994

Емигрант

преди 12 години

А Парламента в събота не е ли празен?

993

До 281

преди 12 години

"Оле" - имаш претенции, че работи и учиш, но май си недоучил/а като гледам....Мноооого неграмотно...ако така и работиш, както ужким учиш..... Ясна е работата. Затова цялата ни работа е такава във всичко!

992

НС

преди 12 години

Геноцидът над българите е "успешна социална политика"; да, правителството преизпълнява плана, спуснат от сутеньорите в Брюксел и Вашингтон.Докога ще търпим народните душмани?!

991

GUN

преди 12 години

Задържаха ромски лидер за купуване на гласове.Според информацията до момента, задържаният е действал в ромския квартал Дръстър" в Силистра и в община Ситово.Запознати твърдят, че това е ромският лидер Никола Янакиев, който преди години бе местният представител на партия Свободни братя" на Кирил Рашков.

990

до 1055

преди 12 години

Да ти кажа... макар, че дохода на моето семейство е доста под 3000 евро, т.е. към 220 евро е... пак си вървят нещата..:)

989

mohamed

преди 12 години

horata ne sa zaspali v bg...te sa vse drogirani ot tutuni, vodki i rakii...

988

ИСТИНАТА която ПАЗИМ

преди 12 години

ТОВА Е ДИВАТА ИСТИНА и ДО КОГА ЩЕ СЕ ЛЪЖЕМ, че НЕЩАТА видите ли СТАВАЛИ у нас!?- За да вървят нещата в едно българско семейство ДНЕС 30.09.2011, месечният му приход ТРЯБВА ДА е поне 3000 ЕВРО!!! Днес средната заплата е само 640лв..., а семейният ни доход е 1280 лева Абе пълен смях сме от всякъде! Ние живеем в момента в 60 години от миналия век с тези си пари и кахъри. Какъв ти Европейски съюз, какъв 21 век?

987

Л.

преди 12 години

Интересно, дали пак ще ни преметнат опитните мошеници - ДС манипулаторите и пак ще си запазят позицийте да ни яхат и крадат, както беше със стачката на учителите и таксиджийте. Я да видиме??? Не се вижда никаква нова алтернатива за честно управление???

986

до 1052

преди 12 години

Лъжеш ли шефа си, че работиш в момента?Да +Не -

985

НС

преди 12 години

Уважавате ли правителството? Да: +Не: -

984

НС

преди 12 години

Прочетете по-долу и кажете, още ли сте на ТЯХНА страна!1033добавен от: Анонимен преди 5 часаВластите в България сътвориха поредното безумие. Районният съд във Варна глоби със 100 лв. един от задържаните роми с коктейли "***" в нощта на размириците в морския град. 28-годишният потенциален убиец Б. Маринов получи административното наказание за нарушение по Указа за борба с дребното хулиганство. В същото време Районната прокуратура във Варна започна бързо производство срещу 24-годишен българин от морската столица заради подбуждане към расова, национална или етническа вражда или омраза, или към расова дискриминация чрез електронни информационни системи. За "престъплението" младежът е застрашен от затвор до 4 години и глоба от 5 000 лв. до 10 000 лв.

