9

Жоро-бг

преди 12 години

докатор, много си прос брато ужас !

8

поля

преди 12 години

Бе чудя им се на турците що ходят в Германия? Имат си работеща държава. А като се замисля, Германия колко ЕС народи изхранва в момента, ме фаща страх германци да пътуват напред назад..особено към Гърция

7

Жоро-бг

преди 12 години

Ама те тези неонацитата не правят разлика между българи, турци и гърци, една от жертвите е грък. Дори и пред германци не се спират - една убита германка полицайка и осакатен германец полицай. Така че нацисчето по-долу да внимава какво си пожелава, че да не замине, някой ден през някой комин на крематориум, защото някой го мисли за ***.

6

НАЦИОНАЛСОЦИАЛИЗЪМ

преди 12 години

СМЪРТ НА ГРОБ,ТИКВАТА И НЕГОВИТЕ *** ПОСЛЕДОВАТЕЛИ

5

СМЪРТ НА НЕГРИТЕ

преди 12 години

НАЦИОНАЛСОЦИАЛИЗМА ЩЕ СПАСИ СВЕТА...ДА ЖИВЕЕ ФЮРЕРЪТСМЪРТ ЗА ВСИЧКИ ***,ТУРЦИ,ПАКИСТАНЦИ И РАЗНИ ЕМИГРАНТИ С *** КОЖАСМЪРТ НА ВСИЧКИ *** В ЛОНДОН

4

Жоро-бг

преди 12 години

Каква обратна тяга бе, тези са били някакви пълни маргинали и лузъри.... убили са една германка - полицайка, както и са направили инвалид за цял живот друг нейн колега полицай също германец. Да не говорим за обирите на банки и т.н., това са маргинали и престъпници и мястото им е в затвора.

3

gesha

преди 12 години

CHUDELI SE KAK SA IM IZGUBILI SLEDITE MESTNITE VLASTI MI MNOGO PROSTO NIKOGA NESA GI TURSELI

2

ддд

преди 12 години

голяма работа..ще забранили! други ще се появят..збранявайте си на воля,оциганявайте Европата..па после гледайте каква обратна тяга и лавина ще ви удари....Трупайте,трупайте..накрая ще се събори и ще ви помете...винаги така е било и така ще бъде! Божа работа..баланси и чудеса са това,а вий сте дребни поредни лилипутки облечени в огромна власт..но ще се самосъблечете и ще си останете само такива кавито сте-лилипутьовци и лилипутки..АНТИЕВРОПЕЙСКИ !!

1

Анонимен

преди 12 години

Егати, та това е едно от нещата с което Германия е известна.