60

смок

преди 12 години

Предсмъртно ритане на Гоце?

59

кур за герб

преди 12 години

Еваларка на Първанов.. друго няма кво да се каже.. а вие си подкрепяйте ГЕРБ и си им робувайте до гроб

58

Анонимен

преди 12 години

Точно така, браво на Гоце, да не е като Плевньо некъв послушко дето квото каже Вожда, това изпълнява.

57

до George1

преди 12 години

George1, а има ли страна дето министър-председателя да е мутра, да ръси простотии, да ги излага, а вътрешен министър да е вифаджия. Айде гледай си в паничката, че да не ти ги изреждам и останалите, гербераст ***!

56

Данчо

преди 12 години

ХА-ХА ПЪРВАНКАТА ЩЕ ИМ ГО ХАКНЕ НА ГЕРБ КАТО ЗА ПОСЛЕДНО.

55

Анонимен

преди 12 години

На 26 септември в Катуница Борисов и Първанов напомниха, че са едно политическо тяло с две лица: дългогодишни членове на БКП и трайно свързани с ДС, политически синове на Тодор Живков и правешкото политическо котило, храненици и лобисти на "Лукойл". По всичко личи, че истинският им господар Валентин Златев им е разпоредил рязко да скъсят фалшивата дистанция с типична българо-съветска прегръдка.

54

George1

преди 12 години

Няма такова чудо никаде по света,доностник да е президент.Отврат и безхаберие излъчва тоя ***.***

53

До 49

преди 12 години

Повече от сигурен съм,че другарите ти от БСП,ако бяха на власт,щяха да предприемат подобни реформи в пенсионната система и то не защото се предприема в почти всички европейски страни,а защото е НЕОБХОДИМА.Сега са против,за да се опитат с популизъм да съберат малко актив и повишат ниския си рейтинг.За това е и парата и врявата.

52

чарли

преди 12 години

Анонимен много си *** !

51

George1

преди 12 години

Страхотна снимка: Три червени ***,решени да пречат до последно.Не на комунизма.

50

Анонимен

преди 12 години

Скоро ще излезе НАРЪЧНИКА на гоце..."Как човек се трансформира от КОМУНИСТ в СОЦИАЛИСТ"

49

rumen221

преди 12 години

БОКО,В наше село, когато някой се жени го питат :- Имаш ли инструмент, да оправиш булката- Та така като го надървиш и вземеш властта трябва да можеш и да оправиш булката, а не да викаш, че някой е трябвало да ти я е управил преди 20 годиниЗАТОВА КАЗВАМ Ето това е булката която трябва да оправиш:- Качването на възрастта за пенсиониране при днешната продължителност на живота и състоянието на здравеопазването не е реформа, е ГЕНОЦИД УПРАЖНЯВАН, ЧРЕЗ ЗЛОУПОТРЕБА С ВЛАСТ!!!РЕФОРМА, е отсяването на сеното от плявата, ЗАЩОТО ДЪРЖАВАТА, ТОВА НЕ СА САМО РАБОТЕЩИТЕ !!!1. Работещите гражданите сме се обединили (съгласно Чл.12 от Конституцията) в чиста Солидарна пенсионна система, подпомагана от Общата капиталова система Сребърен фонд- ТОВА Е ВЗАИМНО ОСИГУРЯВАНЕ САМО МЕЖДУ РАБОТЕЩИТЕ!2. Държавата ТРЯБВА незабавно да си поеме задълженията по Чл.51 от К-ята и спре да плаща от парите за пенсии социалните помощи, КОИТО НЕ СА ПЕНСИИ ЗА СТАЖ И ВЪЗРАСТ!!! Йезуитски наречени:- Вдовишките социални добавки, Добавки за възраст, Социални пенсии, Президентски пенсии и други подобни плащания- ТОВА ПО КОНСТИТУЦИЯ Е СОЦИАЛНО ЗАДЪЛЖЕНИЕ НА ДЪРЖАВАТА!!3. Здравното взаимно осигуряване за инвалидност, наречено ЗЛОУМИШЛЕНО - Инвалидни пенсии, съгласно Чл.52 от К-ята, ТРЯБВА да се плаща от Здравните осигуровки- ТОВА ПО КОНСТИТУЦИЯ Е ЗДРАВНО ВЗАИМНО ОСИГУРЯВАНЕ, подпомагано от Държавата!!!4. Максималния размер на СОЦИАЛНИТЕ ПОМОЩИ, задължително ТРЯБВА да е под размера на минималната пенсия от 136лв, КОЯТО Е ДОХОД ОТ ЧЕСТЕН ТРУД- ТОВА Е СОЦИАЛНА СПРАВЕДЛИВОСТ5. Съгласно Чл.60 от К-ята, РАЗЛИЧНОТО ДАНЪЧНО ОБЛАГАНЕ, И ТАВАНИТЕ за облагане и осигуряване са ПРОТИВОКОНСТИТУЦИОННИ ОБЛАГАНЕ (сега ДАНЪК ДИВИДЕНТ е само 5%, а искат да го намалят на 1%...!)!!!- ЕТО ТОВА Е РАЗЛИКАТА, МЕЖДУ ДЯНКОВИТЕ КОМУНИСТИЧЕСКИ ДИВАЩИНИ И МОЕТО РАЗБИРАНЕ ЗА РЕФОРМИ???- БОКО, ЩОМ НЕ ИСКАШ С ТЕБ ЩЕ ГИ НАПРАВИМ И БЕЗ ТЕБ!!!

48

САМО ГЕРБ

преди 12 години

КОЙТО Е ПРОТИВ ГЕРБ Е ГЛУПАВ КОМУНИСТ!

47

Анонимен

преди 12 години

Прости гербави платени ***, лижете, лижете на Боце г***за. Работете докато ***, щом искате всяка година да ви вдигат възрастта и стажа за пенсиониране!

46

Dedo Petko

преди 12 години

ayde kmet na Sirishtnik

45

ГЕРБер

преди 12 години

Въпрос на време е ГЕРБ да прегласуват отново закона.Само ще изгубим това време, но кой се вълнува от това?;)

44

Анонимен

преди 12 години

Откога вече Комунистите мислят

43

taka

преди 12 години

Tozi nqma li da se maha da si sqda roskata ve4e na stola.

42

Анонимен

преди 12 години

На снимката:ТРИ ДС ЧЕНГЕТА...СЕ ПРАВЯТ НА ДЕМОКРАТИ....

41

bg

преди 12 години

tova 6te e poslednoto mu veto ,,,,,,,,,,,gorko my mom4eto