98

Анонимен

преди 12 години

Хихи, хайдук Сидер какъв луд поглед има, не е истина просто. :)) Страхотен циркаджия е този, нещо като ядосан по-инфантилен вариант на Жорж. Обаче дано да си плати скоро задето се подигра със светите идеали на милиони родолюбци и патриоти- на истинските националисти, и ги използва да се налапа! *** с ***...

97

Анонимен

преди 12 години

Ако през 2009 та си подкрепял Боко, значи си бил наивник, ако го подкрепяш сега-значи си много ***!...

96

Анонимен

преди 12 години

Волен се е сетил.Наивник.Тиквата му разби семейната му партийка, както СДС и РЗС! Комунизма се завърна в лицето на герберите-*** и техните слуги, а болният Волен ги подкрепяше слугински, докато го изпързаляха.

95

Анонимен

преди 12 години

"Докато Цачева го призоваваше да напусне НС му отговори с перифраза на Чърчил (всъщност думите са на Джордж Бърнард Шоу - бел. ред.): "Ако на 20 години не си бил член на БКП, значи нямаш сърце, ако на 30 все още си - тогава е друго"__Всъщност Бърнард Шоу е казал малко по други неща и е имал пред вид съвсем друго нещо :) но за полуграмотните партиици от ГЕРБ това видимо е без особенно значение :)

94

До 96

преди 12 години

България се пише с главна буква неграмотен гербер.

93

до 96

преди 12 години

В далечната 1974г. Гърция/Кипър/също беше в НАТО но някои хора може би си спомнят какво стана?? За последното изречение може ди си прав!!!

92

изтребител

преди 12 години

И какво като минават над българия турските изтребители? Нали сме в НАТО? Ако си мислите, че имаме алтернатива на това да им позволим да минават, грешите. Турците имат 7мата по численост армия в света. Имат такива военни ресурси, че с нашите 2 ръждясали МиГ-а не можем да ги спрем. Ако искаха да ни нападнат, да са ни заличили от картата вече.

91

Анонимен

преди 12 години

Е,пиле шарено,сега какво?Ще си подобряваш рейтинга ли?След двете години когато подкрепяше"безрезервно" ГЕРБ?Така...Посипи си главата с пепел,извини се на своите съпартийци и многото си бивши симпатизанти,които те настаниха в депутатското кресло с надеждата ,че ще защитаваш интересите на хората...Това бе един от предизборните принципи на АТАКА!Е,в крайна сметка се оказа,че наистина са само предизборно-лъжливи принципи!Но аз помня и клетвата,която излезе от устата ти,че ако измениш на клетвата...

90

Nacionalista

преди 12 години

Koy e tozi sideroglu, az nema da zneam zi nego gde e tozi smuhlu, ka turski iztrebiteli sa vingi bili nad glavite ni?????

89

adolf

преди 12 години

Ще уволня боико борисоф

88

Расист

преди 12 години

Адолф ХитлерНай-великия диктатор на всички времена!

87

Расист

преди 12 години

14/88

86

Расист

преди 12 години

Подкрепям напълно Волен!Волен президент!

85

Расист

преди 12 години

Атака победа!Смърт за комунисти,гейове,наркомани ,имигранти и тем подобни гадове !

84

ku

преди 12 години

ur

83

гиго

преди 12 години

аз да му изплющя два шамара на тоя *** да видя как ше скача като изгорен петелдеба и мишока смотан

82

ПИТАНКО!

преди 12 години

Волен може да е недоволен но е прав..Не го подкрепям и той е предател и прибра оня архонта в партията си предаде идеята..Това със самолетите е върха..Приветствам всички които гласувахте за Боко и компания браво на вас добре ни подредихте с правилния си избор "спасихте България".Вместо за 2 години райска градина турско нашествие!Просто чудесно нали..?

81

Анонимен

преди 12 години

Г-н Сидеров, защо не оставихте Цветанов да се доизкаже кой беше виновен за случая Баня баши? Защото знаехте, че Цветанов шеше да каже кой е дал пари на онези скинари да се збият пред джамията! Ама двама отцепнити от АТАКА го казаха пред БТВ и това бяхте Вие Г-н Сидеров! Вие сте платили на скинарите!

80

коментирайте гербери

преди 12 години

защо дадохте небето на турците. Продажници мрусни, ако во види Левски ще се обърне в земята

79

при тез е тъй

преди 12 години

дето се вика "скочил на по-малкият глиган"