29

Анонимен

преди 12 години

razko6na snimka! drugoto ne me interesuva.

28

Аз

преди 12 години

"Теорията на Докучаев не може да бъде потвърдена" - това се нарича хипотеза драги журналисти, не теория!!!

27

Бичкия

преди 12 години

Пак ли Коши бе? Ай сиктир!Въпрос (В): Кой е най-често споменавания мъж в математиката?Отговор(О): Коши!(В): Коя е най-често споменаваната жена в математиката?(О): Майката на Коши!

26

NoMercy

преди 12 години

като се замисля в гейтуеи на фредерик пол същото пишеше. сега остава само да ги нарече хичиянци :)

25

брадваро

преди 12 години

"удължаване на вселената":)) ако се излезе от рамките на астрофизиката.а тая работа за извънземните е смешна.

24

Анонимен

преди 12 години

И ракинята прави чудеса.

23

Анонимен

преди 12 години

Eh tazi wodka, wodka. Prawi 4udesa i mignowenno razkriwa tajnite na wselenata. Dobre 4e ne gowori kato BAN s izwynzemnite, 4e da ni kajat kak da izleznem ot krizata.

22

SirT

преди 12 години

Крият се, защото иначе ще ги добара Дянков и ще им сложи налози на всчико, докато ги унищожи! След това ще мине на следващата цивилизация!

21

KOKO

преди 12 години

ПО ЧЕРНА ДУПКА ОТ БЪЛГАРИЯ ЕДВА ЛИ ИМА...ПО ЧЕРНА И ОТ МЕЧИ Г..З

20

TheMadHatter

преди 12 години

До 18: Да, виждаш думата ТЕОРИЯ и там е проблема слънчице ;]Такива като мене не пият.

19

TheMadHatter

преди 12 години

Като човек който е бил в астрономическите среди доста дълго време, не мога да не задам въпроса: Защо аджеба при цялата необятност от галактики, звезди и планети във Вселената (а нови и нови планети се откриват ежедневно в нашата собствена галактика) на руския ми колега му е притрябвало да търси извънземни точно там където физичните закони не е сигурно дали въобще работят като в останалата част от Вселената? От друга страна ми идва на ум, че може би този неизвестен никумо "учен" търси внимание ;]

18

до 17

преди 12 години

Не виждам в текста думата "хипотеза", освен ако не са я заменили с предположение. Такива сиви мишки като тебе сигурно пият само уиски, но полза никаква.

17

TheMadHatter

преди 12 години

Ама и журналистика ама и чудо...Урок 1 какво е хипотеза: Хипотеза (от старогръцки предположение) е предложено обяснение на дадено явление. В науката хипотеза е твърдение, което трябва да бъде доказано или отхвърлено. Следователно една научна хипотеза трябва да бъде фалсифицируема, т.е. трябва да са възможни експерименти, които биха опровергали хипотезата, ако дадат определен резултат.За да стане една ХИПОТЕЗА ТЕОРИЯ са необходими ДОКАЗАТЕЛСТВА. Спрете им ВОДКАТА на руските "учени" ;]

16

Анонимен

преди 12 години

И науката понякога е убежище за ненормални.

15

Анонимен

преди 12 години

Ако няма предположения и фантазия, няма да има и наука. Науката е непрекъснато търсене и това, което днес изглежда невероятно, след време е обикновена реалност.

14

фен

преди 12 години

One way ticket, one way ticket to the bluuuuuuuuuuues!Поздравявам dnes.bg за научните статии. Дано има повечко. Чел съм, че черните и белите дупки са свързани. Едните поглъщат материя, а другите я изхвърлят.

13

Анонимен

преди 12 години

от там са дошли наще управнициииииииииииииииииии от там мамичката му.Картината се изяснява

12

до 7

преди 12 години

Добре,че са руснаците,та да се говори за полети в космоса. Родоначалникът на космическата ера е Циолковски, който още в края на 19 век пише своя основен труд "Изследване на космическото пространство с помощта на реактивния двигател".Всички крачки на човечеството в космоса са предсказани с голяма точност и са теоретически обосновани от руския учен Константин Циолковски на границата между 19 и 20 век - още когато светът с учудване гледа първите тромави аероплани в небето. И т.н.

11

мангустан

преди 12 години

братушката се е изказа, но пък и вие така сте го превели, че нямам думилюбопитно, поне давайте линк към оригиналанай-любопитно - бих искал да видя теореията на подобно твърдение, защото всеки може да си говори каквото поиска, но как е подкрепена подобна теория ...аз пък казвам, че черните дупки са си черни:) и предлагам да пратим другаря Докучаев да провери, дано стигне 20-30 000 години:)

10

Анонимен

преди 12 години

Какво представлява черната дупка?Отговор:ами нещо като българското здравеопазване.