107

Подлизурков

преди 12 години

Ега ти подлизурката!Ако министър председателят кажел, той имал право да критикува, той такова, той онакова. Защо не си сложи сам главата на дръвника тази нещастна душица, от подлизурстване направо е гаден.

106

Работник от БДЖ

преди 12 години

Абре тоя Доган маи като разпределяше баницата даваше по малко и но нас да не измрем от глад . А тези от ГРОБ като вземаха баницата освен само за себеси на други не дават със цел да на уморят от глад ,те излязоха по големи БАШИБОЗУЦИ от Доган. Сега като гледам по добре е било целувката на Доган от колкото стрелите на Винету. И се надявам по вече хора които са гласували за Герб да си осъзнаят грешката както си я осъзнах аз.

105

един със СОПА

преди 12 години

ЛОШОТО Е ЧЕ НИЕ ЩЕ КАЖЕМ ПРЕДИ НЕГО.А АКО ТЕ ДОКОПАМЕ КАТО МИНИСТЪР, ЩЕ ИМА БОЛКА ,ГОЛЯМА БОЛКА

104

чарли

преди 12 години

Ако премиера каже сваляй *** ще ги свалиш ли.Според мен ДА !!!

103

Анонимен

преди 12 години

Стига с този "премиер" вече. Стига, защото и той много си повярва и се обожестви, завалията. Ако имаш достойнство хвърляй оставката! Ако пък не, трайкай си и целувай....на Боко!

102

Анонимен

преди 12 години

Тотю да предложи пенсии след 100 години работа ,да го прекара с закон в парламата.ще стане вечен почитен член на всички европейски правителства.нямало пари за пенсии? ами къде са ни парите дето цял живот сме ги внасяли. кой ги открадна? и за по малки суми няма излизане от затвора .при бай тошо за кражба се изчезваше завинаги

101

се

преди 12 години

Кого плашиш бре.Ако си истински мъж не чакай.Не виждаш ли че народа мизерства а твоя водач се прави на доктор по икономика.Много акъл дава на Европа и стана за смях.Не разбирате ли че ако не се сетите за народа ще ви следва съдбата на Кадафито.Сива икономика правите ТОТЬОООО!Затова нямате пари и се чудите ка да скърпите бюджета.

100

отчаяна

преди 12 години

Аз смятам че ще бъде по добре Б.Б. да хвърли оставка за да имат възможност и министрите да си поразмърдат мозъците.Стига Б.Б. да се прави на многознайко.Много е нагъл.

99

Анонимен

преди 12 години

Работя в образованието получавам чист 410лв.Този месец платих за сметки 270лв. За парното още не е пристигнала сметката. Жилщето ми е наследство от родителите.Съпругът ми получава 500 имаме и дете на 5 години. С остатъка от заплатите трябва да изкараме месеца.Кажете ми, не ли за оставка и той и министър председателя, който каза, че 1500Евро са му малко.

98

калей

преди 12 години

бърка Боко в панталона и вади шпек.....въпрос:Е ли юнак Тотю да захапе шпека..или ще викне юнак Миро....та да *** дали е Стара планина или просто стар....

97

никола

преди 12 години

Тотю ами ако каже премиера да се наведеш и да се хванеш за палците,абе тапир ти собствено мнение нямаш ли,ти мъж ли си или овца все някой трябва да каже,все друг да поема отговорности,направил ви е като циркаджийски кученца, седите на два крака и чакате благоволението на циркаджията.

96

Българин

преди 12 години

...простакът борисов един след друг ще изгори всичките си министри (не че те не го заслужават), само и само да се задържи на власт !!!

95

Анонимен

преди 12 години

ми хвърлия бе и без това само глупости правите

94

психо

преди 12 години

Каже ли премиера одупи се-одупвам се.

93

Анонимен

преди 12 години

"Каже ли премиерът, хвърлям оставка! "Това не е мъжка постъпка!Мъжка е , когато сам си подадеш оставката!Мен ще ме е срам да съм министър в това правителство!

92

Анонимен

преди 12 години

Господин Тотю Младенов е почтен и разумен човек .......Министър председателя също ........Медиите обичат да ровчат и да създават проблеми ........то не беше Д-р Ананиев , Не вебе Проф. Ана Мария ,Не беше ли и Цветан Цветанов.........Разбиват екипа му със всички средстваНо Премиера си знае кока и как......

91

справедлив

преди 12 години

До Господин Тотю Младенов Гледах предаването . Премиера каза "Жълт " картон"Не мисля ,че оставка е приемлив вариант.Може би само съкращаване на паразитната структура "бюрата по труда".......и замяната им с иден офис към Дирекция по охрана на труда....с подходящ софтуер и трима протрамисти за област.

90

Детектифф

преди 12 години

Е г-н министре и ние отчитаме, че не си най-черната овца в стадото, ама като са те нарочили...! Ще направиш по-добре ако сам си подадеш оставката, така ти ще си този който зашлевя шамара.

89

разумен

преди 12 години

Господин Премиер ,смятана на министъра на социалните грижи няма да промени нещата към добро ....аналогично на смяна на самото правителство!Разни недобросъвестни медии да не се бъркат в управлението на едно от най- тежките министерства!

88

Анонимен

преди 12 години

бе те само един мъж бог имат,дригите все безполови ***