187

Анонимен

преди 12 години

И сега с колко процента ще намалеят цените на лекарствата? По това ще съдим има ли ефект от изритването на замминистърката.

186

Анонимен

преди 12 години

239, че той тъкмо това прави. Най-отвратителните от най-отвратителните не ги е пипнал и няма да го направи. Виж за някакви 10 000 (Които и без това са само предтекст) - веднага.

185

Анонимен

преди 12 години

Мачкай Боико! Които краде на ***!

184

Бойчо

преди 12 години

ББ да изрита себе си!

183

Анонимен

преди 12 години

ФАКТ Е чЕ 90% ОТ РЕКЛАМНИТЕ БЛОКОВЕ СА ЗА ЛЕКАРСТВА БИЛИ ТЕ НА СОФАРМА ИЛИ НА БИОСЕТ.....КОЕТО ИДВА ЗА ДА РЕчЕ чЕ ПРАВИТЕЛСТВОТО ЗНАЕ МНОГО ДОБРЕ ЗА ОГРОМНА ФАРМАЦЕФТИчНА МАФИЯ И СИ ТРАЕ ЗАщОТО ТЯ ГО ЗАХРАНВА... ВСИчКО ДРУГО Е ПРАХ В ОчИТЕ НА ХОРАТА

182

Гражданин

преди 12 години

Тези гъзолизачески медии за пореден път правят изцепка с употребата на глаголи - 'изрита', 'изхвърли', 'метна' и т.н. Нямам никаква причина да харесвам другаря Боко Тиквата, но не е необходимо медиите чак дотам да сервилничат, че да подражават на селташкия му речник, уж за да популяризират подобни начини на изказване. Така по-скоро му правят мечешка услуга и допълнително го резилят пред хората.

181

Анонимен

преди 12 години

Това няма как да е случайно, още повече че точно този месец се решават много от лекарствените въпроси, договори и т.н.Усещате ли накъде духа вятърът? Пациентите ПАК ще останат за неопределено време без лекарства и точно това е целта - отново да се спестят пари

180

марко-1

преди 12 години

И кой ги назначава тези кадри? Той! Сега един, послед друг и така в игри и закачки минал мандата! А работа кога? А някакъв напредък? Те гафят аз ги уволнявам! Голям келепир за данъкоплатеца, няма що!

179

Анонимен

преди 12 години

Софарма са направили пълен кръг- производство, дистрибуция и аптеки и всичко това със заобикаляне на закона(ниска цена)! Същото нещо е направил и Марешки и няколко други по-къси верижки!

178

до 227

преди 12 години

Не е точно така. Това е държавна политика- лекарствата да са по-скъпи в БГ.

177

Екатерина

преди 12 години

Пълни глупости. Ще му се на някой да събори Софарма и Донев и е намерил правилните хора, за да им плати да го направят. В България, за съжаление, всеки успял човек задължително се приравнява с престъпник. *** и завистлив народ

176

$

преди 12 години

225 , може ТВ7 да са ***, но това не променя по никакъв начин факта, че БГ лекарства се продават в пъти по-евтино в Турция и други държави.И знаеш ли защо е така? Защото в БГ търпеливият и беден народ позволява това да се случи, вместо да вземе нещата в свои ръце....

175

Д-ра

преди 12 години

-Калинке, калинке де така?-Отивам при Бойко да работя, че много калинки така си уредиха живота!Как беше израза ние ги хващаме вие ги пускате. А Бойко ги назначава и после се прави на герой като ги уволнява. А сега ми кажете след като той ги назначава не носи ли отговорност за провала им? Или следващият министър ще го вземе от околовръсното тя поне ще е широка специалистка не като Калинките минали през кабинета за три години? Колко станаха 6, 8?

174

$

преди 12 години

208 , какъв ти е коментара за три пъти по-евтините лекарства в Турция? Или и това е по вина на ТВ7. По- голяма мафия от лекарствената НЯМА. А когато монополисти като О.Донев, имат и медийна група, хората стават марионетки в ръцете на гадните ***.

173

миро

преди 12 години

е за това съм за герб,защото няма прошка,който краде си отива

172

екатерина

преди 12 години

Бойко Борисов определено си знае работата , но няма да е зле и да елиминира голямото чудовище Огнян Донев

171

Анонимен

преди 12 години

Червените злобари вече са получили жлъчна криза!!! Сега Позитано ще ги организира да започнат да заливат с помия правителството!!! Донев и Доневци досега са си плащали яко на предишните правителства за лекарствения октопод и сега на червените крадци ще им секнат много комисионни! Много народ ще изреве на умряло! Включително и бялата мафия, която без огромен комисион не вкарва нито едно лекарство по болниците!

170

към 215

преди 12 години

Нешева имах предвид

169

SAVCHO1950gdg

преди 12 години

ГНУСНА РАБОТА ГОСПОДА БАНДИТИ ОТ ДЪРЖАВНАТА И ФАРМАЦЕФТИЧНАТА МАФИИ, ДВЕ ЛИЦА НА ЕДНА И СЪЩА МОНЕТА !!ЕДНАТА НЕ СЕ ОТЧЕТЕ НА ДРУГАТА И СЕ СЯДОХА, КАТО ДИВИ ЖИВОТНИ !!!А И ДВЕТЕ ГИ СЪЗДАДЕ ДОН БОКИКИО В ПРЕДИШНИЯТ И СЕГАШНИЯТ СИ ВИД !!!

168

Анонимен

преди 12 години

И аз се питам как все ТВ7 прави тези разобличаващи разкрития реабилитиращи издънките на властта. Те разобличиха милионерите-зърнопроизводители, те разкриха какви долни типове са Начкови, те сега доказват каква невинна жертва е Начева. Нямам съмнение в съществуеването на фармацевтична мафия и сигурно и тая е оклепана до ушите но тенденциозността в разсследващата журналистика на тази телевизия мирише на гнило