7

Анонимен

преди 12 години

4-ти, и това ще им изяде главите....повервай ми :)

6

лулу

преди 12 години

"Това беше неговата визия, неговата идея, и всичко се фокусираше всичко iPad".Дори не умеете да преписвате/превеждате, тръгнали да ми се правят на новинари!

5

Ils

преди 12 години

Ако е само за четене на учебници, на кого му е притрябвал IPad. Ама нали гъзарията топли, Apple си стрижат и ще продължават да стрижат овчиците.

4

Анонимен

преди 12 години

Много е тъпо хардуер да бъде ограничаван да ползва само един сайт за съдържание. Така се създава изкуствен монопол, което не е в полза на потребителите и производители на съдържание. Още преди години беше предсказано, че значението на хардера ще намалява за сметка на софтуера/съдържанието.

3

Анонимен

преди 12 години

сигурно ще е куул, ама нещо ми убягва как точно чаветата ще се "вчепетлят", освен от новите възможностти "пред ми го даде и му го взех" и последващия алъш-вериш.а и джобът на масово бедния българин едва ли ще е интерактивно ориентиран в следващите няколко години. Било то и за електронни учебници!

2

IT Pro

преди 12 години

Kindle-то е около $100, iPad е няколко пъти повече. Но в крайна сметка и едното, и другото вършат една и съща работа - борбата е кой ще взима комисионните за продажбата на учебниците.

1

Анонимен

преди 12 години

че киндълчетата не вършат ли същата работа