14

az

преди 12 години

по коментарите си личи колко му е "висок" рейтинга ...

13

алооо

преди 12 години

Добре че са бедствиията, че правителството да си прави ПР, като се разхожда с бтр, вертолети и се обеснява колко добре са реагирали на собствената си некадърност и безхаберие, причинило наводненията в страната. Как е възможно от 3 години да си на власт и сега да разбираш за състоянието на язовирите и водоемите???

12

до: 12

преди 12 години

Болен си!

11

Анонимен

преди 12 години

На парламентарните избори през 2009-та БКП победи БСП. ГЕРБ са децата, внуците и обслужващия персонал на БКП елита. Ето и фактите: Росен Плевнелиев - бившия първи секретар на комсомола в Благоевград. Бойко Борисов - бил е охрана на Тодор Живков,секретар на УК на ДКМС на училището в Банкя, преподавател в Академията на МВР,баща му е бил полковник от МВР. Николай Младенов - последният комсомолски секретар на учкома на 114-та английска гимназия,син на дипломат по байтошово време. Цветан Цветанов - син на шофьора на Григор Шопов - шефа на ДС преди 89-та. Трайчо Трайков - внук на шефа на комунистическия земеделски съюз. Лиляна Павлова - внучка на Георги Павлов партизанин от бригадата "Чавдар",член на ЦК на БКП, министър на химията и металургията. Диана Ковачева - дядо и е бил личния шофьор на Васил Коларов и Цола Драгойчева. Симеон Игнатов - бил е секретар на ГК на ДКМС на Видин. Зам. финансов министър Владислав Горанов - негов кум е личния масажист на Тодор Живков. Дилян Добрев - баща му е бил последния партиен секретар на Кремиковци.

10

Анонимен

преди 12 години

аз мога само едно да кажа-Б.Борисов е по-призвание водач и държавен глава.Историята помни дълго време пълководците с негови те качества.

9

Анонимен

преди 12 години

МОЖЕ БОЙКО ДА НЕ Е ЗАЩИТИЛ ДИСЕРТАЦИЯ ЗА ШИНЕЛИТЕ В СССР ,НИТО ИСТОРИЯ НА БКП!МОЖЕ ДА Е ***!МОЖЕ ДА РИТА МАЧЛЕТА,ТО И ГОЦЕ РИТАШЕ И ГО ДАВАХА ПО БНТ!РАЗЛИКАТА Е ВИДНА И ЗА ТЪПИТЕ И ЗА ОСТРИТЕ И ЗА МРАЗЕЩИТЕ:сложи шапката обу ботушите и там в калта студа и БЕТСТВАЩИТЕ!Даде 1милион партиини субсидии,ИЗКАРА МИНИСТРИ НА ТЕРЕН,СЪЩОТО БЕШЕ И В ОХРИД -ИЗПРАТИ САМОЛЕТА,ИЗПРАТИ ХОРА ДА ИЗГОТВЯТ ДОКУМЕНТИ И ПРИБЕРАТ БЪЛГАРИТЕ!С ЧОВЕЩИНА ПРИЕМА БОЛКАТА НА БЪЛГАРИТЕ!МОЖЕ ДА Е *** ,НО ОТ "УМНИ" НИ ПИСНА!

8

Анонимен

преди 12 години

Минчев, кой плаща за тези допитвания и защо до сега нито веднъж не са ме питтали за нищо? ако вярваш на проучванията значи си заблуден, а не вярвам в това. Рейтинга или както там го наричат съвсем не е това. Тоя който плаща казва какъв и колко да е той, после му представят отчета от допитването и тогава се побликува. На всички 2,5 по шестобалната. И не знам като си тръгнат кой ще се окаже най-голям крадец. Време е евроспорт да отвори залагания за това.

7

Мнение

преди 12 години

До кога обикновените хора в тая държава ще се плюят взаимно, защитаващи една или друга политическа пасмина? Питам до кога? Нима вие, които възхвалявате ББ и Ко. живеете като Крезове? Не. И вие сте на дъното, като всички нас. Ама дай да плюем за спорта. Плюенето се е превърнало в национален спорт. Затова 22 години ни обричат на мизерия. Защото тези, които с такъв плам защитавате си плетат заедно кошницата. Няма значение от партийна принадлежност, те са от едната страна, всички ние от другата.

6

реплика

преди 12 години

И на мен не ми се вярва 51 % за са ***, но ......

5

arhar

преди 12 години

Оказало се, че някои магистрати, като Пенгезов , например, били ' независими ' дори и от алкохола през работно време ...Цветелин Кънчев сам си призна в ефир, че Гоце му е обещал да се намеси в работата на ' независимия ' съд и по този начин той да не лежи дори и един ден в затвора, като в замяна на това лидерът на Евророма трябвало да му осигури гласове за изборите ...Къде са сега всички онези ' независими ' съдии, които все упрекват Цветанов ?Нарушил ли е Гоце конституцията ?Нарушил ли е Гоце някой член от НПК, т.е. извършил ли е престъпление ?Ако е извършил някакво престъпление, то тогава кой член от НПК е нарушил и какво е наказанието за това ?Кой ще ни отговори на тези въпроси ? Може би Л. Корнезов или Пенгезов ?

4

Епикур

преди 12 години

Какъв Бойко, какъв рейтинг ??? Докога ще ги гледаме тия бездарни спортисти - да!, дори и слаби спортисти (според Алексей Петров) ! Социолозите да погледнат форумите или да излезат на пътя да видат рейтинга на Тиквата !

3

до Салахадин

преди 12 години

Голям клоун си, платени драскачо.

2

дан

преди 12 години

червените мухльовци се утрепаха да съботират управлението и да се стараят да дестабилизират държавата, без да се интерисуват какво става с народа...по този начин вдигнаха рейтинга на ГЕРБ...давай Серьожа, дерзай докато унищожиш престъпната комунистическа партия нацяло :+))

1

Анонимен

преди 12 години

Като се има пред вид, че Райчев е червен и има пристрастия, да се надяваме, че не е вярно това, че цели 17% от българите са толкова ***!