198

волен

преди 12 години

тоя Чукалов само като му видиш фамилията и ти става ясно че е *** на ***,фамилията му е турска,едно време бея е чукал дядо му по главата ,за да му покаже колко е *** и ,така чукал,чукал,чукал и накрая българите започнали да му викат Чукалов,демек,от минали времена са си прости и *** селяни.

197

222,

преди 12 години

Няма значение какво са поискали, за да доставят удоволствие на такива като теб. Важното е какво са постигнали, а то е нищо, освен изяждането на партийните субсидии. Трябва да ви е срам, че ви третират като ***, защото подобни "искания" са адресирани единствено към вас. Дори и *** като Сидеров е наясно, че не би могло да се въведе смъртно наказание в членка на ЕС.

196

mao_dze_dun

преди 12 години

Господи, ела да си събереш вересиите...

195

Кръстоносец

преди 12 години

До всички ***,които плюят по Сидеров : Утре като ви бият и убиват *** няма да ви е толкова весело ! *** барони вече са на свобода . Сидеров и АТАКА са единствените,които поискаха приемането на смъртно наказание за бандюгите и сформирането на доброволни отряди с/у *** престъпност .Какъв вятър ми говорите за сина му,леля му.Жалки сте.

194

Анонимен

преди 12 години

Използва се и при имена или по-скоро фамилия.

193

до 219 от учителя фр

преди 12 години

Да ти поясня, че DU е "на" , но когато става въпрос за неодушевен предмет и е членувано , т.е. DU е съставено от DE + LE = DU, а Сидеров е име и не се членува, за това е DE.Разбра ли ???

192

Анонимен

преди 12 години

Като си учител по френски е редно и да знаеш че DU = НА... господин Учителю.

191

учител по френски

преди 12 години

Заглавието, на който му е хрумнало да го пише на френски, е неправилно - не се изхвърляйте, като не знаете езика - не е "Cirque DU Siderov", а трябва да е "Cirque DE Siderov".УЧЕТЕ преди да пишете !

190

банкер

преди 12 години

Мистър " Дай ми парите ". Сидеров - психопат, лъжец, пигмей.

189

Анонимен

преди 12 години

Въртогъзите дупетати, последователи на палавата Янка!*** до *** Майно льо, а ние чакаме в България да просветне ...Но с такива *** - нивгаш!

188

ТАНКИСТ

преди 12 години

СИДЕРОВ Е ПО НИСЪК И ОТ ТРЕВАТА ! :) А СЛЕД ВРЕМЕ ДАНО ДА ГО СЪДЯТ ЗАДЕТО ИЗЛЪГА БЪЛГАРСКИЯ НАРОД

187

Анонимен

преди 12 години

"Хитрата сврака с двата крака" е казал народът. Както е тръгнало, Сидеров ще приключи политическата си кариера без ни лев за черни дни, сал с едните спомени за имоти в чужбина, изобилни вечери и млада любовница. Ама каквото човек сам си направи, дори и Бойко Борисов не може да му причини.

186

ахмак

преди 12 години

Абе хора, опомнете се: Може ли човек който е сменял политическата си принадлежност 1-2 пъти, който уреди доведения си син за евродепутат, освен него взе и Слави Бинев, състудентите на сина му - депутати в НС, човек който взе сричаща водеща за да я вкара в парламента, и сега се моли на премиера да му дадат едни пари които ние с кръв и пот плащаме на държавата и вие да гласувате за него... опомнете се моля ви. Много ви се моля. Гласувайте догодина за който искате, но мислете с главата си.

185

angel

преди 12 години

Маските падат.

184

шшшш

преди 12 години

Тия всичките са луди. Само за пари са в парламента. Да си ходят, а занапред да избираме не повече от 100 депутати. Нали отвсякъде съкращават, за икономии. Тия са най-големите прахосници.

183

Анонимен

преди 12 години

Луд умора няма!Няма ли кой да го прибере този, че и Костов,Станишев и Доган?И накрая за да не са самотни и Първанов.

182

Долу ДПС

преди 12 години

Още заглавието личи че автора на тази статия е гнусна турска ***

181

Анонимен

преди 12 години

За първи път виждам да се плюе толкова МНОГО по партията която отказа да направи коалиция с която и да е партия. Става дума за много пари ама много

180

мноо ва молъ

преди 12 години

мола ва става въпрос за пара, другото е кат стихотворенирто на ботев /патриот/ кой не го е чел не шъ раязбере, ама дайте парата щот ний сме кат вас, за парата, имали пара шъ са разбираме , нямали айда кой от къдет е избиран, а кучетата вият ли за пържоли в тия студени дни в които май левски беше обесен щот един българин бил заспал после и гласувал. ////////// от мен толкоз да живейй свободна българия и дан верваме на глупости..

179

Анонимен

преди 12 години

Каквото и да ти приказват, знай, че става въпрос за пари.