73

Поскъпване

преди 12 години

Преди малко се върнах от К..фланд. Цените са скочили пак ! Вярно със стотинки, но са нагоре !ГЕРБ да се махат час по-скоро, че ни докараха до просешка тояга !На всичко отгоре манипулират и децата.

72

Анонимен

преди 12 години

Мачкай мутрите и слугите им. Да ги изринем на бунието, където им е мястото.

71

Дилмов

преди 12 години

ТИЯ ОТ ГРОБ И ЖИВИ МЕЧЕТА ДА РАЗДАВАТ ПАК ЩЕ ГРИЗАТ ЗДРАВО ДРЪВЦАТА НА 23!!!ТОЯ ГЛАД ТРЯБВА ДА СВЪРШИ!!

70

Русев

преди 12 години

ГЕРБЕРАСТИИТЕ УСЕТИХА НАЧАЛОТО НА КРАЯ!!!ВЕНСЕРЕМОС!!

69

дистрибутор

преди 12 години

Доколкото си спомням Мадритския тарикат Симо-800 въведе даване предизборно и след избори подаръци....

68

до 70

преди 12 години

"Червената *** не може да понесе, че някой се е сетил да си направи интелигентна реклама, без да нарушава закон">>>И БОНБОНИТЕ "ГЕРБ" СА ИНТЕЛИГЕНТНА РЕКЛАМА!

67

Анонимен

преди 12 години

Манолова е просто една от многото червени пръдли. Безполезни и смрадливи.

66

Да, да

преди 12 години

Теглете си парите от гръцките банки. за да не останете с пръст в уста. Една позната, която работи в Гърция отишла да си тегли пари от банката, но и отказали. Гръцките банки в България са: "Пощенска банка", Алфа банк, Пиреос и ОББ

65

Анонимен

преди 12 години

Червената *** не може да понесе, че някой се е сетил да си направи интелигентна реклама, без да нарушава закона.

64

До 65

преди 12 години

Ти си гангренясал от миналото.Позаинтересувай се първо какво представляват тези ключодържатели,те са ярко червени с изписано името на Соколова,без от някъде да може да се разбере,че е свързана с ГЕРБ,още по-малко от първокласници.Мая Манолова вече няма за какво да се захване и започна заяждане на дребно,при това много глупаво.

63

до 53

преди 12 години

Гласувай, Марк и ще станеш МРАК!

62

серГЕЙ

преди 12 години

Манолова вместо да ни губи времето с глупости да ходи заедно с *** да месят каймата за кифтетата за Айшетата, че изборите кажи - речи дойдоха.

61

Анонимен

преди 12 години

Много червени *** в тоя сайт !!!!

60

Анонимен

преди 12 години

Поредната гангренясала лелка от герб уличена в издънка

59

Срам

преди 12 години

Депутати български - срам ни е от вас ! Как може и вие и българската преса да се занимавате с такива глупости. Голяма работа - раздавала жената сувенирчета , все пак е радост за децата. Това ли са проблемите на България ? *** ни трепят като пилци - това не е проблем, престъпни орди на свобода - това не е проблем, крадци на милиони - горди бизнесмени и това не е проблем. Ако продължа цяла страница няма да ми стигне. Управляват ни *** ! Но изглежда , че и народа ни е такъв за жалост...

58

Анонимен

преди 12 години

а само че е народен представител.Това не е ли достатъчно? Сама си признава!!! Оставкааа!!! Манипулация!!!!

57

Томас

преди 12 години

Жалки комунистически номера - няма да успеете фес бг.

56

СерГЕЙ Станишев

преди 12 години

Другарки и другари, обратното броене продължава.Остава по-малко от месец до поредния ни резил на избори........................ сините лъжедемоктати да не злобеят и те са гола вода!

55

Патица

преди 12 години

Тази е в издънка от всякъде, но какви обяснения даде само, все едно, че сме ***. В редиците на ГЕРБ няма един човек, който да става на материал, но имат огромно самочувствие. Светлоотзители подарявала, защото се грижела за децата. Дрън, дрън, дрън.

54

02.12.2009

преди 12 години

Причината за тази жалба е забраната на достъпа на г-жа Цветкова, г-н Белалов председател на ДКСМП (Дискусионен клуб за социална и местна политика) към БСП и г-н Цветков общински съветник от квотата на БСП до форумите на БГ Мама заради flood, политическа пропаганда и опит за пренасочване на недоволни от липсата на места в детските градини родители от граждански протест към политически обагрен протест, подготвян от ДКСМП към БСП в условията на предизборна кампания