17

thaddeus

преди 12 години

@MickeyХаедуерно е различен от 4, не трябва да се отрича това. Не е нужно да си богат за да имаш ифон, все пак има лизинги, има планове... защо в България се счита за социален статус...

16

16

преди 12 години

16, 1. Не трябва да си богат за да си купиш iPhone, трябва да си технически неграмотен :) 2. Китай е голям и дори половин процент да са глупаците, пак са милиони и са достатъчно да направят дълги опашки пред магазините на Сектата :) 3. Това е жалка ПР акция на шефчетата на Сектата, която цели да покаже, че все още се намират *** да купуват остарял хардуер на тройна цена само заради знака с ябълчицата :)

15

36

преди 12 години

Айде сега пак плюйте по Iphone, сигурно толкова много (богати) хора са много глупави щом искат Iphone.

14

Аз

преди 12 години

И в България хората се побъркаха. Като видя някой *** с дрехи за 50 лева и телефон за над 1000 лева се чудя да плача или да се смея.

13

Анонимен

преди 12 години

Боже скрили са го!!!!

12

Mickey

преди 12 години

Apple, стават все по-смешни и по-жалки с тарикатлъците си и театрото си:) Като вече са безсилни за истинска конкуренция(вижте iphone 4S , 16 месеца след iphone 4)За зомбитата вече е ясно:) А "експертните" "технологични" сайтове са друго нещо- те разчитат на "маркетинговия" бюджет на Епъл

11

Жоро-бг

преди 12 години

Хахаха китайците ги произвеждат тези телефони за 5 долара на ден и последни китайците ги получават на пазара.... хахах голяма ***.....А иначе койго си кпува Ай-*** сам си е виновен. Аз от моя HTC Sensation съм много доволен и никога не бих си купил ай-***....

10

Mickey

преди 12 години

Do 6"Що ли пък не се редят така и за супер по-добрите телефони на Самсунг, които са и два пъти по-евтини"Пиле, не разбираш ли че това е зомаджийско шоу, режисирано от Епъл(с куфарчета, като на "експертните" сайтове))Същото бе и в САЩ а пък на следващия ден НИКОЙ НЯМАШЕ!А моделите на Самсунг, които видяха сметката на ийфончето, са ТОЧНО В СЪЩЯ ЦЕНОВИ КЛАС! Епъл се оср....а тотално, - (16 месеца след пускането на четворката, пуснаха СЪЩИЯ ТЕЛЕФОН) и сега не им остава нищо друго освен ШОУТО.

9

Анонимен

преди 12 години

Клонингите атакуват! :)

8

t-rock

преди 12 години

Тия не са добре. Какво робуват на некъв телефон...

7

Анонимен

преди 12 години

Тея китайци и те се смахнаха. За какво им е айфонЯ, че то на всеки от чакащите някой близък роднина или го сглобява, или произвежда частите за него или просто има свой гараж с чудесна реплика?! Тук се чака така за детска градина и се постига същия резултат - гонят те и затварят градината. Викам да направим един бартер. Тук сме високоцивилизовани европейци и сме бъкани с айфони, онея пък имат детски градини. Продавам айфон срещу възможността дедето да посещава китайска детска градина.

6

Анонимен

преди 12 години

както каза - СЕКТА..С какво 4S е по-различен от 4 ?!?С какво изобщо този телефон е по-добър от другите ?! С оръфаната и умираща ОС ?! С готината си камера ?! С супер-мега-гига-ултра яката батерия ?! Сигурно получава факсове от космоса .. само заради това е нали ?

5

Анонимен

преди 12 години

Ей така ще опропастят хубавата комунистическа държава тия алчни капиталисти...

4

Анонимен

преди 12 години

Нещо за Бойко? Или поне за Цецо?

3

Анонимен

преди 12 години

Леле, какви неща доживяхме...

2

БГ

преди 12 години

Егати пръчката как ли пък не бих чакал цяла нощ за тая глупава джаджа..

1

Анонимен

преди 12 години

секта...