31

Анонимен

преди 12 години

Тая история показва само едно, колко силно и далеч са пипат, пипалата на евреите. В същото време се убиват от тях хиляди хора в цял свят, ама всички мълчат. Как се убие евреин смятай трагедия... не мерси, аз лично искам всички *** от Бг да си ходят в Израел! Другите страни да си ги държат като им харесва да им лижат задниците!

30

Анонимен

преди 12 години

Kogato evreyskata armiq ubiva malki palestincheta i ministur predsedatelq im pozira kachil se varhu tank ,togava evreite sa mnogo shtastlivi nali,***

29

do 31

преди 12 години

Ti vqrvash li na tezi prikazki koito si pisal ,smeshko

28

Анонимен

преди 12 години

До 34 Пиши на кирилица иранецо в БГ сайт си.

27

Анонимен

преди 12 години

POREDNATA EVREYSKA PROVOKACIQ S CEL DA NASTROQT SVETA SRE6TU IRAN. NE NAPRAZNO E PROKLETO EVREYSKOTO PLEME

26

Анонимен

преди 12 години

Крайно време е всички *** толерасти да проумеят че исляма означава терор. Няма мирен и умерен ислям както и полудивак или полутерорист. Или си от едната страна на барикадата или си от другата.

25

Анонимен

преди 12 години

До *** номер 20 дето му слагате плюсове не се принизявайте на негово елементарно ниво , той горкия не е сам и сигурно посещава психодиспансера.

24

за 26

преди 12 години

Ще го съдят, тука е Европа. А ти заминавай за дивашкия ориент.

23

Жоро-бг

преди 12 години

Отстреляйте го като бясно куче бе ! Урода не заслужава да живее !

22

Анонимен

преди 12 години

Плюете вие, но присъствието на много полицаи е задължително при всяко едно убийство от религиозен характер. Нашите малцинства са сравнително миролюбиви, но във Франция далеч не стоят така нещата, особено за французите от алжирски произход. Трябва да се всява страх по някакъв начин, иначе арабите ще правят каквото си искат.

21

БГ

преди 12 години

Трябва да се изселят всички мюсюлмани и евреи от Европа, за да не си пренасят хилядолетния конфликт. Ние тук сме намерили начин да живеем заедно. Нека и те да си намерят, но на тяхна територия.

20

Анонимен

преди 12 години

Искат го жив и Саркози си прави PR на фона на цялата суматоха. В противен случай щяха да намесят GIGN и убиеца щеше да е вече история.

19

Анонимен

преди 12 години

Това е поредната и не последна ЕВРЕЙСКА провокация срещу света. Толкова мизерна и *** нация просто нямам думи. Провокация за да се започне война срещу Иран, за да се провокира участието в тази война на Запад защото еврейската пасмина е неспособна и слаба за каквито и военни действия. Искат отново и отново Европейските и американските майки да плачат за децата си, а еврейските *** само да се кефят отстрани за поредната си идиотска и гнусна игра...

18

Кукловод

преди 12 години

"Съседите трудно осъзнават, че нападателят, откроил се със своята бруталност, е живял редом до тях в този спокоен квартал. "Предполагахме, че убиецът е от града, но не предполагахме, че той е от нашия квартал. Това не е място, което всява ужас", казва Ален.Тепърва много хора в Западна Европа ще трябва да осъзнаят доста неприятни неща, по начин, толкова брутален, колкото е брутален факта, че благоденствието им е изградено върху живота, здравето и кръвта на 80% от човечеството.

17

тони

преди 12 години

Аз нито ги обичам нито ги мразя, просто няма причина поради която да ги мразя. А на тоя сайт има много расисти.

16

Анонимен

преди 12 години

300 копои срещу един ,супер професионалисти браво ,трябваше да изкарат поне 3000 ха ха смешници

15

фен

преди 12 години

много смешни френските ченгета,някакъв аматьор разиграва 300 куки,ами ако отиде някой про ще изтрепе целият Париж преди да го хванат,и техните ченгета като нашите,никаква работа не вършат само лапат пари,нещастници!!!!

14

Анонимен

преди 12 години

айде юнак

13

хахо

преди 12 години

Дръж се момче ние сме с теб!!!

12

българин

преди 12 години

Когато евреите помислят за цялото човечество, а не мислят само за себе си, като смятат другите за ***, с който да се гаврят, ще получат уважение от всички и от създателя ни. Всички сме чада божии и докато не го проумеят този така наречен елит, ще страдат наравно с всички и господ ще ги наказва по различен начин.