49

m3

преди 12 години

2/3 от хейтърите тука, лаят против iPhone, щото не могат да си го позволят... и 3/4 от тези 2/3 са с Android смартфони за по 200лв... До края на 2012 Android ще попадне в сянката на нещо ново, можете да плюете още от сега :)

48

thaddeus

преди 12 години

НаблюдателЕЕТези неща, които ги казваш за 4С надявам се се базират на личния ти опит придобит от употребата на съответното утройство. И да попитам отново... ти купи ли го най-накрая този iPhone 4S?

47

@60

преди 12 години

Ясно ми е, че границите на мирогледа ти се простират от носа до входоизходната ти дупка между г*зните бузи, но все пак се ограмоти малко, че да не се смеем дружно тука всички! :))) Няма фантазии, скъпи - има реалност и тя се казва Nvidia Tegra 3. Този чип и в *** 28 няма да го видиш, но при Samsung i HTC това вече е факт! :)))

46

Анонимен

преди 12 години

Аууу, поредното чудо на китайската индустрия, ама на тройна цена. :)))) ГолЕм смЕх пада с ***-ите, които си скубят косите пред магазините за пръчката. След 4 дни в Барселона ще бъдат показани истинските смартфони. Пред ограничената стъклена трошка с цифра 5, предпочитам HTC с 5 ядра. :)

45

Анонимен

преди 12 години

Между другото много точно са нацелили вида на типичното iзомби :D

44

Анонимен

преди 12 години

Наблюдател, стига лъга. Я пуси някоя интернет ТВ или дори само интернет радио, да видим и половин ден ще издържи ли батерията.Не, че и андроидите издържт повече, но поне в много случаи можеш да сложиш по-голяма.

43

thaddeus

преди 12 години

НаблюдателЕЕ Ти купи ли го най-накрая тоя 4С?

42

до 53

преди 12 години

питам си от офиса, където съм на работа и погледнах новината за iPhone.Позитаното в статията се нарича Купертино, ама какво да обяснявам на гладен *** като теб ?! Пускай си плоските коментарчета под път и над път, дано да изкараш 2-3 лева и да не гладуваш и тази вечер...

41

до Жужо

преди 12 години

Жужко, МАМА!Това което описваш може и с телефон за 300 лева да го получиш вече...А, и няма да има недостатъците, които е изброил 49.ХАХАХАПросто да ви се чуди човек на смешните фенбойски коментарчета :)Но явно зомбирането е здраво, а сигурно и преди това не сте били интелектуални зверове :)Разбирам да си го вземеш, щото те кефи дизайна или искаш да си по-"фешън", ама такива обяснения звучат като виц :)

40

До 50

преди 12 години

А ти от централата на Позитано ли питаш ?

39

до 45

преди 12 години

това от новия iPhone ли го написа?

38

Анонимен

преди 12 години

.Ако за теб телефон модел 2011 е нормално да не можеш да го свържеш с друг телефон/друга марка/ посредством Bluetooth, да не можеш да сложиш mp3 за тон за звънене без да инсталираш други програми е нормално за мен не е.Да не говорим за цената на която се продават I щуротиите.Феновете на Айфон по-скоро си избиват комплексите с покупката на същите.Въпрос от форум:Има ли външна разлика разлика м/у 4 и 4 S ? На което също отговарят с въпрос :Има ли значение за теб ? Човека вече ядосан :Да има

37

Жужо

преди 12 години

абе пичове кво толкова се нервите аз не мога да разбера ?? Който го влече и не иска да си носи pc-to, хубав апарат, GPS, и още някой подръчни материали с които можеш да напълниш една раница си взимат Iphone. Въпрос на избор е дали да дадеш 1300лв за нещо което можеш да го ползваш за много неща или да ги дадеш за 4-5 други подобни. 21в. е все пак - има хора за които това е голямо удобство. Ясно е че на тракторист няма да му потрябва това !

36

Анонимен

преди 12 години

За всички, които плюят ГЕРБ и Бойко Борисов, нека си спомнят за заменките на предното правителство, за спрените евро фондове, за кражбите на тройната коалиция. Нека всички подкрепим партия ГЕРБ за втори мандат!

35

SIRI

преди 12 години

каква седмица те гони. Батерията на iphone се зарежда най малко веднъж на ден ако използваш функциите му. Иначе максимум 48 часа. Дал си си парите на вятъра. От студ *** гъзар бъди..е явно твоята логика. Иначе е полезен телефон за тези които знаят за какво да го използват...

34

Жоро

преди 12 години

Българина умре,да си купи телефон по умен от него:)) 80 % от собствениците на "умни" телефони , не използват (не разбират) ,повечето функции :)

33

unufri

преди 12 години

70% от хардуера на айфонят е произходен от замзангера :)) акУ не ви е уснУ

32

fz

преди 12 години

Какво сте луднали по тези *** ай фони и ай поди и тем подобни *** бе.Това е поредната голяма глупост на капитализма да ви извадят парите от джобовете.Имам се обекновен телефон,който ми върши прекрасна работа.Не ми трябват вашите *** дето са безбожно скъпи и тежат като тухла четворка.Като ми трябва компютър си имам у дома.Сега си давате парите за тоя *** после ще излезе нов и вие пак ще има да изплащате цял живот поредния ***.

31

Анонимен

преди 12 години

Само българин може да си вземе телефон и да го изплаща две години с космически сметки на месец! Ама нали всеки трябва да е модерен...

30

до 35

преди 12 години

Батерията на Iphone държи една седмица?!?! Като телефон въобще използваш ли го, или ти служи само като реквизит за снимки за Facebook?!?! :-) По-голяма глупост скоро не бях чувал!