56

Екатерина

преди 12 години

От колко време вече се говори, че Гърция е пред банкрут, а вместо да фалира, постоянно и се отпускат пари от Брюксел. Защо всички останали членки на ЕС трябва да храним гърците, които отказват да работят за заплата по-ниска от 2000 евро и непрестанно стачкуват?! Но на Гърция всичко е позволено! В България нали се примиряваме. Ще работим и за 50 евро, пък за стачки не може и да мислим.

55

до 41

преди 12 години

Ние не сме като вас нихилизирани роби и мижитурки! --Още едно неграмотно гърче. Държава Гърция няма от 2200 години, когато Рим завладява Балканите. Гражданите на държавата се наричат ромеи /римляни/. Гърците са един от многото народи в Римската империя, повечето от гърците са роби в домовете на римляните. След това ви окупират османците - пак роби, повечето са асимилирани и са станали турци. 2200 г. роби - това сте гърците, защото сега се държите като диваци.

54

359

преди 12 години

Фалит ....друг изход май няма...Тези дни четох че Русия е фалирала заради 51 млрд дълг ,Аржентина заради 57 млрд а и на всичкото отгоре в долари, а съседите 300 млрд външен и 200 млрд вътрешен при несъизмерими с посочените държави население и т.н. Така че гордостта им ще отстъпи място на срама в близките 20 години,а после - един господ знае..

53

Петка и Чапай

преди 12 години

С радост посрещнахме новото споразумение и с нашите братя германци мислим да построим десетина руски и германски курорта в Гърция, ще си понакупим острови.Гърчетата ще работят като прислуга за по 500 евро. При толкова безработни може да свалим заплатите още.Имаме заделени стотина милиарда и ще си накупим гръцки фирми, вили, къщи, магазини,... абе каквото се продава.Гърците да започват да учат руски и немски - иначе работа няма.

52

до 57

преди 12 години

абе нали гушнахме пак 130 милярда,таверните ни пак ще са пълни.да го д.хате вие бачкащите за нас.ясо паликари!--Таверните ще са пълни, но с германци, българи, турци, французи! И гърците ще бъдете там - но като прислуга на новите господари!

51

Анонимен

преди 12 години

Марко, от повече от 20 години живея във Великобритания. Но ти какво мислиш всъщност много слабо ме засяга.--Ако си в UK пиши ни на великобритански, ако можеш де!

50

UK до 60

преди 12 години

Марко, от повече от 20 години живея във Великобритания. Но ти какво мислиш всъщност много слабо ме засяга.

49

bilgarski grajdanin

преди 12 години

to garciya nyama da falira pak 6te im dadat ako iskat pari no balgariya bavno no slavno otiva na ***

48

ПОЛАТ АЛЕМДАР

преди 12 години

УМРЕТЕ ВУЛГАРИ..ИСКАМ ГИБЕЛТА НА ВОЛГАРИА И НА ВСЕКИ ВУЛГАРИН...АЗ СЪМ ГРЪЦКИ НАЦИОНАЛИСТ И МОИ КРЪВЕН ДЪЛГ Е ДА БРАНЯ ЕЛЛАДА И ДА ЛИКВИДИРВАМ ВУЛГАРИ.АЗ СЪМ ГРЪЦКИЯТ РАМБО

47

Вомит до Марк 38

преди 12 години

Какво става ли?Ами каквото стана с ваще кредитни милионери от началото на 90-те... това става! Ядоха пиха и други им платиха сметките! Ти що смяташ, че им е зар толко Гърция, да не фалира? Щото според тях тоя път , печалбата не е на тяхна страна!

46

UK

преди 12 години

Тука има една две герберски шматки които са се размечтали също като кухият им вожд че България някога ще изпревари Гърция.Това няма да се случи в близките 200-300 години. По добре се напрегнете да мислите как България ще изпревари Албания,Македония и Молдавия че и те са по-напред.

45

BG

преди 12 години

В цял свят е прието като пиеш да плащаш. Гърците се правят на богати със 350 млрд. заеми, сега им опростиха 53%. Ако и на нас ни подарят 185 млр. евро ще сме на години пред гърците. Твърде нечестно е те да не са богопомазани. Да си платят всичко до стотинка или да ни върнат Беломорска Тракия...

44

Гошо Тъпото

преди 12 години

До 41: Какво ще запалиш...бе ***;наи-много,камънаците около Атина,или на някой изсъхнал остров.Вземи по...добре виж,баща ти от кое гръцко село е и дали не е...паднала къщата,че да я постегнеш малко.Хващай занаята на дядо си да...учиш,че да си вадиш хляба и ако имаш нещо за...продан,ми с обади в Кривунделово.

43

Shop ot Elada

преди 12 години

Che mi piete Plomari i tzadziki ot skapoto,a sikter veche samo ot domashnata parcuca na Merkalaki Sarkuzakis.

42

Бо

преди 12 години

41-виНе знам каква война ще палите или няма да палите. Обаче едно е сигурно Германците ще ви запалят гъ**вете от плякане

41

до Скиахтро

преди 12 години

Аз ти казвам че немците ви изкупуват държавата, ти ми се пенявиш тук. Вярно сте много кухи ***. А световна война може да запалите само ако имате нефт. Имате ли? :) На кой му пука за един гол кър какъвто е Гърция? Ще си подпалите само вашите ***. Световна война ха-ха.

40

UK

преди 12 години

Каква е тази мания във вас да се радвате че съседите ви имали проблеми и да се надявате че един ден можели да фалират. Защо не погледнете състоянието на България в момента под ръководството на "великият" Герб-на дъното на Европа по всички икономически показатели, първи във всички класации по смъртност и беднотия.

39

Бо

преди 12 години

37-миНе един ден да се върнеш назад, а откакто са ни приели в ЕС сме на дъното, а за това не са виновни герберчетата.

38

Скиахтро До27

преди 12 години

Гърция, ако трябва ще запали не гражданска война, ами СВЕТОВНА, за да си защити правата! Ние не сме като вас нихилизирани роби и мижитурки! Оправете ваща *** първо, тогава говорете!

37

Анонимен

преди 12 години

абе да фалират даеба византийците