14

Анонимен

преди 12 години

ЩЕ СИ КАЖЕ ПЛЕВНЕЛИЕВ АМА ПОСЛЕ КАРАТИСТА ЩЕ МУ ПРАВИ ПОДСЕЧКИ

13

Анонимен

преди 12 години

Запознат съм с това, че ако една вода е много бистра и няма жаби край нея, значи е отровна. Блатото е живо и щастливо! Една българска констатация успешно определя, кой най много вика, когато нещо е откраднато, което се отнася и за останалите неблагодеяния.

12

Анонимен

преди 12 години

ДО 12 Извинявай ти не сили запознат , нали преди изборите и парламентарните и местните сега комисията каза в кои партии кои са били съпричастни по някакъв начин с ДС . такива от СДС и ДСБ нямаше в останалите имаше. Но това на вас ви минава покрай ушите , дайте да си плампаме като навити пружинки , спокойно блатото си е ваше никой няма да ви го вземе

11

Анонимен

преди 12 години

Вече разбрахме кои са "агентите" на българското ДС, но кога ще разберем всичката политическа *** на кой Господ служи? Стихийно се измъкват от забвение разни ... за да плюят и решават личните си и личностни проблеми. Под удар са предимно институции с национално или "неевропейско" значение. БПЦ, армия, полиция, държавна администрация, синдикати, образование, здравеопазване - това са излишни екстри за робите и колониалната територия! До кога ще търпим този театър с бездарни актьори?

10

Анонимен

преди 12 години

Президента какво отношение да вземе на чужд гръб 100 тояги са малко ))))

9

r2d2

преди 12 години

Мартине, умоляваме те - остави на Костов изказванията и чертането на стратегии! Не ставаш братче, разваляш всичко. Стои кротко около него, гледай и се учи, след 20-ина години може и да прихванеш нещо. Спри вече, достатъчно зулуми направи. И ти като Надето Михаилова, бат Петьо и компания. Не можете да си ги мерите с командира, не ви ли стана ясно това?

8

Анонимен

преди 12 години

Това недоразумение на мъжката природа пак взе думата.

7

Командира

преди 12 години

Някой тлябва да поеме политическата отговолност.

6

Анонимен

преди 12 години

И МаЛтин ДимитЛов си изпълзя от дупката...

5

първо трябва да чуя

преди 12 години

Другарката Плевелиева: За да кажа нещо по случая, първо трябва да чуя, какво е казал другарят Борисов. Все пак и двамата сме били членове на БКП!

4

Драган Лостов

преди 12 години

Малтинчо, здрЪвей!

3

Анонимен

преди 12 години

1000 дка край магистрала "Тракия" са под водата1000 дка обработваеми площи край магистрала "Тракия" са под вода след наводнение. Това съобщиха от община Стралджа. Водата от р. Мочурица е заляла обработваеми ниви край местното село Воденичене. Направеният земен насип се оказва с малка височина, дигата е скъсана и в продължение на две денонощия водите на Мочурица се разливат в района, съобщи пресаташето на община Страджа Надя Жечева.Миналата седмица пък заради обилните валежи придойде река Мараш, която също скъса дига и заля площи край магистралата. Около километър от трасето на магистрала "Тракия" все още е под вода. Специална комисия от "Напоителни системи", Областна дирекция "Земеделие", Противопожарна защита и община Стралджа прави огледи на място.

2

Жоро-бг

преди 12 години

Кривогледия сектант пак е ял нещо развалено!!!Защо не припомни неговия кандидат за президент колко гласа получи !?1-2% !??!? хъхъхъхъхъ

1

HAJDE

преди 12 години

Давайте г-н пресидент!