215

възпитан пушач

преди 12 години

Нема какво да се абите. Не разбрахте ли, че в България само пушачите имат права?Не се "абете" ти и подобните ти с тая тънка манипулацийка. не са пушачите тези, които истерично, със садистично удоволствие и с плама на инквизитор искат да наложат волята си на "отсрещната" група. Никой пушач не е скочил да забранява непушачеството или да принуждава непушещите да пропушват. Употребете обществената си енергия за намиране на компромис и взаимоприемливо съществуване, не за подтисничество.

214

Пушач

преди 12 години

Значи, не ви пречи, че дишате на спирката газовете от старите рейсове, но ви пречим ние? Сега, когато заведенията са разделени на пушачи и непушачи и всички бяха доволни, защо пак ви пречим? Ако трябва нещо да направите, то това е да пазите децата си, защото всяко второ е с цигара в уста! Плюс това, ние не сме виновни, че контролните органи не си вършат работата. И на мен не ми е приятно когато маршруткаджията пуши! Ако имаше контрол и в сегашното положение всичко щеше да е наред!

213

възпитан пушач

преди 12 години

шегата настрана, защото това което се случва е изключително опасно. Налагането на контрол под формата на наказания и забрани за все по-дребни и по-дребни аспекти от ежедневието ни води неотклонимо към гнусна антиутопия. Днес са пушачите, утре ще е друга група, а накрая? Обществото се кондиционира да възприма всякакви видове забрани и лесно да дава избора си на външни фактори.Постилате с добри намерения един извънредно опасен път.

212

Анонимен

преди 12 години

Исторически факт е,че един от най-отявлениете противници на тютюнопушенето е А.Хитлер :) по ирония на съдбата, е воювал срешу трима отявлени пушачи :)е ние всички знаем, кой в конкретния случай е бил меко казано луд :) и кой е живял по-дълго :)

211

Анонимен

преди 12 години

230, разкажи някоЙ случка и с куче, което се е изакало до пейката и ти е провалило отдиха сред природата. Не вярвам, че само пушачите ти пречат, има и други.

210

Анонимен

преди 12 години

Нали знаете градацията:Нагъл, по-нагъл, най-нагъл, пушач

209

Анонимен

преди 12 години

Вчреа някакъв *** се пльосна на съседната пейка и заплаи някаква отвратителна цигара. Вятърът духаше към мен и се наложи всичките хора от две-три пейки да станем и да се махнем - деца, майки и т.н. Оня изобщо и не си помисли, че може и да пречи. Сигурно сега пише по форумите и се възмущава, че му отнемали парвото с цигарата си да гони хората.

208

Анонимен

преди 12 години

Ей богу, не вярвах, че никотина така може да промие мозъците на пушачите!Те горките даже не схващат за какво става дума, което не им пречи да се перчат колко са велики.

207

***

преди 12 години

Няколко дни по-рано пак гледам - млад мъж, представител на въпросните граждански организации. Върнал се от чужбина да ни налее малко акъл - промитак отвсякъде. Какво ти пречи, питат го, че ще седя на пейка на 5-6 метра от теб и ще си пуша? - ми, не ми пречи, вика, ама те всичките пейки заети от пушачите. Перко абсолютен. Не са от пушачите заети, ами от бабите и дядовците. Да вземем да забраним бабите и дядовците, че да има място за него.

206

велизар

преди 12 години

изселете ни от държавата,дишайте си промишления смог и газовете от колите,те са далеч по-здравословни!

205

Анонимен

преди 12 години

Пушачи, що не вземете да ни разстреляте публично?Какво ни мъчите като ни тровите постепенно?

204

Анонимен

преди 12 години

Като чета тук форума, не видях нито един разумен довод от страна на пушачите. Нещо много са се сдухали горките. Що не вземете да се полекувате, белким ви се изчисти мозъчето от отровата дето я сеете навсякъде.

203

искра

преди 12 години

знаете ли какво,ще не вземете да ни разстреляте публично??пушачите де,нали толкова ви пречим?

202

Анонимен

преди 12 години

Нема какво да се абите. Не разбрахте ли, че в България само пушачите имат права?

201

***

преди 12 години

Тия непушачи съвсем се сдухаха. Спешно трябва да се проведат изследвания за вредата от неконсумирането на тютюневи продукти. Онзи ден гледам вносителка ли, защитничка ли беше на въпросните предложения - мнооооого зле беше милата, блещи се като караконджул, мига, тикове някакви. Не е на хубаво.

200

до 219

преди 12 години

Също така вредни за околната среда са и различните видове ароматизатори, дезодорантЕ, парфюмЕ, не е лощо да разширим обхвата на въпросния комитет :))Граждански комитет за пълна забрана на скари, барбекюта, ароматизатори, парфюми и дезедоранти :)

199

възпитан пушач

преди 12 години

поправка: въглеводородида не разширяваме темата за откровените ***, които не почистват скарите си след ползване и като ги палнат, целия квартал се осмърдява на стогодишна *** и граниво

198

Анонимен

преди 12 години

В тая държава само непушачите ли имат права?Четейки статията и някои от коментарите се убеждавам в ползата за мозъка от тютюнопушенето.

197

възпитан пушач

преди 12 години

По повод барбекютата: доказано е, че във вкусното почернеличко по кебапчето/наденичката/пържолката има полициклени ароматни въглеводроси, които са силно канцерогенни. Същите се откриват и в дима от скаричиката и в остатъцит от месо по нея.Граждански комитет за забрана на скарите и барбекютата?

196

Анонимен

преди 12 години

Един ще арестува тираджиите щото не са със зимни гуми, друг ще ни вдига тока с 10-15 % заради някакви бонуси на миньорите, трети праща 25 качулати от ГДБОП за 5 кутии цигари без бандерол, четвърти вдига пенсината възраст с 1 година в рамките на месец................. и т.н. и т.н. , а па тия ще ни глобяват що пушиме на открито, ама и на закрито ще ни глобяват :)))