109

Вили

преди 12 години

111, трябва да преосмислиш въпроса дали изобщо има смисъл да си с мъж, който не ти дава това, от което имаш нужда. Защото това с отмъщението и действията напук не води до нищо добро и полезно.

108

чоко и боко

преди 12 години

Вчера писахте , че жените също постоянно мислели за секс, ся пишете ,че мъжете постоянно мислели за разлика от жените ;) противоречите си

107

Shutzstaffel

преди 12 години

Сега директно отивам да си купя една бира. Без никакъв майтап.

106

Анонимен

преди 12 години

много модерни термнини напоследък - шопинг, балконинг, тутурутинг. Това шопинг сигурно е някакъв софийски народен обичай.

105

Discovery

преди 12 години

До 112:Ми аз, като не й правя проблем за тея неща дето избори, тя що ми прави проблем за нещата дето аз правя!!! Да не говорим, че й угаждам за всичко, ама жените видите ли, че някой ви угажда дай да му се качите на главата!!!

104

Анонимен

преди 12 години

Така, така. Ще приема всичко, в рамките на нормалното разбира се, стига и той да спре да се опитва да променя женската ми природа. А в природата на жените е заложено да обичат да ходят на шопинг, да клюкарстват с приятелки, да споделят, да отделят време за външния си вид, да са емоционални и т.н. Та ако той спре да ми опява, че съм си кипила нови обувки и аз ще се направя, че не виждам какви погледи хвърля към съседката с мини полата. Ок?

103

Анонимен

преди 12 години

А тоо на билборда вляво,каква гинекомастия има...като спре анаболите,и с крика от колата нема да го вдигне...Егати и цената,за 1 лято плосък корем

102

12343

преди 12 години

слави т. манджата с грозде да си я навреш в ***............ заедно с марчето двамката и турските джагали............... не искам да ви знам............ и да не си забравите шалварите с разстройствата там.........

101

rozi4ka

преди 12 години

Мисля,4е това е така,но важи и за двата пола,ние жените също се заглеждаме по чужди хубави мъже,ама го правим дискретно и не ни личи,а мъжете са по-първични,няма лошо :) Не трябва да се взимаме на сериозно,а да се наслаждаваме на живота :)

100

До мъжете и жените..

преди 12 години

А вие всичките които се карате тук...-нямате ли си друга работа ами се занимавате с глупости?В природата е пълно с противоположности........,които се допълват!Хайде сега малко по-спокойно и повечко уважение към другия.Така на всеки ще му е по-приятно!

99

Жена

преди 12 години

Абе хора, къде останаха любовта, топлината, красотата в отношенията? Всички ли сте се побъркали, та само за пари и секс мислите? Положението май наистина е доста трагично...

98

Samodiva

преди 12 години

ама наистина е тъпо !

97

Анонимен

преди 12 години

Плиткоумна статия написана от невръстните деца на някой заблуден редактор!Подобни статии стават отдушник на комплекси!

96

Анонимен

преди 12 години

Има ли мъж, който да не гледа чуждо?

95

до 96

преди 12 години

Е сега, от 5 нагоре, нали хем не искаш неработещи мюсюлманки, хем да са с 5 нагоре... за да те взимат сериозно, мисли какво пишеш. Моят интелект вече е произвел " бройки", пък нека нивото му е под нулата :))) мисли си за себе си, как ще навиеш и една жена, как ще гледате бленуваните непостижими в Европа 5..

94

Геодакян

преди 12 години

Аре чао!Аз съм нисък и дебел, но като си отворя портофела и веднага ставам готин!е затова сега си поръчах една мадама и тя след 5 минути е тука!!За мъжа е важно да има кинти и нема проблеми!Но кинтите са готини мацки до 25 г., разбирате ме нали?

93

до 94

преди 12 години

Интелекта ти и под 0та!Като се оженят за някой чужденец и ведга ражда от 5 нагора /българките де/!Така ли?!?!Ама прав е Ницше!!Прав е човека!Там където е спазен естественият , природен порядък обществата са млади и здрава, а там където скапани феминистки, циганозащитници, кучезащитници и гейове определят реда е така като в Европа и Бг!!!

92

до 91

преди 12 години

Сам го казваш, жените не искат да раждат на такива мъже като вас, ако си забелязал не искат и да се женят за българи. Ама ти защо се провикваш по тоя повод, не ти дават да оплождаш ли? Помисли си защо и помисли си защо като мъжете са по-по над жените, що не успяват да склонят простите жени да им раждат. Или просто не са нищо повече от жените :). *** спор, на *** статия, пусната от днес.бг, за да върти посещаемост.

91

до 90

преди 12 години

Почесване по пъпа /вътрешно/ 100 кинта!

90

до 90

преди 12 години

Какво пиеш?Или се друсаш?