166

асфалт

преди 12 години

Пожарникарят обещава: Всяка вдовица, всеки онкоболен, всеки пенсионер и всяка майка ще получи по килограм асфалт. За да си запълнят дупките в семейния бюджет.

165

пфф

преди 12 години

Каква алтернатива имаме? БСП, ДПС, Атака, ДСБ и там всичките импотентни е ясно , че не могат да бъдат алтернатива! А каква е алтернативата на Боко?! Моля, всички плюещи тук да дават пример за по-добрия вариант, какво ми се пенявчите само, покажете кои стават след като и тоя не ставал! Има ли ставащи хора в тоя народ, защото ми се виждате до един с *** размишления и *** оплаквания! Ние градим тази страна, тя е такава каквито сме ние! Агенти, комунисти, псевдодемократи, готованци.Голям рев значи

164

онкоболните

преди 12 години

Другарят Борисов припомни обаче, че пари в бюджета няма и отбеляза, че от днес трябва да започне естествения подбор - геноцида към най-големите му врагове - онкоболните, майките и пенсионерите.

163

Capo di tutti capi

преди 12 години

Дянков, защо не върнеш на държавата "царските" имоти и не съкратиш мутрите, които пазят ББ от другите мутри? Със спестените милиони ще запълниш дупките в бюджета.

162

дисбалансираният

преди 12 години

Не мога да си представя тотално дисбалансираният Дянков да е в състояние да балансира бюджета!

161

хахаха

преди 12 години

Пичове,не се жалете,вие си го избрахте -гащичките свалете и ......стойката направете-на всички български граждани-честито!!!

160

Чичо Митко

преди 12 години

Я ДА НЕ РЕВЕТЕ!!! ВИЕ СИ ГИ ИЗБРАХТЕ!!!А УМРЕТЕ ОТ ГЛАД СЕГА!!!

159

toqgata

преди 12 години

Този некадърник ни го изпратиха от Грузия и ни го начука по същият начин глад и мизерия и избори по Грузински и ни върна още 20 год. назад.Вече 2.5год. управление и всяка следваща е по зле и зле кои гласува за тези не ми е ясно но няма значение факта си факт такова е полужението явно българина това разбира под европеиски начин на управление,жалко господа демократи ...

158

=-

преди 12 години

Според мен всички обичат Бойко щото той им обяснява че мрази комунистите,и те така чули недочули и те ги мразят,нищо че от 22г демокрация държавни заводи не се строят,магистрали няма(за сега).Но най чудно ми е как пък не си направихте труда да прочетете на Бойко биографията.Че този човек си беше отявлен комунист,вижте му речите от преди 89-та,вижте как се прегръщаше с доган.Вие сте даже по *** и от него,и това си е нормално!

157

Уйович Муйович

преди 12 години

до ЧужденецДа, точно така- в България живеят кучета, които садят картофи и всичките са от герб.

156

до 156

преди 12 години

Да, ама от време на време ги пращат да пасат овце - щото имало нужда от овчари , видиш ли...Я питай какви ги управляват ???

155

до 149

преди 12 години

Би ли ни предупредил какво ни чака, виждам, че си осведомен/или мислещ и като един истински българин ни подготви за идващите бедствия нас *** ***/не информираните. Благодаря предварително!ПС. Също така би ли издал малко повече информация, точно къде ще си пече мазния г*з Масларова с нашите пари тази година, в кой санаториум?

154

Чужденец

преди 12 години

Наистина ли в България живеят кучета, които садят картофи?

153

Анонимен

преди 12 години

И без да казваш тия работи си знаем ... нал ти си ни министАр ... друго не може да се очаква ... откак сте на власт всичките години и полугодия са ни тежки

152

До 146 БГ

преди 12 години

Не всичко е бизнес, приятелю, за наука едно време бизнесмени като теб са дарявали цели университети, имоти и пари. Ако няма наука, някой ден внуците на твоите внуци ще произвеждат само каменни брадви. Така че размърдай си затлъстелия мозък и направи фондация и покани учени от БАН да работят за откриването на лек срещу омраза и ти гарантирам, че за 1 година ще го направят. /нищо лично, не съм учен от БАН :)/

151

До Бг

преди 12 години

БАН произвежда идеи,който държавата трябва да купи.Така както Гърците(мн по злеее от нас)по думите на премиера купиха нашето лекарство за рак,прозиведено от БАН,защото според правителството те са ненужни.И да ви припомня.ГЕМРАМИЯ ИЗНАСЯ МЕРЦЕДЕСИ,НИЕ ЩЕ ИЗНАСЯМЕ ЛЕКАРИ.Затова гасувахте вчера!Затова и заплатата ти никога няма да стане дори като на 'бедния' грък.Да ви е честита победата и да заминавате да копаете картофи!

150

Регулировчик

преди 12 години

При ляв завой се дава предимство на насрещнодвижещите се.

149

Някой

преди 12 години

За правителството- Глупакът има голямо предимство пред образования човек: той винаги е доволен от себе си. Колко правилно го е казал Наполеон.

148

Анонимен

преди 12 години

Тия двамата на снимката правят реклама на бонбонки Мерси. Сигур ще земат по некой лев.

147

Полковник от ДС

преди 12 години

Догодина даже и постна пица няма да ви отпуснат, след като вчера им набутахте цялата власт в ръцете. Бедна ви е фантазията какво ви чака.