251

бау

преди 12 години

Връщат се по няколко хиляди милионите остават.

250

Анонимен

преди 12 години

И вижте какво правят хората в Гърция, Испания, Италия, Полша... Седим си тука пред екрана и си псуваме, така е най-лесно, а? И в нета всички сме репресирани и патриоти. Много страдаме, но си го местим от единия крачол в другия и пак псуваме. До полуда. К'во ти пука? Нали довечера ще ударим две ракии и ще забравим всичко..

249

Анонимен

преди 12 години

Кога ще потърсим сметка за всички години кражби и безхаберие? Ясно е, че абсолютно всички са в кюпа и са оплетени като свински черва, но ние докога ще ги гледаме само и ще псуваме? Защото не е луд, който яде баницата, а който му я дава.

248

виеба

преди 12 години

ББ досега 3 години не е знаел, че се раздават бонуси? А къде е Дянков, защо мълчи като бит ***??? Всички тези бонуси са минали през бюджетите на министерствата, които той е разписвал?? А Сметната палата за какво е? Нещастни клатикурци!

247

нв

преди 12 години

Никакво събиране боноси на дребно -всяко министерство знае каква пара е раздало-да ги внася на куп и после да си ги събира от лапачите -те си ги знаят - всичко друго е БОШЛАФ

246

ЗОРО

преди 12 години

325-абсолютно си прав,да ги върнат и от предишните правителства!!!!!!!!!

245

...

преди 12 години

За пръв път откакто се помня - в тази държава някой връща пари!И пак ревете ?!?!?!

244

Анонимен

преди 12 години

Как да спре този цирк,като цялото му управление е поредица от циркови номера.Дали има още някой наивен,който да мисли,че Борисов не е знаел за раздаваните бонуси.Ако е така,какво прави във властта.А ако някой се разрови за похарчените за магистрали стотици милиони?А за похарчените милиарди от държавния резерв?Много въпроси без отговор.

243

Анонимен

преди 12 години

ЯВНО АГЕНТА ДР.КОСТОВ И СИЕ ОТ СДС , ДОБРЕ РАБОТИ В ПОЛЗА НА БКП / БСП ... ЗАЩОТО ТЕ СА ПОД ЗАПЛАХА ОТ РАЗЦЕПЛЕНИЕ И ТРЯБВА НЯКОЙ ДА ГИ ЗАЩИТАВА , ТАКА ЛИ Е ДРУГАРЮ КОСТОВ ... КАЖЕТЕ СИ КАКВО ПРАВИХТЕ В КРЕМЕНЧУК - УКРАЙНА В ШКОЛАТА НА КГБ ???

242

Анонимен

преди 12 години

Ето и версията на политолога Антон Тодоров: В средата на 70 те години Иван Костов е млад асистент във ВИИ Карл Маркс, където го забелязва един от най влиятелните съветски агенти в България проф. Милодраг Кичович. Той препоръчва Костов на Военния отдел на ЦК на БКП, които го вземат под чадъра си и започват да го реализират и да му помагат в кариерата. Във военния отдел на ЦК съответно има представители на съветското разузнаване и така Иван Костов вече е в тяхното полезрение. За съветските чекисти, при пълното съдействие на българските власти, не е трудно да се разработи легендата кандидатстване за летец в БГА Балкан и да се организира пътуване до Кременчук, Украйна. Но както казва Парамов, там няма школа за летци, а за агенти.

241

Mnenie

преди 12 години

Г-н Премиер, спомням си началото на ГЕРБ: Вие заявихте, че ГЕРБ няма да се коалира с нито една партия и ще поеме отговорност за решенията и управлението си. Заедно с Вас.Струва ми се, че вече станаха доста нещата, за които трябва да поемете отговорност!Ако изнесеното от СДС е вярно, то тези данни будят у мен гняв и срам!Как е възможно, в условия на тежка криза, в една малка и достатъчно ограбена България, да се раздават, като бонуси, такива огромни суми?Та нали кризата е време, когато ВСИЧКИ, БЕЗ ИЗКЛЮЧЕНИЕ, трябва да затегнат коланите, да се стабилизират нещата, да се види и почувства светлината в тунела и Майка България и народът й да се съвземат! И после, след като отмине този ужас, ще има време и възможности за бонуси.Дори и по закон да е правилно раздаването на бонуси, родолюбецъът трябва доброволно да се откаже от получаването им. До едни по-добри времена. Защото има хора в България, които неистово се нуждаят от средства. И тези бонуси биха били добре дошли за тях!Ако горенаписаното е вярно, как да вярвам повече?Или кризата е идеалното време за забогатяване и доубогатяване?

