42

sevtus

преди 12 години

Брайвик е един от многобройните ***-националисти, който е изключително удобен именно за настоящата система и елити в Зап. Европа. Той е "лястовицата", която да отвлече внимането на средностатистическия, лапащ мухите европеец, поднасяйки му лесно обяснение за неговите социални, политически и икономически проблеми. Буржоазята ги умее тези работи от време оно -когато настъпи криза да канализира гнева на масите в удобната националистическа посока и да отклони вниманието от себе си:)Фашизъм:)

41

ined

преди 12 години

Свобода за Брайвик, българско гражданство и неограничено количество муниции.

40

7

преди 12 години

абе какво го дават тоя *** изчезвай бе ***

39

RR.NN

преди 12 години

BREIVIK E PURVATA LIASTOVIVA KOIATO SE NADIGA SRESHTU MUSLIMANITE KOITO NI ZALIVAT S GADBANATA SI RELIGIA, MANTALITET I OTNOSHENIA. TAZI RELIGIA TREBVA DA SE ZABRABNI SUS ZAKON.KOITO ISKA V EVROPA DA MAHNE BURKITE I SHALVARITE. AKO NE ISKA ARABSKIAT SVET E GOLEM. TAM DA SI HODIAT. IDVAT V EVROPA, NE PRIEMAT EZIKA, RELIGIATA I ZAPOCHVAT DA NALAGAT TEHNATA. VIJTE FRANCE, LONDON, GERMANIA..IMA MESTA SE EDNO SI V LIVAN. I STROIAT DJAMII KATO ZA POSLEDNO. SRESHTU TOVA SE BORI BREIVIK!!!

38

askhole

преди 12 години

Да не би тезхните съдии да са учили в България право или да са карали стаж тук, че са прихванали навиците от нашите псевдосъдии?!!

37

sevtus

преди 12 години

Уникално глупави хора има тук. Че и питат защо "сганта" не си стояла по родните места:). Ами нали ако я няма "сганта" няма да има кой да прави БВП-то на тези страни в момента. В една Англия всички позиции от сервитьори и миячи, през заварчици и шофьори, та до лекари, ай ти-та и инженери се заемат преди всичко от чужденци. Чужденците са тези, които работят, а местните мързелуват.Вярно е, че това създава и проблеми-етнически и политически, но не може да прибираш само позитиви и да щракаш с пръсти;

36

демокраст толерастов

преди 12 години

А бе едно не разбирам!Цялата тая *** що не си стои по родните страни,ами се навира по белите държави,развява си исляма и се бърка в живота на хората!?Да си оправят собствените държави и там да живеят!Аман от "модерни европейци",дето умират да се интегрират с арабески и ***!!!

35

Анонимен

преди 12 години

Най-бомбастичното му интервю се очаква да е за АЛ ДЖАЗИРА , ако му позволят да използва някои помощни средства .... като изкуствена тор !

34

ринго

преди 12 години

тоя *** не осъзнава какво е направил а сега и трибуна ще му дадат разните драскачи.Ако не е прелятата кръв от емигрантите в норвежка нация генетичните израждания досега щяха да ги превърнат в нация на *** а не в нация на арийци за каквато претендира Брайвик.Генофонда на скандинавците е изключително обременен близките бракове в миналото пък и сега ги довършват.

33

Анонимен

преди 12 години

Андерш Брайвик е избил ***,които по традиция с чужди пари са си правили купонче,а не е влязъл в училище или детска градина да избива невини деца!Мислете малко дали е луд!

32

Дядо Петър

преди 12 години

Голяма радост!За журналистическата пасмина от ЛЕШОЯДИ И МАРОДЕРИ.

31

иоп

преди 12 години

Ало хора! Още ли има тук неразбрали защо Брайвик изби толкова хора!Човекът не е луд. След като години наред се е опитвал да направи нещо и да спре заливането на страната му с АРАБИ,след като многократно се е опитвал с нормални политически средства да направи нещо накрая е стигнал до извода,че това е единственият начин.Не,че го оправдавам,не е това начина, но така казано е рабираемо.И отива на АРАБСКИЯ младежки конгрес и избива колкото може повече АРАБИ. А полицията не си дава зор да го спре?

30

Анонимен

преди 12 години

Велик Ариец е Андерш Брайвик!

29

От 21

преди 12 години

Юдео-масоните и *** са и в този сайт!Написах истината и веднага почнаха да реват!Всеки ден ни се поднася фалшиви герои свързани с *** и ***!Буш,Обама,Путин,Меркел,Блеър,Саркози дори вечния Ким,които убива,а сега и синът му всеки ден севернкорейския народ,а Адолф Хитлер и Брайвик са злодеите!Е нали знаете,че победителите пишат историята,а не победените!Обаче повечето вярвате,че всичко,което хвърчи се яде-телевизия,радио,интернет,вестници,книги,учебници,все е пълно с фалшиви герои!

28

хххл

преди 12 години

Във всяка *** махала по един такъв герой. Оръжието и боеприпасите подарък.

27

Анонимен

преди 12 години

И аз не харесвам марксисти, ама да ги избиеш не е начинът...

26

@21

преди 12 години

"че еврейската манипулация ни залива всеки ден по всякакъв начин да отрече един велик човек като Адолф Хитлер,които е имал за цел да прочисти,ако не света то поне Европа от *** като евреи,***,хомосексуалисти и ***!"Такива простаци като теб служат само и единствено на юдео-масоните както ги наричаш. Чул ли си нещо за ревизионистите - професори историци ор цяла Европа които преразглеждат историята. Според ревизионистите Хитлер никога не е правил прочистванеи и това са само митове за демонизиране на загубилите войната. Според ревизионистите няма нито едно доказателство за прочистване. Отговор на техните твърдения засега няма от официалните историците - просто мулчат по въпроса, но затова пък в почти цяла Европа преразглеждането на историята се наказва със затвор и скоро такъв закон ще се въведе в България.

25

до 21

преди 12 години

Ей, ***, за такова нещо в нормална, цивилизовна държава щеше да влезеш в затвора!!! *** - щял да ми "лайк"-ва Хитлер. Изчадие си и ти като него!!!

24

ахмед

преди 12 години

Така както ни мразите, скоро ще ни молите за избавление от *** ви събратя. Така че, внимавайте какво си пожелавате кухи кратуни

23

Дедка

преди 12 години

Светът, в който живеем е много сбъркан. Как е възможно някакви прихопати да стават медийни звезди и да им се обръща толкова много внимание, че и някакви хора да ги интересува какво имат да кажат?!? С тези права на човека минахме всякакви граници. Затова извращенията и психарията ще стават все повече и повече. Друго си е било едно време - някой е вреден за обществото - пребиват го публично с камъни, оставят му някъде главата за назидание на другите и това е.