години

Някой пак е взел тлъста комисионна! На мен не ми трябва ни ток, ни газ. А хамериканците и руснаците да вървят по дяволите. Искам чиста природа за мен, моите деца и внуци. Иначе и аз ще се изнеса!

62

эфгпхг

преди 12 години

Това подпухнало *** Добрев се оказва голям дуп-давец!Всичката я наредихме, остана газодобиването ... Досега защо не добиваха газ от Чирен, а сега се сетиха? ... защото новата редакция на Мораториума ще позволи въпросното нагнетяване, и не за Чирен ги е еня, ами за американските интереси - да ги направим още по-отвратително богати, замърсявайки малкото земя, която имаме ...

61

107

преди 12 години

Естествено, че имам мненеие. Газ трябва да се добива, откачалките, които плашат с Газланд трябва да бъдат набити и отстранени.

60

Анонимен

преди 12 години

Каква ли е комисионната?

59

Анонимен

преди 12 години

хамериканците ни оправиха армията, сега ще ни оправят и енергетиката

58

Анонимен

преди 12 години

107, ти да не си герой на Доньо Донев? Не вярваш, ама нямаш мнение.

57

Анонимен

преди 12 години

Аз не вярвам на филми от Ютюб, това е някаква глупава пропаганда, предназначена за ***. И на линкове не вярвам, с "доказано" токсични химикали. Всеки може да си направи страница и да сложи всякакви глупости на нея...

56

Путин

преди 12 години

Кити, направи ми един свирчок и ще те избавя от каквото пожелаеш...

55

Анонимен

преди 12 години

Кити, голяма си майтапчийка...

54

Kitty

преди 12 години

ДА ОБЯВИМ ВОЙНА НА САЩ! ДА ОБЯВИМ БОЙКОТ НА САЩ! ДА СЕ ВДИГНЕМ НА ВЪСТАНИЕ! ЩО ЗА НАРОД СМЕ, ДА СЕ СТРАХУВАМЕ ОТ НЯКАКВИ СИ АРМИЯ, ЖАНДАРМЕРИЯ И ПОЛИЦИЯ? ТЕ НЕ СА НА НАША СТРАНА!ПИШЕТЕ НА ПУТИН, ПОМОЛЕТЕ ГО ДА ОБЯВИ ВОЙНА НА САЩ, ПРЕДИ ДА СА СЪСИПАЛИ ЦЕЛИЯ СВЯТ! ПОМОЛЕТЕ ГО ДА НИ ИЗБАВИ ОТ АМЕРИКАНЦИТЕ!

53

Анонимен

преди 12 години

Шистов газ ще се добива, за ужас на платените от руското посолство агенти.

52

Патриот

преди 12 години

Крайно време е правителството да спре да се съобразява с лицемерното платено мнение на платените ***. И по отношение на уличните ***, и по отношение на шистовия газ, и по още куп други, жизнено важни за страната ни въпроси! Гласувах за ГЕРБ и пак ще гласувам, ако не предадат очакванията ми. Верно е, че живеем в трудни години, но поне според мен, в момента се прави най-доброто за страната!

51

Анонимен

преди 12 години

шистовия гаэ се добива със сондажи всеки от тях вкарва 14 000 000 литра химикали във земята от въэможно най- ОТРОВНИТЕ------------------ Кои са тези химикали?

50

Анонимен

преди 12 години

Спокойно Българи,след Шеврон почвата ще е безплатно подготвена за сеене на ГМО.На ли сме модерни, трябва да вървим с крак с Хамериканците.

49

до 93

преди 12 години

Ами те и гърците и турците са мислели така ама криви им излезли сметките.Факт е,че България си е тук от 1331 години а Едмон де Ротшилд е отишъл да прави компания на Византииската и Турската империи.А това,че имало само една нация си е чист виц!

48

Провинциалист

преди 12 години

Добре се е навел Добрев ще го дупна в шистата що газ ще извадим ще захрани Белене

47

ГОЦЕ

преди 12 години

Слава на Борисов да довършим БЪЛГАРИЯ заедно

46

Анонимен

преди 12 години

След развода с Веселина Георгиева до сетния си час Едмон де Ротшилд остава смъртен враг на България. "През 2030 година няма да има нито държава България, нито живи българи! Тази зловеща прогноза той изрича през лятото на 1997 г. Скоро след това Едмон де Ротшилд умира. Версията е самоубийство.Попитали Натан, син на основателя на Ротшилдовата династия, колко нации има в света. Само две еврейското семейство и другите, бил отговорът му.

45

БАЧКАТОР

преди 12 години

Значи мораториумът за добив на шистов газ беше приет колкото да поуспокои хората. Ще тровят природата ***.

44

Анонимен

преди 12 години

Личи си кой е прибрал парите.И те минаха на принципа."След нас и потоп" така ще е като българите са страхливи мишки.Биричка да има ракийка нещо,мача как е почнал как е свършил,децата легнаха ли си да се оскотиме с наливен боздуган може и пред тях"бензина с колко ше го дигат?- е тва му е битовизма и вълненията на местния бантустанец.Не отровна вода ще ви помпат а как не ви продават на кило живо месо незнам.Може би щото никой няма интерес?