29

barcelona

преди 12 години

Юрист твърди, че коката не била 9 килограма, а само два?tea nakraq she kajat 4e ne e prenasalbelo

28

Анонимен

преди 12 години

ако ще и едно кило да е, важното е, че е наркотик :(

27

Анонимен

преди 12 години

Когато в Гърция 3 *** техни ченгета изнасилиха българка ,максимума беше ,че консула ни се срещна с неяИ до там с помоща .Сега за кока лав с министри правим .НОСЕТЕ КОКА И НЕ СЕ тревожете ,министъра ще се намеси .На това ли да вярвам .

26

Анонимен

преди 12 години

Не бяха ли открили 2 кг.наркотици в синчето на известен морски генерал-областен на варна?!Синчето излежа ли си присъдата?!

25

Анонимен

преди 12 години

Внимавайте кого изпращате,защото някои известни адвокати са нарочени да търкат наровете на известни затвори по света!

24

гуньо

преди 12 години

Не вярвам за 2 кг дават четири пъти по-ниска присъда.

23

Анонимен

преди 12 години

"Само 2"Чо тищо не е това бре.

22

Бай Григор

преди 12 години

Абе хора ,струва ли си толкова нерви и думи да се хабят заради един наркотрафикант ,ами вижте и ТВ-то и всички следят с голям интерес развоя на събитията.... Ами уловили го с дрога да си лежи ,то разговори ,то камери ...сега ще почнат да ни обясняват какво е закусвал като малък и дали го е бил баща му.... престъпника в пандиза и точка!

21

Анонимен

преди 12 години

ДО 11 Познавам купчина българи загазили точно за запълване на бройката в чужбина НО НИКОГА ВЪНШНО НЕ Е РЕАГИРАЛО ,а и 2ма лежаха в затвори ,единия в Белгия ,другия в Гърция .Чак след години ги ОПРАВДАХА .БЕЗ НАМЕСАТА НА ВЪНШНО БЪлгария с нищо не им помогна ,а българите вечно си мислим ,че такова нещо не може да ни се случи

20

хасан

преди 12 години

Няма значениеееееееееееее, искам нов епизод на 'Хванати зад граница' !!!!!!

19

Анонимен

преди 12 години

Бравоооо БЕЕЕЕ Министърчето Аз години наред се мъчих да получа съдействие от бараката наречена ВЪншно и не се получаваше а ти за 2 кила кока ,чак с министрите говориш .как става това .Кога ще се застъпиш по същия начин за един нормален българин---НИКОГА ГРОБ ли сте ГЕРБ ли сте ,все същите като предишните сте .Има наши и има ВАШИ

18

до 2

преди 12 години

Да разбира се:1)Предимно нисък ителект предразполагащ към стремеж за лесни пари. 2)Невъзможност за професионална реализация след прекратяване на активната състезателна дейност, поради липса на каквито и да било други качества или подготовка.3)Изключително нисък морал.

17

Анонимен

преди 12 години

Защо трябва да го защитават щом е виновен? Какво като е българин или "звезда" ?!?

16

мим

преди 12 години

как ни правят на ***,а ние се радваме.резил,и то какъв да е а ГОЛЯМ РЕЗИЛ.

15

оле затври очички

преди 12 години

ами ако наисина е виновен?някой знае ли кой беше почетен консул на бг в бразилия.аз ще ви сетя-Мишо Бирата.затова си караше колите с дипломатически номера.някакъв коментар?

14

селянин

преди 12 години

С правителствения самолет ли го изпратиха?Илипо магистралата?

13

помнещ

преди 12 години

Синът на Гълъбин Боевски Пол, да бъде преместен в друго училище, реши педагогическият съвет на 18-то столично училище. В петък преди началото на учебните часове Пол Боевски се простреля в класната стая с газов пистолет при игра на руска рулетка. По-късно баща му подаде оставка като член на Столичния общински съвет от партия ГЕРБ. Ръководството на 18-то училище излезе днес и със специална декларация, в която се твърди, че Пол е проблемен ученик, който нееднократно е нарушавал дисциплината

12

Анонимен

преди 12 години

Възможно е наистина да е извадил много лош късмет и да е попаднал на схема за прикриване на нещо много по-голямо. Местните наркопласьори хващат някого за канарче за да отвлече вниманието. Естествено това е само предположение. Аз лично нямам добро мнение за Боевски.

11

Анонимен

преди 12 години

.ТЕЯ КОП**ЕТА В ЮЖНА АМЕРИКА СА НАЙ-КОРУМПИРАНИ.....НЕ ЕДИН ЧОВЕК СА ОПАНДИЗИЛИ ЗА НИЩО,ПРИНЦИПНО В ЦЯЛ СВЯТ ,КЪДЕТО И ДА Е НИКОЙ НЕ ТИ ДАВА ГАРАНЦИЯ ,ЧЕ НЯМА ДА ТЕ ОПАНДИЗЯТ САМО ЗА ДА ЗАПЪЛНИШ ПРОТОКОЛА(ТЕФТЕРА НА УШЕВ)

10

ЩЕ ЩЕ

преди 12 години

Мафията изпраща адвокат , ама с подкрепата на ГЕРБ . От всички тези разправии , най - много на обикновения българин да му увеличат тока с *зелена енергия * и *комбинирано високоефективно производство*. Не е глупост - така пише във фактурите на чез , а иначе цената на тока е 6 стотинки .Ама за адвокати на Мафията се добавят още 12 стотинки , за перки и частни ВЕЦ .