101

ataka

преди 12 години

nujna e nova Ataka,na4elo s Kapka . tq e normalen politik,ne kato bivsiq i myj

100

Десен

преди 12 години

Ще станем нормална държава когато спрем да играем по свирката на Русия.Шистовият газ е най големият кошмар на Газпрам.Най-добрите неща които са се случили в Бг е било когато сме казали баста на Русия.Веднага ви давам примери управлението на Стамболов, членството ни в НАТО и ЕС, Русия не беше съгласна особенно с членството в НАТО, но добре че СДС намериха сили да го направят и другите след тях нямаше как да го отменят. Това са нещата които сме направили против волята на Русия.

99

Анонимен

преди 12 години

може би през есента министър Трайков каза ,че през 2012 газът ще запази цената си,а може и да поевтинее малко тъй като ще започне експлоатацията на находище от черноморския шелф/мисля,че беше от концесията Тексако ойл/дали имаше някаква истина в това твърдение.

98

Анонимен

преди 12 години

Ех Недкооо, недкоооо, компютъра не е само за пасианс, отиди прочети малко, вече има и автоматичен превод на български, ползвай ги тия новите технологии бе мама му стара

97

Адолф

преди 12 години

Хора,защо протестирате бе?Нали бат"Бойко каза НЕ на Шаврантиите.....Борисов е българин и защитава българското.

96

Анонимен

преди 12 години

Шистов газ, шистов газ!Ти си виновенче тъпите комуноиди пяна пуснаха от раз!Щом чуха шистов газзареваха на умрелота чак замириса на изгорелосделания им в СССР бушонне издържа, мигом изгоряи в *** им кратунипразното пространствоотново охладня!

95

Анонимен

преди 12 години

Псевдо еколозите искат да не строим и АЕЦ Белене, защото виждаш ли във Фукушимва имало авария! Всичко за тях е свръх опасно, дори вече се чудя дали няма да поискат да се забрани пърденет!? Тези хора с коефициент на интелигентност 0 искат да се върнем в пещерите, където да си живуркаме проросъобразно. Повечето от тези хора никога не са напускали градовете в които живеят, никога не стъпвали в гора, въобще не са сблъсквали с дивата природа, но иначе те много милеят за природата. Тези хора са болни!

94

Анонимен

преди 12 години

Нямаме доверие на подобни демонстрации, защото дори и първоначално да са подкрепяли някаква добра идея, впоследствие организират други "демонстранти" под името на първите, които да ги компрометират. Такива са Зелените, Екогласност и разни временни, те съществуват само за да потушават истинските екологични протести.

93

Анонимен

преди 12 години

*** от ГЕРБ за пореден път показаха, че не могат да разберат, че идеята всеки който ги критикува и им казва в лицето че са слабоумни да са комунисти е пълна глупост, по този внушават, че нямат алтернатива и ако с срещу тях си ***, просто няма какъв друг да си, тикви ****и

92

nedkodd

преди 12 години

Може ли "някой" да ми каже хората в Полша и Румъния по прости ли са от нас в България ? Защо в Полша и в Румъния се добива шистов газ,е в България дори не се правят проучвания ?

91

Вагнер

преди 12 години

Разликата м/у руснаците и американците е ,че руснаците ни продават руски газ,а американците искат да ни продават български газ и то на същата цена като руския.

90

Уикилийкс

преди 12 години

ВЪВ ВОДАТА СЕ ДОБАВЯ СМЕС ОТ СИЛНО ОТРОВНИТЕ ТОЛУЕН И БЕНЗЕН.ТОВА СА ДОБАВКИТЕ, КОИТО СЕ КРИЯТ ОТ ОБЩЕСТВОТО.

89

Жул

преди 12 години

До 92: Невежа си в много области. Ограмоти се малко.

88

Анонимен

преди 12 години

въпреки забраната, проучванията си продължават, явно добра са си платили на който е трябвало, а забраната беше да се запази доверието към хората ... живея в район, където виждам, че нищо не е спряно

87

hm

преди 12 години

Кои са Шеврон?В сайта им можем да прочетем:Ние сме една от водещите в света енергийни компании, с дъщерни предприятия, които извършват бизнес в световен мащаб. Ангажирани сме в почти всеки аспект на енергийната индустрия: проучваме, произвеждаме и транспортираме суров петрол и природен газ; разпространяваме транспортни горива и смазочни материали, произвеждаме и продаваме нефтохимически продукти, с цел да осигурим решения за развитието на енергийните ресурси на бъдещето. Ние се грижим за околната среда и сме горди от начините, по които служителите ни работят, за да я запазятИ след всички тези похвали, какво ли казват другите за тях?1. Фирма Шеврон е осъдена в САЩ за укриване на данъци с общ размер 3.25 милиарда долара /от 1970г. до 2000г./, чрез схеми на надписване на продажните цени за всеки барел произведен петрол.2. Фирма Шеврон безотговорно е замърсявала територията на Еквадор в продължение на 20 години /между 1972г. и 1992г./ и на 15 февруари 2011г. е осъдена да заплати 8.6 милиарда USD, заради замърсяването на територията и водите в Еквадор. Делото започва през 2003г.3. Фирма Шеврон е изляла е над 68 милиарда литра токсична вода в Амазонските гори.4. Фирма Шеврон е освободила над 11 милиона литра токсични отпадъци в Ричмънд, Калифорния, без да предупреди живущите в щата. В следствие на замърсяването, силно са се повишили респираторните заболявания и са нараснали раковите заболявания в района.5. Фирма Шеврон е осъдена в Ангола на 2 милиона USD за компенсация от нефтени разливи.6. Фирма Шеврон е осъдена в Калифорния да заплати 6 милиона USD глоба за нарушение на закона за чистия въздух и на 1 милион USD за екологични проекти.

86

до 92

преди 12 години

А тези учените дето си ги гледал те дали са с нашата система за бонуси ? щото това много променя нещата принципно

85

Българин

преди 12 години

що спорите бе?да трупате коментари на сайта ли?Добруджа няма да се дупчи!Казах!

84

До 83

преди 12 години

Тази филми са евтина сензация за овце като теб! Те са направени не от специалисти в областта на геологията, физиката и химията, а от хора целящи да създават сензация чрез всянето на страх и паника в неграмотните по темата хора като теб! Преди около година по-повод тези филми няколко учени от различни университети в САЩ обявиха, че няма данни за екологични замърсявания при добив на шистов газ никъде по света!

83

до 77

преди 12 години

Абе то май ти помниш избирателно ......... преди 2 седмицимутрата като се разхождаше из Банско и лапаше за да узакони на един Цеко едни писти....... що немаше протестиращи а ???Аз съм сигурен, че ако утре се появи някоя фирма, която да инвестира в инсталация за втечнен газ от Катар например, същите тия еколози отново ще скочат да ни обясняват колко е вредно да внасяме втечнен газ от Катар :)

82

До 86

преди 12 години

Пич нещо си объркал темата, ходи виж дали няма нещо ново за Кадрашян, коментирай там и не дишай дълбоко