983

Анонимен

преди 12 години

1039добавен от: rumen221 преди 2 часаПриятели,ЕТО ИСТИНСКАТА ПРИЧИНА ЗА БЪЛГАРСКИТЕ БУНТОВЕ!!!- Минималната заплата от 270лв. е ПОД ПОЛОВИНАТА ОТ МИНИМАЛНАТА СПРАВЕДЛИВА ЦЕНА НА ТРУДА Необходимо е не замразяване, а промяна в ЦЯЛАТА РАЗПРЕДЕЛИТЕЛНА И ДАНЪЧНА СИСТЕМА У НАС!!!Какви са минималните жизнени и социални изисквания:- Цената на живота ни (като на животни), се нарича - "Жизненен минимум" и днес е 248лв. С по-малки доходи ни умъртвяват чрез глад това е ФИЗИЧЕСКИ ГЕНОЦИД!- Минималната цена на труда ни, като на социални животни, се нарича - "Социалнен минимум" и е 686лв. При по-малка минимална работна заплата, над нас се извършва СОЦИАЛЕН ГЕНОЦИД!!!- "Издръжката на едно дете" е средно 370лв. При по-малко средства се извършва НАЦИОНАЧЕН ГЕНОЦИД...!!!ИЗВОД:- Минималната издръжка на четиричленно семейство с двама работещи, ТРЯБВА ДА е 2112лв!!! Днес средната заплата е само 640лв..., а семейният ни доход е 1280 леваОТ КЪДЕ ПАРИ ЛИ?- Средната ни работна заплата е 17% от средноевропейската, а произвадителността на труда ни е 27% от европейската!!! Следователно средната ни заплата БЕЗПРИКОСЛОВНО ТРЯБВА, да е със 63% по-висока или да е 1026 лева!!!- За по-високи доходи РАБОТОДАТЕЛИТЕ ТРЯБВА, да модернизират производството си, а за да го направят Данък печалба за инвестираната и част в България, ТРЯБВА, да се намали на 5%, а за останалата и част, първо да платят ДДС, а после и колкото са удръжките на работещите граждани 37.5%...!!!Конституцията постановява:Чл. 60. (1) Гражданите са длъжни да плащат данъци и такси, установени със закон, съобразно техните доходи и имущество- Къде е казано, че доходите на физическите лица (от труд, доходоносна собственост или социални помощи) СЕ РАЗЛИЧАВАТ по нещо- Къде е казано, че ТРЯБВА да има тавани в данъчното, социалното или другите видове осигурявания НапротивДнес ДВЕ ТРЕТИ от парите ни за НОРМАЛЕН ЖИВОТ, изработени от нас до стотинка, се присвояват от безмерно силната, спрямо отделния човек, ОЛИГАРХИЯ.Финансовата диващина на Дянков, наречена Пакт за ликвидация на българския народ и Държава, НЕ МОЖЕ ДА БЪДЕ ПРИЕТА, защото така се ограничават правата на Народното събрание и ПРАВОТО НА ЖИВОТ НА БЪЛГАРИТЕА ДЯНКОВ ИСКА ДА УЗАКОНИ ТОЗИ ГРАБЕЖ В КОНСТИТУЦИЯТА!!!

982

но комент

преди 12 години

дивим се сега на германците-на богатстовот им, на реда им-но този народ не се поколеба да води две световни войни, даде десетки милиони жертви ,но не се примири !"Българина много обича свободата, но някой да му я поднесе на тепсия."-Левски.Повече какво да добавя-ако искаме да ни има , ще трябва да се борим -за правото си наживот, за правото на жимвот на децата и внуците ни.

981

но комент

преди 12 години

Ако Ботев и Левски бяха тръгнали "нежно" да ни освобождават-да правят кръгла маса със султана-какво ли щеше да стане?Един народ или воюва за правото си на живот, или заминава в небитието.Среден път няма, колкото и да ни се иска.Всичко на този свят е извоювано с кръв, пот и сълзи-ние искаме да сме тарикати и да минем метър някак си.Е, няма как да стане.

980

но комент

преди 12 години

да бе, "нежната"революция-която до тук ни излезе 2 милиона българи-повече от най-кръвопролитната война която българите са водили.Е, поне поуката е ясна-с "нежни" революции няма да стане.Щото душманите ни хич не пипат нежно-след още няколко години ще ни унищожат до крак.

979

Защо

преди 12 години

защо е изтрита групата? това и през комунизма го нямаше. тези които са изтрили групата са мръсни ***

978

Александър

преди 12 години

Браво бре, нашето момче ще го съдят за хиляди левове, защото си търси правата, а *** гнусен, чиито деца се изхранват с нашите пари (под формата на помощи...зашото *** мрази да работи), го глобяват 100 лв., които съм сигурен, че няма да плати. Дори никои не може да го накара да си ги плати...той е МАЛЦИНСТВО! Благодаря Ви за вниманието! Живейте в Абсурдистан аз отдавна избягах! ! !

977

до 1040

преди 12 години

Сега е към ГЕРБ. Я вземи да попровериш къде е била преди.....

976

Зоро

преди 12 години

"Пожара на бунта гори" . Гневът на българите срещу омразната и корумпирана прокуратура и съдебна система издигна рейтинга на Бойко Борисов във висините, Защото той е човека който пръв се опълчи срещу тях. И е прав. Тази несправедливост идва от червената прокуратура и съдебна система. Питам ПАК ! Какво стана със прокурорския син който уби двама души на бул. България? Какво стана с Йоско ? Къде е сега журналистиката? Криете ли се? Къде е БТВ ?

975

Бай Миле

преди 12 години

до 1037Попе, май си се объркал, Менда (може би МенТа!?) е от ГЕРБ!*** то не е важно "всички са маскари"...