27

Българин

преди 12 години

Хора, рано или късно ще ни вдигнат пенсионната възраст !!! И да не стане сега, и отиващият си Първанов да наложи вето, ще върнат законът след Нова година, когато президент вече ще е лакеят на борисов !!!Ще ни товарят още и още, ще ни вдигат и осигурителната тежест и пенсионната възраст, за да плащаме все повече и да работим докато умрем - за да могат да ни крадат парите и да хранят привилегированите касти !!! Търсете в Гугъл "За да не работиш вечно" - блогът в който обмисляме какво да правим !!

26

и кво

преди 12 години

напълно съм съгласна с 18 пък и 4е се изпусне еднин сериал голяма работа пълноценния 4овек е работе6тия

25

бабушко

преди 12 години

Колкото повече остарявам, толкова повече години ми остават до пенсия :) :)

24

ЛЛ = Лудият Ламбо

преди 12 години

Важното е да се делим на "комунисти" и "антикомунисти",за да може по-лесно да ни манипулират и скубятВие не разбрахте ли най-после че в БГ няма комунисти и антикомунисти ?!!Има бедни и богати, роби и робовладелци

23

!!

преди 12 години

Никой ли не разбра,че нито подписите им , нито думите им струват 5 стотинки ?? И това ми били муже и политици, като решите нещо поне си стойте на думата. Защо не публикувате официално кои са големите фирми, които са нередовни платци на осигуровки и осигуряват на минимални заплати? Защотото от близкия ви приятелски кръг.

22

до 18

преди 12 години

"Пенсионната възраст в Чехия сега е 65 години, но има редица възможности за предсрочно приключване на трудовата дейност.Парламентът на Чехия одобри вдигането на пенсионната възраст на 73 години. Преди това обаче ще има дълъг преходен период от 55 години.Децата, които сега стават на 10 години, ще могат да разчитат на пенсия едва след навършване на 71 години. Родените пък през 2012 г. пък ще трябва да се трудят до 73 години" ПЛАТЕН ГАДЕН ПИСАЧ!!!

21

До 19

преди 12 години

Тази песен я слушаме вече 4 години,ех надежди,надежди,напразни надежди да остане отново партията сама и управлява вечно.

20

Анонимен

преди 12 години

18, *** си ТИ!, ***, дано никога не стигнеш възраст за пенсиониране, или стаж да не ти стига , та и ти на 75 да се пенсионираш с 145 лв. ***

19

До 13

преди 12 години

И като се пенсионираш на 60 отиваш да копаш на лозето и така до 80,това можеш,за друга работа си стар.

18

на съд

преди 12 години

Герб трябва да бъде даден под съд за нанесени психически и морален тормоз на всички българи,някой да знае кога ще се пенсионира?Тъкмо уж наближиш годините и хоп в девета глуха,все изменения,все нещо не ти достига,все номера,уж има правила,ама после пак нещо не е така,разтакаване,лазене по нервите,край няма,баста.........

17

чарли

преди 12 години

Изчакайте още една година,някой да е чул нещо за НДСВ така ще бъде и с ГЕРБ.Жалко само,че страда народа а не Светлана Ангерова.За нейна информация при предишното управление ни увеличиха пенсиите няколко пъти.

16

Анонимен

преди 12 години

Аз пък искам на 35. Аре де, намерете пари. *** с ***. В Чехия приеха възраст за мъжете да стане 73 години *** такива!!!

15

Анонимен

преди 12 години

"ние няма да плачем, ще направим реформата" - СНЕЖАНА ДУКОВА. запомнете това име, тя е един от екзекуторите на българската нация! Италианската министърка се разплака, и то при положение, че при тях нещата са в пъти по-добре от тук, дори с проблемите им.

14

norm

преди 12 години

Би ли могъл някой ляв *** да ми обясни по какъв начин увеличението на възрастта за пенсиониране ще разруши принципа на солидарност.Да се намираме на приказки,пък макар и те от глупави,по-глупави.Но това си могат другарите,жалко че има кой да се хваща на глупостите им.

13

Матей

преди 12 години

Да, дянков е за съда в Хага за геноцид срещу българите. Да го изгоним от правителството и от страната, нека ускорим пътуването му към страната на неограничените възможности, а пък там да се вихри колкото си иска стига някой да му позволи, може пък да му се отвори парашута да го пратят в Суринам, Бенин, Сомалия....

12

Анонимен

преди 12 години

М дааааааааааааВисоко "квалицираните" депутатки от ГЕРБ са опонирали "аргоментирано"Хахахахахахахаха

11

Изкуфял

преди 12 години

Искам да се пенсионирам на 60, както беше до преди няколко години.Смятам, че това е пределната възраст, до която един мъж може да извършва адекватно работата си /без значение дали физическа или умствена/ и да не е в тежест на работодател и колеги. Над тази възраст той не би бил пълноценно работоспособен - просто физическа даденост.КОЙТО СМЯТА НЕЩО РАЗЛИЧНО ДА ВЪРВИ НА ......

10

mishoka

преди 12 години

***--------------Svetlana Angelova

9

чичо

преди 12 години

Дянков, идио.т такъв, ти си за съда в Хага след като приключи мандата на ГРОБ! Там трябва да те съдят за геноцид срещу едно цяло население на БГ.За 22 години преход по-некъдърен фин. министър не сме имали!

8

Стоян

преди 12 години

"Дянков слуша......"ще слуша иначе няма да е министър.Големият специалист който в щатите получавал десетки хиляди но дошъл тука за 2000 да работи на ползу роду.Левски и Ботев надминахте бе.Впрочем защо Дянков не каже каква заплата е получавал в банката дето е работил и каква е заплатата на портиера на същата банка и всеки ще прецини какъв специалист е.