214

Анонимен

преди 12 години

Ами кажете си за какво го изхарчихте този резерв??? Смеете ли?.....Докато държавите имат политици-стопани, нашите са крадлива клептокрация....На държавния ни герб трябва да се напише: Кради колкото можеш, лъжи, колкото успееш!!! И да се сложи Костов в рамка с лента: Пазарът ще се саморегулира! СМЕХ!!!

213

Emil

преди 12 години

Авторът в пряк текст казва,че ако не беше политиката н ББбихме могли да се радваме и на по добро настояще и бъдеще и е абсолютно прав.Въпросът е след като болшинството гласува за ББ защо недоволства от положението си?

212

до 262 от 260

преди 12 години

По-лесно ще бъде да се намери поне един в НС, МС,Президентсво репресиран или негов наследник. Очаквам го. Само че, без приказките за убития от комунистите дядо, който всъщност е е..л против желанието им жените на тези, които са проливали кръвта си на фронта. Освен това, ако са имали такъв във рода си, са се отричаха от него, или чрез брак с наследник/ца на "прогресивен комунистически род" станаха членове на БКП.

211

Анонимен

преди 12 години

По важно е да се търси отговорност , кой изхарчи тези пари!?????Най важното , по време на криза е да се строят МАГИСТРАЛИ??????????????

210

Тихомир Томов

преди 12 години

260 Смятам , че ако се разровим и на средните нива на управлението / извинявам се за грешното сравнение за това правителство / ще изплува огромна червено юдейска маса на такива душици впрегнати да ни ликвидират като нация !

209

до 258

преди 12 години

1.Бойко Борисов - комунист, син на полковник от МВР. 2.Цветан Цветанов -син на шофьора и най-доверено лице на началника на ДС Григор Шопов.3.Цецка Цачева - партиен секретар на Окръжния народен съвет в Плевен.4.Николай Младенов - син на служител на ДС от високо засекретено ниво.5.Сергей Игнатов - син на секретар на ОК на БКП Видин по идеологическите въпроси.6.Росен Плевнелиев - платен първи секретар на общински комитет на ДКМС.7.Симеон Дянков - стипендиант на фондация Людмила... още Живкова. 8.Нона Караджова - дъщера на завеждащ отдел в ЦК на БКП. 9.Лиляна Павлова - внучка на заместник завеждащ отдел в ЦК на БКП, 10.Вежди Рашидов - удостоен лично от Илия Павлов със званието Главен Мултак на РБ, 11.Ивайло Московски - първа щатна работа в Мултигруп. 12.Веднага след президентските избори Бойко Борисов побърза да назначи за заместник кмет на София по финансите сина на генерала от ДС Николай Барбалов, а за нов правосъден министър Диана Ковачева дъщеря на завеждащ отдел в ЦК на БКП. А като капак на всичко същата госпожа Диана Ковачева е съпруга на настоящ лидер от БСП...Та дотук за антикомунистическата реторика на слабоумника!

208

Анонимен

преди 12 години

Защо само плачете по форумите,а не излезете по улиците?Защо не можете или не смеете да защитите интересите си?Е,гърците пак ще имат бонуси за великден,всички гърци,а не само чиновниците.Въпреки тежката криза и огромните заеми.Не им завиждайте.Те сами си го извоюваха.

207

Венелин

преди 12 години

По тъпо и некадърно правителство не сме имали от времето на Жан Виденов, но за разлика от тогава, това се задържа доста повече и ще направи и доста повече поразии...Все пак за разлика от тогава имаха доста голям резерв, който опропастиха!

206

Анонимен

преди 12 години

Не сме ги похарчили заради кризата,а от некадърност и не добре подредени приоритети.И не на последно място от алчността на управляващите.

205

Анонимен

преди 12 години

не е виновен този който яде зелника а този който му го дава

204

Калин

преди 12 години

КУХИ ИЗЛИШЪЦИ.. КАТО ИМ ГЛЕДАШ ДЕФИЦИТИТЕ И ОПРАВИЯТА .. ВСЕКИ СРЕДНО ИНТЕЛИГЕНТЕН ЧОВЕК СИ ПРАВИ ИЗВОДИ ЩО Е ИНФЛАЦИЯТА ВИЛНЕЕ, ЦЕНИТЕ СЕ КАЧВАТ :) ИНАК МНОГО ПРОСТАЦИ... ЛЕЯТ ПО ЕФИРА, ПО ФОРУМИТЕ ... АМА РЕВАТ КАТО ***, НИЩО 60 70 ГОДИНИ ОЩЕ ЩЕ ВИ КЛАТЯТ :)

203

Анонимен

преди 12 години

това правителство не направи нищо ама нищо за икономиката,вкара ни в калта от която не ще излезем скоро,извънредни парламентарни избори 1-бсп,2-дпс извън парламента всички партии,герб,атака.......,по време на тройната коалиция имаше много работа,даже и недостиг на работна ръка,това министерство съсипа народа,ама и ние сме един народ

202

Анонимен

преди 12 години

Това го може ЕКЗЕКУТОРА Дянков!

201

Анонимен

преди 12 години

Дянков не е виновен, защото него са го пратили да съсипе България!Това направи в Грузия, но го изритаха и му сложиха снимка по летища и граници, с надпис лицето да не се допуска в страната. Кой ще го ИЗРИТА и от България?

200

Анонимен

преди 12 години

Гърция пак няма да ни настигне ! Копаем по-надълбоко !!!

199

Анонимен

преди 12 години

Тези *** от виртуалния Институт за пазарна икономика, нещо много се увлякоха по вазелина!

198

Анонимен

преди 12 години

Абе имате най-скапаната CMS система днес БГ,всеки втори коментар е с грешка в кода и трябва да се пише на ново. Относно по-долните ми постове исках да напиша следното: Терминал 2 хиър ай ком :)

197

днес

преди 12 години

хората дават много пари да се образоват ,а ние даваме нашите пари да се научи Б.Борисов да ни управлява -е народе заслужаваш си го!

196

Нема-Нема

преди 12 години

Вече нема,ама много нема дори и у трезора нема.

195

ДАВАЙ НЕ СЕ ПОДИГРАВ

преди 12 години

ДА СИ ТЕГЛЯТ,АМА ДА СИ ГИ ВРЪЩАТ ТЕ ОТ ТЯХНИТЕ БОНУСИ И ТАКА НАРЕЧЕНИТЕ ЗАКОННО УСВОЕНИ ПАРИ И ПАЛАТИ. АЛО ,АЛО СТИГА СТЕ ТЕГЛИЛИ ,А НАРОДА ДА ВИ ГИ ВРЪЩА ЦЯЛ ЖИВОТ.