240

Аристотел

преди 12 години

Явно на някой не му харесва да има ред в тая държава и се опитват да го изкарат на " Цирк и майтап" думата цирк беше използвана от цитирамАлексей Петров - " за делото Октопод "Филчев - " с балона и не си спомня дали е бил главен прокурор "Сега и от Синята коалиция с Вожд Костов пак - ЦиркКато се замисля - именно Костов назначи Филчев за главен прокурорпри неговото правителство - по късно се разбра че пак Костов еназначил Алексей Петров 3-те Цирка Като се замисля -ХмммммКой е Главата?

239

Бойчо

преди 12 години

Може ли един циркаджия да спре цирка? Не не може!

238

Лило

преди 12 години

Верните слугинажи на БСП - синята коалиция начело с комуниста Ив. Костов и палето М.Димитров веднага се притекоха на помощ на *** да тушират дразгите м/у Станишев и Първанов и да отвлечът вниманието на обществото с наглите лъжи за несъществуващи бонуси раздавани през 1911г. от правителството на ГЕРБ.

237

Анонимен

преди 12 години

"Министерство на финансите - 55 085 865 лева, Министерски съвет - 4 254 430 лева, Министерство на икономиката, енергетиката и туризма - 4 274 312 лева, МВР - 20 058 798, Министерство на транспорта, информационните технологии и съобщенията - 2 453 426 лева." Итого 83 673 405 лв? Суха народна пара? И за какво? Сега. Искане: Въпросните министерства, всички и дружно, да внесат дарения на въпросната стойност във Фонда за лечение на деца, веднага. Да не се разправяме.

236

georgi-arm.oficer

преди 12 години

Bravo ,na vsi4ki ministerstva ...........,samo za informacij na "xorata " koito samo xyljjt armijta ...tova e ministerstvoto v koeto na oficeri ,serzanti i voinici ne e daden nito lev ,kriza e i nie vsi4ki trjbva da j preziveem ,ni6to 4e e porednata (za politi4eskoto rakovodstvo njmam informacij), ta yvazaemi bulgari sledva6tij put kato iskate da vi "pazjt " 4engeta i da vi kradat 4inovnici pak glasyvaite ......kato poslednij put......da vi sa 4estiti golemite bonosi koito platixte !!!

235

Анонимен

преди 12 години

То е ясно кой е най крадлив - 1- Сините комунисти2- Червените комунисти3--Бай Доган с милионче и триста - да не е капо и да си трае Другаря Костов води класацията убедително пред Руменовци и знайни и незнайни другари

234

Бивш Син

преди 12 години

Сините изнесоха "стряскащи данни" за ДМС-та във ведомстватаАло сините *** - да не се изнесат стряскащи данни за РМД-тата и компенсаторките при масовата приватизациякогато Ви избрахме с пълно мнозинство през 1997 -ДМС нещо ми звучи като РМД - що не млъкнете баш Вие - от кумова срамаБах Ви и *** - гласувайте си там с БСП и ДПС и трайте да не се връщаме назад

233

селянче

преди 12 години

Проклети бъдете крадливи гадини! Убихте вярата на хората, окрадохте надеждите съсипахте живота на 2 поколения БЪЛГАРИ. С надупената външна политика продадохте РОДИНАТА!

232

Анонимен

преди 12 години

Ама той само това може горкият - да лъже и маже. Сега не му остава друго, освен да се скрие в миша дупка или да си даде оставката. Във всеки случай - край на рязането на ленти, циркаджилъците свършиха!